Till salu - Lör 3/12 kl 14:00-14:45
- Skällarholmsvägen 6 - Gräddö

Fritidshus byggt uppe på höjden i populärt fritidshusområde! Kommunalt V/A påbörjat.

Fritidshus 55 kvm 2301 kvm (tomtarea) 1 695 000 kr
Intresseanmälan
Skällarholmsvägen 6 1 695 000 kr
Intresseanmälan

Fritidshus byggt uppe på höjden i populärt fritidshusområde! Kommunalt V/A påbörjat.

Fritidshus i populära Västanvik med tillgång till två hamnanläggningar, pool och gemensamhetsytor och lokaler. Stugan ligger på höjden och är omgiven av en härlig naturtomt där blåbär och lingon letat sig in på tomten! Huset har ett stort allrum med en öppen spis och utgång ut till en härlig altan, delvis skyddad av tak där ni kan söka skydd från den varma solen eller regnet. Det lilla men välplanerade köket har en vedspis som värmer upp huset ordentligt med den massiva murstocken. Här finns en gemytlig matplats intill fönstret med gott om ljusinsläpp och sikt ut över tomten och entrén. Två sovrum samt ett badrum med dusch och separett finns i dagsläget och i området arbetas det just nu flitigt med att gräva in vatten och avlopp. Huset har idag egen borrad brunn som går att nyttjas nu och även framöver till trädgården eller som hushållsvatten. Intill huvudbyggnaden står en carport, snickarbod och ett inrett gästhus om ca 15 kvm till familj och vänner när de kommer på besök.

Kontakta mig gärna via telefon 0702181047 vid intresse! Mvh Micaela (Fastighetsmäklare)


GRÄDDÖ erbjuder matbutik, pizzeria, café, båthamn och drivmedel mm.
erbjuder klippor i mångfald, glittrande blått hav och ett skyddat läge med direkt närhet till öppet vatten. Unikt avskilt läge i Sveriges vackra skärgård där Du kan njuta av hav och skog där den är som bäst.
På tomten finns bärbuskar så som svarta vinbär och krusbär, hallon, jordgubbar, rabarber, rabatter, odlingslådor och odlingsplätt.


Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Fritidshus
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1970
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
55 m²
Tomtarea
2301 m²
Pris
1 695 000 Kr

Planlösning

KÖK: Välplanerat kök med matplats invid fönsterparti i sydväst. Köket som är ett arbetskök har inredning från 1999. Köket är utrustat med spis, en härlig vedspis som gör det möjligt att tillbringa tid i huset även vintertid, fläkt, mikro samt kyl/frys. Laminatgolv, tapetserade väggar samt ljusa trätexskivor i taket.

HALL: Hall med ingång från baksidan av huset med en intilliggande uteplats. Här finns möjlighet till klädavhängning och ingången till badrummet finns här. Plastmatta, målade väggar och tak.

VARDAGSRUM: Rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från tre väderstreck och utgpång till den rymliga, tillbyggda altanen. Här i vardagsrummet finns husets andra eldstad, en öppen spis. På golvet ligger ett plankgolv, väggarna är tapetserade samt nytt innertak.

SOVRUM: Sovrum med plats för två stycken sängar samt nattygsbord. I sovrummet finns en garderob. Laminatgolv, tapetserade väggar samt ljusa trätexskivor i taket.

SOVRUM: Sovrum med plats för våningssäng samt nattduksbord. Laminatgolv, tapetserade väggar samt ljusa trätexskivor i taket.

BADRUM: Badrum med separat duschavdelning. I badrummet finns även Separett, vvb, tvättställ, spegelskåp samt handukstork. Våtrumsmatta, våtrumstapet samt ljusa trätexskivor i taket.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Västanvik 3:10

Tomt

2301 m²

Uteplats

Stor altan

Bilplats

Bilplats för flertalet bilar

Byggnad/Storlek

1 plan, 55 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1970

Byggnadssätt

Grund: Plintgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 2-glasfönster kopplade i fönsterbågar. Ventilation: Självdrag. Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Avlopp saknas. Kommunala vatten och avlopp planeras i området som skall färdigställs 2023, kostnaden per hushåll är ca 325.000 kr. Planer för avbetalningsplan finns.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el samt eldstäder

Övriga utrymmen

Gäststuga, snickarbod och carport

Ekonomi

Pris: 1 695 000 kr . Taxeringsvärdet är 1 102 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 452 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1970. Fastighetsskatt-/avgift: 8265 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 1 100 000 kr.

Driftkostnad summa: 27 041 kr/år
El: 14 137 kr/år
Vatten-avlopp: 1 133 kr/år
Sotning: 760 kr/år
Samfällighet: 3 500 kr/år
Renhållning: 1 850 kr/år
Försäkring: 4 261 kr/år
Vägavgift-snö: 1 400 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Västanvik GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Grönområden, Kvartersanläggning, Bad och/eller båtanläggning, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Västanvik GA:3 ändamål: Vägar

Visa mer

Visningar

03

Lör 3/12 kl 14:00-14:45

Visning - Boka in er via mäklarens hemsidan. Varmt välkommen på visning!

Anmäl mig

Karta

- Skällarholmsvägen 6 - Gräddö

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus