50
RM+
RICKOMBERGA - Otto Myrbergs väg 4B - UPPSALA

Stilfull genomgångsfyra med ljus, rymd och balkong i perfekt solläge med naturen runt knuten!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 101 kvm 5 870 kr/mån 3 550 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Otto Myrbergs väg 4B 3 550 000 kr
Intresseanmälan

Stilfull genomgångsfyra med ljus, rymd och balkong i perfekt solläge med naturen runt knuten!

Här presenteras en underbart ljus och luftig lägenhet med hiss från markplan, högt i tak och rikligt ljusinflöde från två väderstreck. Bostaden är belägen på andra våningen och den stora balkongen i söderläge är en riktig pärla! Rickomberga är för dig som inte vill välja mellan naturens grönska och stadens utbud. Här får du allt i ett - Natur, kultur, service och kommunikationer - allt inom behagligt avstånd!

Boarean om ca 101 kvm fördelar sig över en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter i stor skjutdörrsgarderob med spegelglas, ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen med rogivande vy mot föreningens trivsamma innergård. I lagom öppen planlösning mot vardagsrummet finner du köket med bra förvaring och plats för matbord invid fönsterparti med utsikt mot grönskan, helt utan insyn - Här är det enkelt att föreställa sig vilka trevliga sammankomster som kommer att utspelas i goda vänners lag. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt master bedroom samt ytterligare två sovrum, ett generöst tilltaget duschrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare ett duschrum i anslutning till hallen.

BRF Rickomberga backe 2 är en bostadsrättsförening med Svanenmärkt hus vilket dels innebär välisolerade bostäder med lägre energianvändning än byggnormen, god ventilation och låga bullernivåer. Till de gemensamma utrymmena hör bilplatser i garage under huset som nås med hiss. Där finns även källarförråd som tillhör lägenheten samt cykel- och barnvagnsförråd. Gemensam fin innergård med sittplatser och planteringar. Föreningen har även gemensamt el-avtal för hela föreningen och debiterar efter förbrukning, vilket är positivt och sänker kostnaderna för medlemmarna.

Rickomberga är en härlig boplats och perfekt för dig som uppskattar naturen och vill ha promenadavstånd till centrum. På gång/cykelavstånd finns livsmedelsbutiker, täta busskommunikationer, skolor, förskolor, konditorier, restauranger och allt du kan tänkas behöva! Ta en joggingtur i Stabbyskogen där det finns flera belysta spår och koppla sedan av i solen på din härliga balkong! Under hösten kryllar Stabbyskogen dessutom av bär- och svamp! För bilägaren tar man sig snabbt och enkelt ut på e4:an via Bärbyleden. Täta bussförbindelser både till Stenhagen och till city.

Här är det lätt att trivas!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2021
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
101 m²
Månadsavgift
5 870 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. En obligatorisk avgift om 220 kr/mån tillkommer för Telia Triple Play. Individuell mätning av el och varmvatten.)
Pris
3 550 000 Kr (eller högstbjudande)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 337 989 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2023.)
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

Entréhall:
Hallen är rymlig och och praktisk med mycket goda förvaringsmöjligheter i stor skjutdörrsgarderob med dörrar av spegelglas. Grått klinkergolv som övergår till parkettgolv och ljusa väggar.

Vardagsrum:
Rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp, mediamöbel och annat önskat möblemang. Parkettgolv och ljusa väggar. Här nås utgången till den soliga balkongen i söderläge.

Kök:
Det stilfulla köket ligger i lagom öppen planlösning med vardagsrummet och är inrett med köksluckor i grått, vit bänkskiva av laminat med marmorkakel ovan. Maskinell utrustning består av mikro, ugn, spishäll, köksfläkt, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Parkettgolv och ljusa väggar.

Duschrum 1:
Duschrum med grått klinkergolv (golvvärme) och vitkaklade väggar. Utrustat med wc-stol, tvättställ med vit kommod, spegel med belysning ovan, dusch med infällbara duschväggar samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk av vit laminat med väggskåp ovan.

Sovrum 1:
Sovrum med plats för säng, sängbord och annat önskat möblemang. Väggar i en dov grön ton och parkettgolv.

Sovrum 2:
Sovrum med plats för säng, sängbord och annat önskat möblemang. Väggar i grå ton och parkettgolv.

Sovrum 3:
Masterbedroom med plats för dubbelsäng och sängbord. Förvaring från stor skjutdörrsgarderob med vita dörrrar. Vitmålade väggar i en varm aprikos ton och parkettgolv.

Duschrum 2:
Duschrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Utrustat med wc-stol, tvättställ med vit kommod, spegel med belysning ovan samt dusch med infällbar glasvägg.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Balkong med utgång från vardagsrummet i söderläge med vy mot föreningens trivsamma innergård.

Bilplats

Föreningen har 29 garageplatser varav 10 platser med laddbox för elbil.
Kostnad: 1288 kr/mån. Kö: Viss kö.
Kostnad för laddplats: 1494 kr/mån + Elförbrukning. Kö: I princip ingen kö till laddplats.
Separat kösystem tillämpas.
Kontrollerat: 2024-06-14

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 101 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen . Byggnadsår: 2021

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: F med återvinning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme samt värmepump

TV- och internetanslutning

TV: Telia triple play
Internetanslutning: Föreningen har tecknat gruppavtal, Telia Triple Play och försörjs med tele, tv och data via fiber. Obligatorisk kostnad om 220 kr/mån.

Övriga utrymmen

Till bostaden hör ett källarförråd. I föreningen finns även cykel- och barnvagnsförvaring.

Lägenhetsnummer

21:10-211101

Ekonomi

Pris: 3 550 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 5 870 kr. I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. En obligatorisk avgift om 220 kr/mån tillkommer för Telia Triple Play.

Individuell mätning av el och varmvatten. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 2,59705%.

Driftkostnad summa: 920 kr/mån
El: 500 kr/mån
Vatten-avlopp: 170 kr/mån
Försäkring: 250 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2021-12-29. Energiprestanda primärenergital: 66 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Rickomberga Backe 2
Om föreningen: Föreningen består av 46 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av JM@home
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: JM@home Föreningen höjde avgiften i januari 2024. För närvarande finns inga planer eller beslut på avgiftsförändringar. Kontrollerat: 2024-06-14
Renoveringar:
Inga planerade renoveringar.
Kontrollerat: 2024-05-30
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

RICKOMBERGA - Otto Myrbergs väg 4B - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus