Kommande
Vittinge - Ösbyvägen 4 - Vittinge

Ståtlig trävilla med oändliga möjligheter!

Friliggande villa 105 kvm (+60kvm) 1130 kvm (tomtarea)
Intresseanmälan
Ösbyvägen 4
Intresseanmälan

Ståtlig trävilla med oändliga möjligheter!

Ståtlig trävilla med gångavstånd till skola och buss. Huset är omgiven av en skyddande häck och en lättskött tomt. Då tomten sluttar på baksidan öppnar det upp för egen entré till källarplanet och möjlighet till stora fönster för uppbyggnad av spa eller ytterligare sovrum.
På entréplanet ligger ett stort kök med en öppen planlösning mot matplatsen, rummet har ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck och gott om ytor för matlagning och umgänge. Under parkettgolvet här i köksdelen ligger vattenburen golvvärme som går vidare ut till hallen. Här finns även ett härligt allrum med fiskbensparkettsgolv och fönster mot gavel och baksidan av huset. Planlösningen gör det möjligt att gå runt på nedervåningen och hallen erbjuder gott om plats för förvaring av ytterkläder.

Till husets övervåning kommer ni via den gedigna trätrappan som leder upp till en möblerbar hall, två rymliga sovrum med tillhörande kattvindar och ett badrum med dusch.

Källarplanet används idag som förråd, tvättstuga och pannrum. Här finns ett badrum med stort renoveringsbehov samt dörr ut till baksidan av trädgården. Huset är i behov av dräningering men inga altaner eller byggnationer finns som står i vägen vilket underlättar arbetet.


Vittinge:
Gemytligt samhälle med närhet till naturen och mysiga badplatser vid Tenasjön och Mörtsjön och vintertid finns det möjlighet för skidåkning i Skattmansöbacken. Här finns förskola och skola upp till åk 3, andra årskurser till högstadiet ligger i Morgongåva/Heby. Gymnasiet i Sala eller Uppsala. Täta bussförbindelser mellan Sala och Uppsala. Med Upptåget från Morgongåva når du Uppsala på ca 23 minuter och Sala på ca 15 minuter

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1929
Rum
4 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea/biarea
105 m² + 60 m²
Tomtarea
1130 m²

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Ösby 1:30

Tomt

1130 m²

Renovering

Tilläggsisolerad och ny fasad
Entrédörr och fönster
Badrum
Kök med köksinredning, ytskikt, belysning och golvvärme
Delvis renovering av el

Byggnad/Storlek

1 ½ plan med källare, 105 kvm + 60 kvm (biarea) , 4 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1929

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träpanel. Takbeklädnad: Taktegel. Fönster: 3-glas isoler. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Pelletspanna samt luftvärmepump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber finns intill fastigheten men ej framdragen till huset.

Ekonomi

Taxeringsvärdet är 834 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 564 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1929. Fastighetsskatt-/avgift: 6255 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 430 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Vittinge - Ösbyvägen 4 - Vittinge

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus