50
RM+
GAMLA-SÖDRA GOTTSUNDA - Eksätravägen 128 - UPPSALA

Bostadsrättslägenhet 3 rok 72,8 kvm 5 819 kr/mån
Intresseanmälan
Eksätravägen 128
Intresseanmälan

På fjärde våningen finns denna unika gavellägenhet utan insyn. Lägenheten har genomgått en omfattande ändrning av planlösning och totalrenoverats med stil. Det stora, ljusa köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet och erbjuder gott om skåpförvaring med vita profilerade luckor, kylt vatten samt ismaskin samt fönster i två väderstreck som ger rikligt med ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man en balkong i söderläge som vetter mot en lugn innergård.

När du kliver in i bostaden möts du av en ljus hall med plats för förvaring. Vidare in i bostaden kommer du in i köket samt vardagsrum. Här får du plats med ett större matbord (6-8 personer) samt en större soffgrupp. Köket är i gott skick och är utrustat med allt du behöver för att underlätta vardagen. Det helkaklade badrummet är utrustat med golvvärme, duschplats med vikbara dörrar, kommod med inbyggt tvättställ samt både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har två sovrum, varav det ena har en välutrustad garderobssektion. Det finns även ett förråd i lägenheten. Hiss från entréplan. Bredband samt TV via Ownit som ingår i avgiften.

Brf Tomtebo är en stabil förening med god ekonomi. Närheten till Valsätra, Graneberg, Sunnersta och Norby gör att det är ett fint alternativ för de som valt att sälja huset och istället söker ett mindre, mer kostnadseffektivt och enklare boende, eller för dig som söker ett härligt läge med närhet till naturen och vattnet. Föreningen har en fin service med bastu, cykelförråd, samlingslokal, tvättstugor och återvinningsstationer. Innergårdarna grönskar och det finns både lekplatser och grillmöjligheter. För den båtintresserade har föreningen egen brygga i Vårdsätraviken med 20-tal båtplatser (kösystem). Du får också möjlighet att boka/låna föreningens båt utan kostand.

Det finns mycket aktiviteter i området såväl sommar som vinter. Badplatser, picknickplatser, fina promenad, löpar och cykelspår i Nåsten och Vårdsätraskogen. Vintertid kan man också åka längdskidor i närheten samt slalom i Sunnersta, Uppsala Alpina Center.

Från Eksätravägen tar ni er enkelt in till stan med buss. Förbindelserna är täta, cykelbanor finns hela vägen in till centrala Uppsala. Närmaste serviceutbud finns i Gottsunda centrum som t.ex. har ICA, Willys, Lidl, Systembolag, blomsteraffärer, mvc, bvc, vårdcentral, tandläkare, apotek och frisör. I början av Norby finns även Svamptorget med ett mindre serviceutbud. Närmaste Friskis och Svettis ligger i Ultuna och USIF Arena i Rosendal erbjuder ett brett utbud av tennis, padel, gym och gruppträning.

Visa mer
Ludvig Tidblom
Ansvarig mäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1993
Rum
3 rum och kök
Boarea
72,8 m²
Månadsavgift
5 819 Kr
(Ingår i månadsavgiften: Värme, kall- och varmvatten, Bredband och TV med Ownit, bostadsrättstillägg samt tillgång till gemensamma lokaler. IMD av el.)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
407 864 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022 och beräknats på andel i föreningen då andel av årsavgift saknas.)
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Inbjudande ljus och luftig hall med vitmålade väggar, klinkergolv i ljusgrå nyans med golvvärme vid entrédelen och parkettgolv i resterande del, spotlights i taket och bra plats för avhängning av ytterkläder.

KÖK:
Fantastiskt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med vitmålade väggar, parkettgolv, fönster i två väderstreck med rikligt ljusinsläpp och utgång till balkong i söderläge med gråmålat trallgolv. Köksdelen har gott om skåpförvaring med vita profilerade luckor, vitrinskåp, arbetsbänk i vinkel i vit laminat och försänkt diskho. Över spishäll, arbetsbänkar och diskho sitter vita rektangulära kakelplattor. Köksutrustning: Bred spishäll, inbyggnadsugn, micro, fläkt, diskmaskin, kyl samt frys med ismaskin. Generös matplats invid fönster med plats för många middagsgäster.

VARDAGSRUM:
Vardagsrummet är öppet mot köket och erbjuder den härliga och luftiga planlösningen. Här får du plats med en soffgrupp samt utgång till den mysiga balkong som erbjuder kvällssol. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM:
Ljust sovrum med vitmålade väggar, parkettgolv samt en välinredd garderobssektion med profilerade vita dörrar.

SOVRUM:
Sovrum med vitmålade väggar, parkettgolv samt ingång till lägenhetens förråd.

BADRUM:
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna, ljust klinkergolv med golvvärme, bred kommod med två lådor, infällt tvättställ, badrumsskåp med spegeldörrar, stor duschplats med vikbara dörrar samt en inbyggd nisch i väggen, arbetsbänk i vit laminat med tvättmaskim/torktumlare under och praktiska förvaringsskåp över, toalett samt spotlights i taket.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Stor balkong i söderläge med trallgolv.

Bilplats

Föreningen har 121 på nedre och övre garageplan och 69 p-platser utomhus.
Det finns 48 st p-platser utan elplint.
Kostnad: 250 kr/mån. Kö: 14 st
Det finns 1 p-plats utan el för MC/Moppebil.
Kostnad: 350 kr/mån. Kö: 3 st
Det finns 20 st p-platser med elplint.
Kostnad: 350 kr/mån. Kö: 14 st

Det finns 17 st garageplatser utan el.
Kostnad: 300 kr/mån. Kö: 41 st
Det finns 84 st garageplatser med elplint.
Kostnad: 400 kr/mån. Kö: 19 st

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 72,8 kvm , 3 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 1993

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Ownit
Internetanslutning: Ownit

Lägenhetsnummer

202818001-4712815

Ekonomi

Månadsavgift: 5 819 kr. Ingår i månadsavgiften: Värme, kall- och varmvatten, Bredband och TV med Ownit, bostadsrättstillägg samt tillgång till gemensamma lokaler. IMD av el. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av säljare. Andel i föreningen är 0,51509%.

Driftkostnad summa: 400 kr/mån
El: 250 kr/mån
Försäkring: 150 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-07-01. Energiprestanda primärenergital: 88 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Brf Tomtebo
Om föreningen: Bostadsrättsföreningens Tomtebo fastighet (Gottsunda 19:4) stod färdig för inflyttning 1993. På fastigheten finns 13 byggnader med 182 lägenheter. Fastigheternas adress är Eksätravägen i Uppsala. Med sin närhet till både service och milsvid natur är föreningens moderna lägenheter attraktiva objekt.

Området består av tre större punkthus och längor med antingen två eller fyra våningar. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. I föreningen finns också två morderna tvättstugor, bastu samt samlingslokal för möten och festligheter

På promenadavstånd finns badplats, fotbollsplaner och spår för längdskidor samt ett välsorterat centrum med livsmedelsbutiker, apotek, restauranger och systembolag. I anslutning till centrum finns även skolor, simhall, gym, tennis- och idrottsanläggningar.

Välkommen till ditt nya boende med guldkant, välkommen till Brf Tomtebo!

Besök gärna föreningens hemsida; www.brf-tomtebo.se
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: Riksbyggen Avgiften 2024 höjdes med 9%. Inga fler planerade eller beslutade höjningar i dagsläget. Kontrollerat: 2024-03-15
Renoveringar:
2008: Renovering av VV/VVC i hus 106-126.
2012: Bergvärme, låssystem, gemensamt el-abonnemang.
2013: Allmän upprustning av grönområden
2018 Ommålning av tre plåttak i föreningen och några mindre målningsarbeten.

Garaget ska renoveras inom 5-10 år.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Besök gärna föreningens hemsida; www.brf-tomtebo.se

Nyckelhantering vid överlåtelser: AB Byggbeslag Lås & Säkerhet (Kungsgatan 107, Uppsala) sköter nyckelhantering mellan säljare och köpare.

TV-box och Router: Router och TV-box tillhör lägenheten och ska lämnas kvar vid flytt. För mer information om utbud läs på hemsidan.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

GAMLA-SÖDRA GOTTSUNDA - Eksätravägen 128 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus