50
Till salu
LINDBACKEN - Vaxmossvägen 2 - UPPSALA

Modernt ladhus med extra allt och låga driftskostnader!

Friliggande villa 138 kvm 686 kvm (tomtarea)
Intresseanmälan
Vaxmossvägen 2
Intresseanmälan

Modernt ladhus med extra allt och låga driftskostnader!

Välkommen till Vaxmossvägen 2 och ett hus som erbjuder familjen något utöver det vanliga! Här bor ni i en lugn och trivsam del av Lindbacken, ett stenkast från naturen och med bara några minuters promenad till en av områdets fyra förskolor. På bekvämt avstånd finns också skola från FK till åk5 samt Lindbackens nya centrum med ICA och Handelsby med restaurang, frisör, Apotek, vårdcentral och gym.

Huset är ett modernt ladhus uppfört 2022, i 1-plan från Vårgårdahus där man har utgått från villa Nolhaga men gjort vissa kundanpassningar i planlösning samt påkostade materialval och detaljer. Huset är minimalistiskt med utpräglad skandinavisk design med en indragen takfot, fönster och dörrar med smala foder som bidrar till husets karaktär. I hallen möts du av en öppen och välkomnande känsla och när du kommer in i husets hjärta - kök och vardagsrum om ca 46 kvm slås du av en fantastisk rymd med full takhöjd till nock och stora fönsterpartier. Här bjuds du in till matlagning i det väl tilltagna köket och har du vänner över på middag dukar du upp fördrinken på köksön. Här öppnar dubbeldörrar upp på husets gavel till ett stort altandäck i bästa söderläge som ger sol hela dagen. På husets långsida finns fyra utgångar, från vardagsrum, klädvård, badrum och sovrum. I anslutning till hallen finns ett mindre badrum med dusch och till höger om hallen ligger de två mindre sovrummen. I den ena änden av huset finns en privat del för föräldrarna med det större sovrummet som även har en walk in closet. I det större badrummet finns möjlighet till både dusch och badkar och en härlig detalj är att du kan öppna upp en dörr till altan med swimspa och bastu. Ett allrum finns i anslutning till sovrummen, vilket gör det enkelt att separera husets umgängesytor om man har gäster eller vill skärma av. Huset är utrustat med Plejd-system för belysning vilket gör det möjligt att programmera olika scenarion, t ex att du vaknar till en stämningsfull belysning. Du kan också styra allt via en praktisk app. Vidare finns el draget för högtalare samt för TV, Samsung Frame.

Hela året kan du njuta av varma bad i ditt egna Swimspa - ett spabad som gör det möjligt att både simma och njuta av skön massage. Dessutom är poolen perfekt för barnen som kan trivas i det varma vattnet. Intill finns också en rymlig, härlig bastu att njuta i - kanske en promenad i skogen som får avslutas med ett stärkande bastubad. Den här utemiljön erbjuder familjen en guldkant i vardagen.

Låga driftskostnader fås av luftvärmepump med vattenburen golvvärme samt tillskott av solceller.

Vidare finns isolerat garage med förråd samt plats för ytterligare parkering på den asfalterade garageuppfarten.

Området Lindbacken har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta för barnfamiljer. Visionen att skapa ett område där det är tryggt att bo och kompisarna är många är nu verklighet. Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken och från huset promenerar ni dit på bara några minuter. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. För de minsta barnen finns fyra förskolor. ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik, café, postutlämning. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter och här finns allt från matbutiker, möbelbutiker, klädbutiker till Nordisk Films biograf. Kombinera turen till Gränby Köpstad med ett mysigt besök för barnen på 4H-gården. Nu öppnar också Lindbackens egen handelsby med Vårdcentral, Apotek, Gym och Restaurang..

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2023
Byggnadsår
2022
Boarea
138 m²
Tomtarea
686 m²

Planlösning

HALL (7,2 kvm):
Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Två garderober. Klinker på golvet och målade väggar.

KÖK & VARDAGSRUM (46,2 kvm):
Fantastiska ytor erbjuds här i kök och vardagsrum med stora fönsterpartier som ger fint ljusinsläpp och två utgångar till altan och trädgård. Öppet till nock ger en härlig rymd. Kök i stilrent utförande med släta, ljusa luckor och bänkskiva. Maskinellt utrustat med spishäll, spisfläkt, diskmaskin, hel kyl och frys, inbyggd ugn och micro. Här finns kamin som värmer på kyliga kvällar. Plisségardiner från Tibrings i kök och vardagsrum och dubbeldörrarna är utrustade med UV-skydd för att hålla huset svalt på sommaren.

SOVRUM 1 & 2 (ca 9 kvm):
Två sovrum för barnen, båda med garderober och plats för både säng och ett skrivbord.

ALLRUM (11,8 kvm):
Intill sovrummen finns ett allrum som blir en perfekt, egen hörna för barnen att leka i eller att krypa upp i soffan för en film.

FÖRÄLDRADEL SOVRUM & WIC:
Lyxigt för föräldrarna att få sin egen del av huset med ett ca 14 kvm stort sovrum med utgång till altan och en 7,5 kvm stor Walk in closet som också går utmärkt att kombineras med arbetsplats.

BADRUM (7,7 kvm):
Härligt badrum med utgång till altan vidare till både Swimspa och bastu. Helkaklat med både dusch och badkar samt utrustat med tvättställ med kommod, spegel med belysning, handduktork och toalett.

DUSCHRUM (4,4 kvm):
Intill hallen finns ett helkaklat duschrum utrustat med dusch, tvättställ med kommod, spegel med belysning och toalett.

KLÄDVÅRD (8,5) kvm):
Klädvård med utgång till altanen. Här finns påkostad inredning från Ikea som ger gott om förvaring samt praktiska hyllor. Tvättmaskin och torktumlare samt tvättho och städskåp. Här finns även plats för värmepump.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Vaksala-Lunda 41:5

Tomt

Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta som omgjärdas av häckar av Tuja.

Uteplats

Från huset finns totalt fem utgångar till husets mycket stora altan som löper runt huset och hela vägen till garaget, från söder till väst, här har du sol hela dagen. I söderläget är altanen gjuten (nu inklädd i trä för att matcha resten) och blir en färdig grund för att i framtiden bygga ett uterum. I övrigt är altanen av trätrall.

Bilplats

Isolerat garage med luftvärmepump. Används idag som gym men här finns plats för en bil samt plats för ytterligare bilar på asfalterad uppfart.

Byggnad/Storlek

1 plan, 138 kvm . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2022

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump (NIBE) med golvvärme samt solceller

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Ansluten till Telias Öppna Fibernät.

Övriga utrymmen

Isolerat garage med plats för 1 bil.

Ekonomi

Taxeringsvärdet är 4 259 000 Kr (fastställt avseende år 2023) varav byggnadsvärde 2 760 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2022. Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 4 800 000 kr.

Driftkostnad summa: 32 407 kr/år
El: 11 000 kr/år
Vatten-avlopp: 15 204 kr/år
Samfällighet: 3 500 kr/år
Försäkring: 2 703 kr/år
Kommentar: I kostnad för VA ingår även kostnad för sophämtning. Kostnad för el är låg då hänsyn tagits för tillskott från solceller.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:15 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:16 ändamål: Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:17 ändamål: Kvartersanläggning

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Vaxmossvägen 2 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus