50
Kommande
LINDBACKEN - Skogstorpsvägen 73 - Uppsala

Fantastiskt hem beläget intill natur och park - ett stenkast från skola och lekplatser!

Friliggande villa 156 kvm 918 kvm (tomtarea)
Intresseanmälan
Skogstorpsvägen 73
Intresseanmälan

Fantastiskt hem beläget intill natur och park - ett stenkast från skola och lekplatser!

Äntligen finns en av fastigheterna med det mest eftertraktade läget på Skogstorpsvägen till salu - Njut av natur och skog på på baksidan och den vidsträckta parken på framsidan med en stor, härlig tomt. Ypperligt läge med några minuters promenad till skolan och parken som har lekplatser för både stora och små barn. Huset är uppfört 2016 av Eksjöhus och är av den populära modellen Balans - ett modernt hem med tidlös inspiration av New England med spröjsade fönster och liggande träpanel.

Huset som är i 2-plan har en trevlig planlösning med entréplan som erbjuder härliga sociala ytor med kök och vardagsrum i vinkel med flera fönster som ger fint ljusinsläpp och utsikt över den helt insynsskyddade baksidan. Här finns braskamin som värmer om kyliga kvällar och utgång till altan som löper runt huset. Önskar ni ett ytterligare rum är det möjligt att dela av vardagsrummet. Vidare finns duschrum och tvättstuga med groventré. En trappa upp finns hall med utgång till balkong som har utsikt över parken, allrum som kan nyttjas till sovrum, ett sovrum för föräldrarna med ingång till klädkammare samt två likvärdiga sovrum till barnen. Här finns även ett badrum med både badkar och dusch.

För bilarna finns ett gediget byggt och isolerat dubbelgarage - perfekt för dig som inte bara vill ställa in bilen i garaget utan ha en extra plats för en liten verkstad. Här finns även ett rymligt förråd på baksidan.

Längs med Skogstorpsvägen finns Lindbackens något större tomter där tomtstorlekarna enligt detaljplanen ska vara minst 900 kvm. Här ligger husen på rad med skogen bakom och den fina parken på framsidan. Just den här tomten är helt insynsskyddad och omgärdas av Tujahäckar mot grannar och vägen. På framsidan finns en fin gräsyta för barnen att leka och önskar ni bygga en pool finns här gott om plats. På baksidan gör sig naturen påmind med berg i dagen som ger tomten en fin karaktär.

Lindbacken är en väletablerad stadsdel som växt fram under den senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker, just från detta hus når ni skolan och två av förskolorna med några minuters promenad. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Ett välkommen tillskott är nu Handelsbyn med Vårdcentral, Apotek, restaurang, gym, och frisör - servicen är nu komplett! Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Huset kommer inför försäljning att besiktas och försäkras genom Anticimex för dolda fel i upp till 10 år -Trygga Hem.

Detta är en kommande försäljning och visningar är planerade till augusti - varmt välkomman att lämna ditt intresse redan nu!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2016
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
156 m²
Tomtarea
918 m²

Planlösning

ENTRÉPLAN: HALL:
Genom pardörrar kommer du in i husets entréhall som är ljus och trevlig och har gott om plats för familjens ytterkläder. Här finns grått klinker på golvet och vita väggar.

KÖK & VARDAGSRUM:
Vidare från hallen kommer du in i husets hjärta - kök och vardagsrum i en öppen planlösning som ger en social känsla till huset. Här kan du samla många vänner på middag vid den rymliga matplatsen eller samla familjen för en filmkväll intill braskaminen. Här finns även utgång till altan och trädgård. Möjlighet finns att dela av vardagsrummet för att få ytterligare ett rum på entréplanet, se planlösning. Köket har inredning från Vedum med ljust grå luckor med inslag av vitrinskåp. Vitt kakel med fasade kanter ovan bänkskivor i granit. Maskinell utrustning i rostfritt från Miele med hel kyl och frys, inbyggd ugn och micro, induktionshäll, spisfläkt samt diskmaskin. Kök och vardagsrum har ekparkett och vita väggar.

DUSCHRUM:
Duschrum i stilrent utförande med vitt kakel på väggarna och ljusgrått klinker på golvet. Utrustat med dusch med takdusch och infällbara duschväggar i klarglas. Tvättställ med kommod som har vita, släta luckor, spegel med belysning samt toalett.

TVÄTTSTUGA:
Praktisk tvättstuga med groventré. Här finns tvättmaskin och torktumlare från Miele under arbetsbänk med tvättho och överskåp som ger bra förvaring. En garderob.Tvättstugan har vita väggar och grått klinker på golvet.

ÖVERVÅNING: :
En trappa upp nås övervåningen och dess hall som på ett fint sätt binder samman rummen. Här finns utgång till balkong med sol hela dagen och en härlig utsikt över parken framför huset. Rummet har ljust grå väggar och ekparkettgolv.

ALLRUM/SOVRUM 1:
Vackra pardörrar skiljer den övre hallen mot allrummet vilket skapar en öppen känsla. Rummet har många olika funktioner - ett gästrum, ett rum för barnen och deras kompisar eller som ett fjärde sovrum på övervåningen. Rummet har ljust grå väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 2:
Rymligt "master bedroom" med plats för dubbelsäng. Här finns tre fasta garderober samt ingång till klädkammare som ger bra förvaring. Rummet har ljust grå väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3 & 4:
Två fina sovrum för barnen, vardera med en garderob. Rummen har ljust grå väggar och parkettgolv.

BADRUM:
Även detta ett fint och stilrent badrum med vita kaklade väggar och grått klinker på golvet. Utrustat med badkar, tvättställ med kommod som har lådor med vita, släta fronter, spegel med belysning, dusch med takdusch och infällbara väggar i klarglas, toalett. Golvvärme.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Vaksala-Lunda 31:21

Tomt

Tomtarea 918 m² (friköpt).

Uteplats

Här kan du njuta av sol från morgon till kväll på den härliga altanen som löper runt huset. På baksida har du härlig vy mot naturen och tomten som har berg i dagen. På framsidan kan du njuta av kvällssolen och utsikten över trädgården som omgärdas av fint uppväxt tujahäck.

Bilplats

Isolerat dubbelgarage med plats för två bilar. Fjärrstyrda portar. Plats för flera bilar på husets uppfart.

Byggnad/Storlek

2 plan, 156 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2016

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Liggande träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump med golvvärme - entréplan, radiatorer - övervåning

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Ansluten till Telias Öppna Fiber

Ekonomi

Taxeringsvärdet är 4 688 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 3 115 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2016. Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 5 000 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2024-02-20. Energiklass: B.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan (2010-09-23).

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:5 ändamål: Vägar

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Skogstorpsvägen 73 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus