50
Till salu
Centrum - Klyvargatan 13 - Knivsta

Centralt pendlarläge i Knivsta!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 32 kvm 3 392 kr/mån 1 150 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Klyvargatan 13 1 150 000 kr
Intresseanmälan

Centralt pendlarläge i Knivsta!

Bostaden är kommande försäljning, anmäl gärna intresse för en eventuell förhandsvisning!

Söker du bekvämt, centralt boende i pendlarvänligt läge? Här finner du insynsskyddad lägenhet med balkong i söderläge och alla bekvämligheter på 32 kvm i ett toppläge med endast 200 meter till Knivsta centralstation med bussar och pendeltåg mot Uppsala, Arlanda och Stockholm.

Passar bra för dig som studerar i Uppsala eller Stockholm, för dig som söker ditt första boende eller för dig som söker övernattningslägenhet som reser mycket i jobbet och som behöver ha snabbt och smidigt avstånd till Arlanda (ca 8 min med SL-pendeln).

Planlösningen ger ett komplett hem med alla bekvämligheter samlade på 32 kvm. Fullt utrustat kök med bl. a. diskmaskin och matplats för 4-6 personer invid stort ljudisolerande glasparti från golv till tak med exklusiv skjutdörr ut till balkongen om ca 3 kvm i söderläge. Allrummet har vitpigmenterat trägolv, undangömd säng och gott om smart förvaring där man tagit till vara på ytan. Rymligt badrum med dusch och bekvämt med egen tvättmaskin och torktumlare.

I föreningen finns ett barnvagnsförråd, cykelförråd, upprustad och fräsch föreningslokal och grönskande innergård med grillplats.

Förutom att centralstationen finns ett stenkast bort så finns även två stora livsmedelsbutiker på krypavstånd. Vidare erbjuder centrum apotek, vårdcentral, frisör, bibliotek, flertalet olika restauranger mm. För dig som gillar att träna finns flertalet gym på promenadavstånd. I Knivsta finns flera bad, cykelavstånd till Valloxen. Naturen finns nära med strövområden, naturreservat och vandringsleder runt Knivsta och Mälaren.

Visa mer
Ludvig Tidblom
Ansvarig mäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2014
Rum
1 rum och kök
Boarea
32 m²
Månadsavgift
3 392 Kr
(I avgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Kostnad för el + 33 kr fast avgift och varmvatten tillkommer och debiteras individuellt kvartalsvis. Tillkommer 200 kronor för gruppavtal med bredband 100/10, fast telefoni och TV grundutbud.)
Pris
1 150 000 Kr (eller bud)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
318 941 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2023.)
Våningsplan
1 av 3
(Våningsplan 1 av 3 (1 trappa).)
Hiss
Ja

Planlösning

Vitpigmenterat trägolv genomgående i hela lägenhet förutom i badrum.

Ljus HALL med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Två garderober. Fönster över dörr för mer ljusinsläpp.

Vitt kaklat BADRUM med mörk våtrumsmatta. Utrustat med vägghängd wc, duschvägg med draperistång, handfat, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Det finns gott om förvaring i skåp och lådor i VARDAGSRUMMET/SOVRUMMET. Inbyggd Tv-bänk med smart förvaring samt ett sängskåp med 120 cm säng i bredd. Finns plats för soffa och soffbord.

KÖKSDELEN är utrustad med integrerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn under infälld spishäll samt fläkt och spotlights ovan diskbänk. Här ryms ett matbord för 4-6 personer. Stort skjutglasparti av trä mot balkongen.

BALKONGEN är belägen i söderläge och är ca 3 kvm.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Balkong, läge söder.

Bilplats

Föreningen har 23 parkeringsplatser under tak med elplint. Avgiften är 575 kronor per månad. Det är kö till platserna.

Det finns i dagsläget inte möjlighet att ladda el- eller hybridbil. Laddningsmöjligheter finns vid Ica under deras öppettider.

Gästparkering: Föreningen har ingen gästparkering. Gäster som planerar att stanna längre än ett per timmar till pendlarparkeringen

Renovering

Byte av fläktfilter kommer att ske under andra kvartalet 2022. Innan halvårsskiftet kommer avloppsstammarna att filmas för att göra en bedömning om de behöver spolas. En tvätt av fasaden är tänkt att genomföras under året.

Byggnad/Storlek

32 kvm , 1 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2014

Byggnadssätt

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft (FTX-system).

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Tele2 grundutbud (gruppavtal)
Internetanslutning: Tele2 100/10 (gruppavtal)

Lägenhetsnummer

D207

Ekonomi

Pris: 1 150 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 3 392 kr. I avgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Kostnad för el + 33 kr fast avgift och varmvatten tillkommer och debiteras individuellt kvartalsvis. Tillkommer 200 kronor för gruppavtal med bredband 100/10, fast telefoni och TV grundutbud. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,806452%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2018-09-27. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Eda 1
Om föreningen: Föreningen består av fyra sammanbundna huskroppar innehållande 124 bostadslägenheter upplåtna med bostadsrätt samt två lokaler som hyrs ut kommersiellt.
Ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är Mediator. Föreningen gjorde en justering av avgiften vid årsskiftet. Ingen ny höjning är planerad. Om inget särskilt händer kommer en översyn att genomföras till nästa årsskifte i samband med budgetarbetet. Kontrollerat: 2024-02-21
Renoveringar:
Installation av solceller - ska tas ställning till om det ska installeras eller ej. Utbyggnad av inpasseringssystem kommer att genomföras under första kvartalet år 2022. Alla dörrar till allmänna utrymmen kommer att förses med taggläsare (RCO). Även brandtrapporna kommer att förses med taggläsare så att dessa kan användas.Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: För delat ägandeskap gäller att den som bor i lägenheten ska äga:10% VId andrahandsuthyrning ska giltiga skäl finnas. Föreningen tar ut en avgift om 10% av PBB/år av medlem för uthyrning i andrahand enligt stadgarna.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Centrum - Klyvargatan 13 - Knivsta

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus