50
Till salu - Sön 4/8 kl 11:00-11:30
Knivsta - Klyvargatan 13 - KNIVSTA

Bostadsrättslägenhet 1 rok 32 kvm 3 392 kr/mån 1 050 000 kr
Intresseanmälan
Klyvargatan 13 1 050 000 kr
Intresseanmälan

Söker du bekvämt, centralt boende i pendlarvänligt läge? Här finner du insynsskyddad lägenhet med balkong i söderläge och alla bekvämligheter på 32 kvm i ett toppläge med endast 200 meter till Knivsta centralstation med bussar och pendeltåg mot Uppsala, Arlanda och Stockholm.

Passar bra för dig som studerar i Uppsala eller Stockholm, för dig som söker ditt första boende eller för dig som söker övernattningslägenhet som reser mycket i jobbet och som behöver ha snabbt och smidigt avstånd till Arlanda (ca 8 min med SL-pendeln).

Planlösningen ger ett komplett hem med alla bekvämligheter samlade på 32 kvm. Fullt utrustat kök med bl. a. diskmaskin och matplats för 4-6 personer invid stort ljudisolerande glasparti från golv till tak med exklusiv skjutdörr ut till balkongen om ca 3 kvm i söderläge. Allrummet har vitpigmenterat trägolv, undangömd säng och gott om smart förvaring där man tagit till vara på ytan. Rymligt badrum med dusch och bekvämt med egen tvättmaskin och torktumlare.

Visa mer
Ludvig Tidblom
Ansvarig mäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2014
Rum
1 rum och kök
Boarea
32 m²
Månadsavgift
3 392 Kr
(I avgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Kostnad för el + 33 kr fast avgift och varmvatten tillkommer och debiteras individuellt fyra gånger per år. Tillkommer 200 kronor för gruppavtal med bredband 100/10, fast telefoni och TV grundutbud.)
Pris
1 050 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
318 941 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2023.)
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:

VARDAGSRUM:
Det finns gott om förvaring i skåp och lådor i vadragsrummet/sovrummet. Inbyggd Tv-bänk med smart förvaring samt ett sängskåp med 120 cm säng i bredd. Finns plats för soffa och soffbord.

Kök:
Köket är utrustad med integrerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn under infälld spishäll samt fläkt och spotlights ovan diskbänk. Här ryms ett matbord för 4-6 personer. Stort skjutglasparti av trä mot balkongen.

BADRUM:
Vitt kaklat med mörk våtrumsmatta. Utrustat med vägghängd wc, duschvägg med draperistång, handfat, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Balkong:
Balkongen är belägen i söderläge och är ca 3 kvm.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Föreningen har 23 parkeringsplatser under tak med elplint. Avgiften är 575 kronor per månad. Det är kö till platserna.

Det finns i dagsläget inte möjlighet att ladda el- eller hybridbil. Laddningsmöjligheter finns vid Ica under deras öppettider.

Gästparkering: Föreningen har ingen gästparkering. Vi hänvisar gäster som planerar att stanna längre än ett par timmar till pendlarparkeringen

Byggnad/Storlek

32 kvm , 1 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2014

Lägenhetsnummer

C302

Ekonomi

Pris: 1 050 000 kr . Månadsavgift: 3 392 kr. I avgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Kostnad för el + 33 kr fast avgift och varmvatten tillkommer och debiteras individuellt fyra gånger per år. Tillkommer 200 kronor för gruppavtal med bredband 100/10, fast telefoni och TV grundutbud. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,80645%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2018-09-27. Energiprestanda primärenergital: 152 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Eda 1
Om föreningen: Föreningen består av fyra sammanbundna huskroppar innehållande 124 bostadslägenheter upplåtna med bostadsrätt samt två lokaler som hyrs ut kommersiellt.
Ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är Mediator. Föreningen gjorde en justering av avgiften vid årsskiftet. Ingen ny höjning är planerad. Om inget särskilt händer kommer en översyn att genomföras till nästa årsskifte i samband med budgetarbetet. Kontrollerat: 2024-02-21
Renoveringar:
Installation av solceller - ska tas ställning till om det ska installeras eller ej. Utbyggnad av inpasseringssystem kommer att genomföras under första kvartalet år 2022. Alla dörrar till allmänna utrymmen kommer att förses med taggläsare (RCO). Även brandtrapporna kommer att förses med taggläsare så att dessa kan användas.Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: För delat ägandeskap gäller att den som bor i lägenheten ska äga:10% VId andrahandsuthyrning ska giltiga skäl finnas. Föreningen tar ut en avgift om 10% av PBB/år av medlem för uthyrning i andrahand enligt stadgarna.

Visa mer

Visningar

04

Sön 4/8 kl 11:00-11:30

Bokad visning. Kontakta ansvarig mäklare eller boka in dig på visningen via mäklarens hemsida! Varmt välkommen!

Anmäl mig

Karta

Knivsta - Klyvargatan 13 - KNIVSTA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus