Till salu
Vittinge - Västbergavägen 6 - Vittinge

Centralt belägen villa på stor tomt med stora möjligheter!

Friliggande villa 85 kvm (+20kvm) 1998 kvm (tomtarea) 975 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Västbergavägen 6 975 000 kr
Intresseanmälan

Centralt belägen villa på stor tomt med stora möjligheter!

Fint belägen villa på stor tomt med gott om förvaring i carport med tillhörande förråd på baksidan av huset. Huset som har renoveringsbehov ligger högt belägen på tomten som är omringad av en härlig trädgård med fint solläge och bra umgängesytor.

Husets yta fördelar sig på 1 1/2-plan med delvis källare som inretts med tvättstuga som nås från utsidan av huset, rummet har tidigare används även som duschutrymme. Den andra delen av huset står på krypgrund som nås via en lucka i garderoben som finns i hallen. På entréplanet finner ni ett kök och vardagsrum med kakelugn, hall med trappa upp till övervåningen samt ingång till badrummet.
På övre plan möts ni av en möblerbar hall samt två bra sovrum, plats för förvaring finns i kattvindarna.


Vittinge:
Gemytligt samhälle med närhet till naturen och mysiga badplatser vid Tenasjön och Mörtsjön och vintertid finns det möjlighet för skidåkning i Skattmansöbacken. Här finns förskola och skola upp till åk 3, andra årskurser till högstadiet ligger i Morgongåva/Heby. Gymnasiet i Sala eller Uppsala. Täta bussförbindelser mellan Sala och Uppsala. Med Upptåget från Morgongåva når du Uppsala på ca 23 minuter och Sala på ca 15 minuter

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1939
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea/biarea
85 m² + 20 m²
Tomtarea
1998 m²
Pris
975 000 Kr (eller högstbjudande)

Planlösning


ENTRÈPLAN

Fin HALL med pärlspont på väggar och tak, på golvet ligger ett parkettgolv. Här i hallen finns plats för ytterkläder och hallmöbel. Trätrappa upp till övervåningen.

KÖK med fint ljusinsläpp från ett fönster som vetter mot baksidan av fastigheten. Kökets är utrustat med ugn med häll, fläkt, kyl och frys, diskmaskin och belysning kommer från spottar i taket. Målade väggar och parkettgolv.

ALLRUM med trägolv, gammal kakelugn, nedsänkt tak med belysning och fönster i två väderstreck med en fin sikt ut mot trädgården.

BADRUM med wc, handfat, duschkabin samt ljusinsläpp från ett fönster.


ÖVREPLAN

Möblerbarhall med ett stort fönster i original som ger ett fint ljus till rummet.

Ett rymligt SOVRUM med ingång till en kattvind. Rummet har tidigare använts som kök och därför finns här en vedspis i original. Fönster med utsikt ut mot trädgården och grönska. Trägolv, målade väggar samt tapet, sänkt tak med belysning.

Stort SOVRUM med ingång till stor kattvind. Målade väggar och vitmålat tak. Utsikt mot trädgården. Intill sovrummet ligger en KLÄDKAMMARE med ingång från hallen.


KÄLLARE

Källarutrymmet nås från utsidan, här finns TVÄTTSTUGA med tvättmaskin och torktumlare. Längre in finns det som tidigare använts som duschutrymme samt ett förråd.


Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Näsbo 1:28

Tomt

1998 m²

Renovering

Elcentral ca 2002
Fönster
Varmvattenberedare 2019

Byggnad/Storlek

85 kvm + 20 kvm (biarea) , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1939

Byggnadssätt

Stomme: Trä. Bjälklag: Trä/Betong. Fasad: Träpanel/Eternit. Takbeklädnad: Tegel. Fönster: 3-galsfönster. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp. Äldre brunn finns på tomten.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el

Ekonomi

Pris: 975 000 kr (eller högstbjudande). Taxeringsvärdet är 624 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 302 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1939. Fastighetsskatt-/avgift: 4680 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 90 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan.

Samfälligheter

Last: Avtalsservitut: Ledning, 19-IM3-72/948.1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Vittinge - Västbergavägen 6 - Vittinge

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus