50
Till salu
Östhammar - Kungsgatan 3 - Östhammar

Rymlig enplansvilla med garage och sjöutsikt!

Friliggande villa 150 kvm (+15kvm) 1337 kvm (tomtarea) 2 995 000 kr (högstbjudande)
Intresseanmälan
Kungsgatan 3 2 995 000 kr
Intresseanmälan

Rymlig enplansvilla med garage och sjöutsikt!

Endast en kort promenad från centrum och ett stenkast från Östhammarsfjärden ligger en rymlig enplansvilla med tillhörande dubbelgarage och många sovrum. Det stora köket har gott om ljusinsläpp över de stora ytorna och fönstren erbjuder en rofylld vy ner mot fjärden, både vid matlagning och umgänge vid köksön, men även från matplatsen intill. Sovrummet intill köket erbjuder ett avskilt arbetsrum eller sovrum. Även här erbjuds sikt ner mot vattnet.

Husets planlösning erbjuder stora öppna sällskapsytor i hela huset, så väl som ute på tomten. Idag finns här fyra sovrum, en spatiös hall och ett vardagsrum i vinkel som erbjuder möjligheten till en arbetsplats eller läshörna så väl som soff- och tv-möbler. I hjärtat av rummet finns en kamin som ger extra hög trivselfaktor och sprider en skön värme kyliga dagar. Dörr ut till altanen i skyddat läge som är omgiven av en grönskande trädgård. Här finns ett helkaklat badrum med både badkar och dusch, intill ligger en separat wc. Tvättstugan är nyligen renoverad och härifrån tar ni er ut till garage samt att den erbjuder en grovingång.

Dubbelgarage med elektriska garageportar från 2012. Här finns plats för två bilar samt en förrådsdel i den bakre delen av garaget.

Östhammar erbjuder skola, vård, barnomsorg, butiker, restauranger, populära caféer och goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Gävle och framförallt Uppsala dit man tar sig på under en timme. Östhammar är ett samhälle som lever året om och erbjuder ett rikt utbud av samhällsservice så som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. Med naturen runt knuten har området många sidor att visa upp under årets olika årstider. Ett område som uppmuntrar en aktiv livsstil för helafamiljen med vandring, golf, cykel, båt och mycket mer.
Öregrund ligger ca 20 kilometer bort, en charmig skärgårdsidyll med snickarglädje och härlig småstadsatmosfär. Här strosar man gärna länge på små gator, botaniserar bland butiker, njuter av lokala delikatesser, fikar och äter gott på kaféer och krogar.
Här går det inte annat än trivas!

Varmt välkommen att kontakta mäklaren med frågor och visning!

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1974
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea/biarea
150 m² + 15 m²
Tomtarea
1337 m²
Pris
2 995 000 Kr (högstbjudande)

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Östhammar 70:16

Tomt

Huset är omgiven av en insynsskyddat och lummigt trädgårdstomt med bland annat äpple, plommon -och päronträd. Det finns även vinrankor och humle!

Bilplats

Stor uppställningsyta för bilar samt 2 bilsgarage med gott om utrymme. Elportar som installerades 2012

Renovering


2023 Renoverades Tvättstugan.
2022 Pool uppfördes, ej inkopplad
2014 Kök
2014 Altan
2014 Nya fönstren i huset (ej i garaget)
2012 Nya elektriska garageportar.
Nivellgolv - Undertrycksventilerat golv
Centraldammsugare finns men har ej använts.

Byggnad/Storlek

1 plansvilla, 150 kvm + 15 kvm (biarea) , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1974

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta samt krypgrund. Stomme: Trä. Fasad: Tegel och träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 2-och 3- glasfönster. Ventilation: Mekanisk från och tilluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el, luft-luftvärmepump,kamin. Elektrisk golvvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Ekonomi

Pris: 2 995 000 kr (högstbjudande). Taxeringsvärdet är 2 301 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 687 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1974. Fastighetsskatt-/avgift: 9525 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 2 150 000 kr.

Driftkostnad summa: 81 596 kr/år
El: 58 241 kr/år
Vatten-avlopp: 12 571 kr/år
Renhållning: 2 784 kr/år
Försäkring: 8 000 kr/år
Kommentar: 25 849 kWh/år

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2023-09-25. Förbrukning: 107 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 179 kWh/kvm och år. Energiklass: F.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan (2010-11-09).

Samfälligheter

Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 03-92:660.1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Östhammar - Kungsgatan 3 - Östhammar

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus