50
Till salu
LINDBACKEN - Skogstorpsvägen 61 - Uppsala

Unikt arkitektritat hus med två separata bostadsdelar - möjligt generationsboende!

Friliggande villa 305 kvm 1191 kvm (tomtarea) 10 500 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Skogstorpsvägen 61 10 500 000 kr
Intresseanmälan

Unikt arkitektritat hus med två separata bostadsdelar - möjligt generationsboende!

Högt beläget i skogskanten och med vidsträckt utsikt över parkområde ligger detta exklusiva och arkitektritade hus som erbjuder en komplett bostad för familjen i 1 1/2-plan med stora sällskapsutrymmen och fyra sovrum. Här finns även en separat bostad för uthyrning om 3 rum och kök i 1-plan. För Lindbacken en unik möjlighet för generationsboende eller uthyrning för att ge en extra intäkt till ditt boende.

Huvudbyggnaden erbjuder ett entréplan med välkomnande hall med gott om förvaring för familjens ytterkläder. Från hallen kommer du in i husets hjärta - ett fantastiskt kök som ligger i öppen planlösning med ett matrum som rymmer den stora familjen. Här är full takhöjd till nock, stora fönsterpartier med vy både mot framsidans park och mot skogen bakom. Här finns även utgång till altan på fram- och baksida. Intill ligger vardagsrummet där ena väggen utgör ett glasat parti som suddar ut gränsen mellan ute och inne, på sommaren kan öppna upp halva partiet med skjutdörr. På entréplanet finns också ett sovrum samt badrum med dusch och tvättstuga. I trappan upp till övervåningen möts du av ett rikligt ljusinsläpp från takfönster som även återfinns i allrummet som får en social känsla med öppet ner mot köket. Vidare finns två sovrum för barnen om vardera 11 kvm samt ett fantastiskt master bedroom för föräldrarna med ingång till relaxavdelning med bastu, klädkammare och utgång till balkong.

Separat från huvudbyggnaden finns en uthyrningsdel som är en komplett bostad med hall, kök och vardagsrum i en öppen planlösning, två sovrum, klädkammare, wc med dusch och tvättmaskin. Som boende i denna del har du också möjlighet till parkering samt en egen del av trädgården.

Huset har genomgående mycket hög standard och högkvalitativa materialval som t ex Parkett Trägolv från Kährs i valnöt 1-stav med 30 års garanti. Inredning i kök från Vedum med vitvaror från Miele, blandare från Hans Grohe i både kök och badrum.

Lindbacken är en väletablerad stadsdel som växt fram under den senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Ett välkommen tillskott är nu Handelsbyn med Vårdcentral, Apotek, restaurang, gym, och frisör - servicen är nu komplett! Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Detta är en kommande försäljning vilket gör att annonsen kommer uppdateras löpande med fler bilder och information. Visningar är planerade till juni.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2016
Rum
10 rum och kök, varav 6 sovrum
Boarea
305 m²
Tomtarea
1191 m²
Pris
10 500 000 Kr (eller bud)

Planlösning

HUVUDBYGGNAD: HALL:
Rymlig hall med gott om plats för familjens ytterkläder i skjutgarderob med spegeldörrar. Klinker i brungrå nyans på golvet och vita, målade väggar.

KÖK:
Vidare från hallen kommer du in i köket som bjuder in till matlagning med social öppen planlösning mot vardagsrum och en väl tilltagen yta för matplats samt stora arbetsytor. Inredningen i kök från Vedum som är stilren med vita luckor, kakel i en brun nyans ovan bänkskivor i granit. Maskinellt utrustat från Miele med induktionshäll, frihängande fläktkåpa, diskmaskin. inbyggd ugn och micro, hel kyl och frys. Klinker i brungrå nyans på golvet och vita, målade väggar.

MATPLATS:
Matplatsen i huset är verkligen husets hjärta. Här samlas familj och vänner kring ett matbord som rymmer många middagsgäster. Härliga ytor med full takhöjd till nock och stora fönsterpartier och utgång till altan på både husets fram- och baksida. Parkettgolv i 1-stav och ljusa väggar med inslag av en mönstrad fondtapet.

VARDAGSRUM:
Intill köket finns ett trivsamt vardagsrum med braskamin. Genom ett fönsterparti som går längs med hela ytterväggen där du kan njuta av utsikten mot skogen bakom huset. På sommaren kan du öppna upp partiet med en skjutdörr som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Rummet har parkettgolv i 1-stav samt ljusa, målade väggar.

SOVRUM 1 (8,8kvm):
Ett sovrum som blir ett perfekt gästrum eller arbetsrum. Parkettgolv i 1-stav samt ljusa väggar. En garderob.

WC MED DUSCH:
Mycket fint duschrum med helkaklat med vita väggar som har inslag av svart marmorerat kakel i duschhörn och vid den vägghängda wc:n. Utrustat med duschhörn med väggar i klarglas, takdusch, tvättställ med kommod som har släta, ljusa luckor, spegelskåp med belysning.

TVÄTTTUGA:
Intill hallen ligger tvättstugan som tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva i laminat med infälld tvättho. Klinker i brungrå nyans på golvet och vita väggar.

ÖVERVÅNING: ALLRUM:
En trappa som får ett mycket fint ljusinsläpp via takfönster leder upp till övervåningen och dess allrum som blir en perfekt plats för barnen att umgås med sina kompisar. Även här finns takfönster som ger ett rikligt med ljusinläpp samt en fin kontakt med entréplanet skapas av att det är öppet ner mot köket. Rummet har ljusa väggar och parkettgolv i 1-stav.

MASTER BEDROOM + KLK (13,1 + 5:
För er som föräldrar finns ett fantastiskt Master Bedroom som är något alldeles utöver det vanliga med utgång till balkong och ingång en härlig relax. Rummet är väl tilltaget och rymmer dubbelsäng och i den bakre delen av rummet finns gott om plats för förvaring i en klädkammare med skjutdörrar. Rummet har ljusa väggar med en mönstrad fondtapet bakom sänggaveln. Parkettgolv i 1-stav.

RELAX/BADRUM:
Intill master bedroom finns ett lyxigt badrum med bastu och utgång till balkong. Helkaklat i vitt med marmorerat ljust klinkergolv som även utgör en fond i duschen. Utrustat med kommod med dubbla handfat som är infällda i en vacker marmorskiva, blandare från Hans Grohe. Infälld spegel med belysning. dusch med dörr i klarglas samt takdusch.

SOVRUM 3 & 4 (11,8 KVM & 11,1 :
Mysiga sovrum för barnen med vardera två garderober. Ljusa väggar och parkettgolv i 1-stav.

UTHYRNINGSDEL: :
Helt separerat från huvudbyggnaden (endast en låst dörr finns emellan) ligger uthyrningsdelen som består av 3 rum och kök.

HALL: :
Entré till hall med plats för avhängning av ytterkläder. Ljust klinker på golvet och vita, målade väggar.

KÖK:
I öppen planlösning mot vardagsrummet ligger köket som har inredning från Vedum med vita, släta luckor. Ljust kakel ovan bänkskivor i sten. Maskinellt utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn under häll, micro, diskmaskin samt delad kyl och frys. Klinker på golvet och vita, målade väggar.

VARDAGSRUM/MATPLATS:
Intill köket finns ett vardagsrum som kombineras med matplats till köket. Här finns plats för matbord för 4-6 personer samt soffgrupp. Rummet har ljusa väggar med ljust mönstrad fondtapet. Parkettgolv.

SOVRUM 1 & 2 ( 9,9 kvm):
Två fina sovrum med vardera en garderob. Ljusa väggar där det ena rummet har en grå fondvägg. Parkettgolv.

KLÄDKAMMARE:
Intill sovrummen finns en praktisk klädkammare som ger mycket gott om förvaring. I klädkammaren gömmer sig också dörren in till huvudbyggnaden. Parkettgolv.

DUSCHRUM:
Fint duschrum med helkaklade väggar i vitt med snyggt mönstrad klinker golvet. Utrustat med vägghängd toalett, tvättställ med kommod som har släta, vita luckor, spegelskåp med belysning. Här finns även kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Planlösning Planlösning Planlösning
Visa mer

Dokument

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Vaksala-Lunda 31:16

Tomt

Trädgårdstomt där vardera bostad har sin naturliga del av trädgården,

Uteplats

Vid huset finns flera fina uteplatser både i marknivå och balkong på övervåningen. Här kan du följa solen från förmiddag till kväll.

Bilplats

Carport med plats för två bilar samt plats för flera bilar på uppfart.

Byggnad/Storlek

1 1/2 plansvilla, 305 kvm , 10 rum och kök, varav 6 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2016

Byggnadssätt

Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärmepump med vattenburen golvvärme.

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Ansluten till Telias Öppna fibernät.

Ekonomi

Pris: 10 500 000 kr (eller bud). Taxeringsvärdet är 6 617 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 4 956 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2016. Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 6 310 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Beställd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan (2010-09-23).

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:5 ändamål: Vägar

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Skogstorpsvägen 61 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus