Såld
Knutby - Rönnvägen 31 - Knutby

Stor tvåplansvilla med dubbelgarage på en lugn återvändsgata!

Friliggande villa 126 kvm (+126kvm) 1189 kvm (tomtarea) 2 995 000 kr (eller högstbjudande) Slutpris 3 500 000 Kr
Rönnvägen 31 2 995 000 kr

Stor tvåplansvilla med dubbelgarage på en lugn återvändsgata!

Charmig villa på totalt 252 kvm med dubbelgarage på en lugn återvändsgata.

I ett fint läge i Knutby finner ni ett välplanerat hus med stora sociala ytor med en inbjudande känsla. Bostaden erbjuder en total yta på 252 kvm (126 kvm boarea och 126 kvm biarea) samt ett generöst altandäck som nås via sovrummet samt allrummet. När du kommer in i hallen möts du av det öppna köket med köksö. Från köket når du ett allrum och sen kommer vardagsrummet där du får plats med en stor och rymlig soffa för hela familjen. Resterande rum som fördelas på entréplanen är tre sovrum varav ett större sovrum med utgång till altandäcket samt ett badrum och en gästtoalett.

Undervåning fördelas på ett stort allrum med platsbyggd öppen spis, gillestuga/hobbyrum som är omgjort till ett sovrum, badrum, tvättstuga, oljepannrum samt förråd där du har en egen ingång från baksidan. Det finns möjlighet att göra om källare till en uthyrningsdel med egen ingång.

Gångavstånd till all service som i finns samhället som; livsmedelsbutik, förskola, skola (-åk 6) med stor nybyggd idrottshall, ålderdomshem och restaurang. Aktiv idrottsförening med motionsspår och vintertid skidspår. Bra pendlingsmöjligheter till Arlanda, Uppsala och även Stockholm. Nära till bussförbindelser med buss till Uppsala samt Arlanda.

Visa mer
Lucas Håkansson
Ansvarig mäklare
Lucas Håkansson lucas.hakansson@riksmaklaren.se
070-270 23 60
Ludvig Tidblom
Fastighetsmäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1972
Rum
4,5 rum och kök
Boarea/biarea
126 m² + 126 m²
Tomtarea
1189 m²
Pris
2 995 000 Kr (eller högstbjudande)

Planlösning

Entréplan

Hall: Goda avhängningsmöjligheter, grå klinker och vita väggar.

WC: Grå klinkers och vitt kakel med en gråa inslag längs väggen.

Kök: Köket går i vita toner i form av vita skåpsluckor och lådor som följs av vita väggar. Köket är utrustad med kyl/frys, spis/ugn, diskho och diskmaskin. Ovanför arbetsytan sitter svart kakel. Köksö i samma vita ton med en skiva i trä. Parkettgolv mellan kök, allrum/matsal.

Allrum/matsal: Öppen planlösning mellan kök och allrum eller matsal. Här finns plats för ett större matbord. Genomgående parkettgolv och vita väggar.

Vardagsrum: Samma öppna planlösning mellan kök, allrum/matsal och vardagsrum. Här finns det plats för en större soffdel samt tv-bänk. Från vardagsrummet finner man en av de två utgångarna till husets altan. Samma vita väggar och parkettgolv som i köket och allrummet/matsalen.

Badrum: Badrum med toalett, handfat med kommod och spegel, dusch med invikbara glasdörrar. Ett större skåp för förvaring och handdukstork finns också. Mörkgrått klinker och kakel.

Sovrum: Det stora sovrummet med plats för en större dubbelsäng samt garderober. Här finns den andra utgången till husets altan. Vita väggar med en fondvägg i träimitation samt mörkt laminatgolv.

Sovrum: Ett mindre sovrum med plats för säng och skrivbord. Rummet används idag som barnrum. Vita väggar med en fondvägg och parkettgolv.

Sovrum: Ett till mindre sovrum med plats för säng och skrivbord. Ljusgråa väggar och parkettgolv.

Undervåning

Allrum: Stort allrum med plats för en soffdel samt ett större matsalsbord. Öppna spisen är kontrollerad och godkänd (2021).

Walk in closet: Ingång från allrummet. Vita väggar och grått golv.

Sovrum: Gillestuga som man har byggt om till två rum. Rummen går i gråa toner i form av grå heltäckningsmatta och gråa väggar.

Tvättstuga: Utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt diskho. mörkbrunt klinker och vita väggar.

Badrum: Utrustad med dusch, wc, kommod, golvvärme. Grått klinker och vitt kakel.

Förråd: Två stycken förråd.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Ellsta 2:81

Tomt

1189 m²

Renovering

Yttertak Renoverat - 2015
Dusch/WC entréplan - 2016
Utvändigt fuktskydd runt grunden dock inte under garage - 2018
Dusch/wc källaren renoverades - 2018
Fasadpanel bytt - 2019

Byggnad/Storlek

1 ½ plan med källare, 126 kvm + 126 kvm (biarea) , 4,5 rum och kök . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1972

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Bjälklag: Lättbetong. Fasad: Trä/Tegel. Takbeklädnad: Ytpapp/plåt. Fönster: 2-glas isoler samt 2-glas kopplade. Ventilation: Självdrag. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luft-vattenpump samt luft-luftpump

Övriga utrymmen

Dubbelgarage

Ekonomi

Pris: 2 995 000 kr (eller högstbjudande). Taxeringsvärdet är 1 611 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 266 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1972. Fastighetsskatt-/avgift: 8874 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 1 662 250 kr.

Driftkostnad summa: 44 609 kr/år
El: 29 855 kr/år
Sotning: 198 kr/år
Samfällighet: 1 562 kr/år
Renhållning: 6 363 kr/år
Försäkring: 6 204 kr/år
Övrigt: 427 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2013-08-20. Energiprestanda primärenergital: 124 kWh/kvm och år.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan.

Samfälligheter

Last: Avtalsservitut: Vägar, 03-IM1-25/176A.1
Last: Avtalsservitut: Vägar, 03-IM1-25/178B.1

Visa mer

Karta

Knutby - Rönnvägen 31 - Knutby

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus