Till salu
Hallkved - Hallkved Bröte 677 - Uppsala

Fritidshus eller tomt för dig som önskar bygga ditt drömboende i lantliga omgivningar!

Fritidshus 63 kvm 1572 kvm (tomtarea) 1 100 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Hallkved Bröte 677 1 100 000 kr
Intresseanmälan

Fritidshus eller tomt för dig som önskar bygga ditt drömboende i lantliga omgivningar!

I natursköna omgivningar endast 15 minuter från E4:an ligger detta fritidshus med stor, härlig naturtomt. Här finns möjlighet för dig som önskar ett enkelt fritidsboende med närheten till Uppsala eller för dig som söker en tomt att bygga ditt drömhus på.

I Hallkved Bröte bor du i en mindre by som omgärdas av skog och lummig natur. För dig som tycker om friluftsliv finns Fjällnora på 10 minuters avstånd med populär badplats och fina promenadstråk längs med trehörningen. När isen lägger sig på vintern plogas den för långfärdsåkning och det finns fina skidspår. Kommunikationer är goda med hållplats för buss 809 på några minuters avstånd. Bussen trafikerar sträckan Knutby - Resecentrum varje halvtimme från tidig morgon till sen kväll och utökas med var 15:e minut i rusning. På sommaren kan du ta med familjen på en mysig tur med Lennakatten som stannar till i grannbyn Selknä. Med bil tar du dig till E4:an på 15 minuter och vidare in till centrala Uppsala på 25 minuter.

För barnen finns flera förskolor, den närmaste i Funbo och där finn även skola från FK till åk 3. Från åk 4 finns sedan skola i Almunge där barnen kan gå ändå upp till 9:an eller så väljer ni en skola närmare Uppsala. Är du sugen på en bit mat på restaurang finns nyöppnade Stiernhielms på landet i Gunsta som även har livs där du kan komplettera din mathandling. Närmaste matbutik är ICA Maxi Gnista som du når med bil på 15 minuter.

Fritidshuset består av storstuga med utgång till veranda, arbetskök samt fyra sovrum. Huset har en mycket enkelt standard och är i behov av renovering men har nyare tak. Tillhörande uthus är i sämre kondition.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Fritidshus
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Byggnadsår
1963
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
63 m² (51 kvm enligt taxeringsinformation)
Tomtarea
1572 m²
Pris
1 100 000 Kr (eller bud)

Planlösning

Via den mysiga farstukvisten kommer du in i husets HALL med plats för ytterkläder och skor. Hallen har ljusa väggar och trägolv. Intill hallen finns två praktiska förrådsutrymmen samt 1 garderob.

Vidare från hallen leder en passage in till STORSTUGAN med braskamin (förlagd med eldningsförbud) samt utgång till veranda under tak.

ARBETSKÖK som är utrustat med skåpinredning i original, diskbänk (vatten finns ej) samt vedspis (förlagd med eldningsförbud)

Huset har totalt 4 SOVRUM, samtliga med trägolv och ljusa väggar.

_____________________________________________________________________________
Fastigheten säljs med friskrivning

Visa mer

Dokument

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Hallkved 1:107

Tomt

Fint uppväxt natur- och skogstomt med soligt läge.

Uteplats

Veranda på husets framsida i soligt söderläge.

Renovering

1985
2012 Nytt tak

Byggnad/Storlek

1 plan, 63 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt säljarens egen mätning . Byggnadsår: 1963

Byggnadssätt

Grund: Plintar. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 2-glasfönster. Ventilation: Självdrag. Vatten och avlopp: Avlopp saknas. Vatten saknas.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el

Ekonomi

Pris: 1 100 000 kr (eller bud). Taxeringsvärdet är 989 000 Kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 304 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1985. Fastighetsskatt-/avgift: 7418 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 13 000 kr.

Driftkostnad summa: 10 160 kr
El: 5 769 kr
Samfällighet: 700 kr
Försäkring: 3 691 kr

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Samfälligheter

Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 03-IM1-20/73A.1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Hallkved - Hallkved Bröte 677 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus