50
Kommande
LINDBACKEN - Skogstorpsvägen 20 - Uppsala

Härligt privat läge mot skogsområde och framsida med pergola!

Bostadsrättslägenhet 5 rok 135 kvm 8 352 kr/mån
Intresseanmälan
Skogstorpsvägen 20
Intresseanmälan

Härligt privat läge mot skogsområde och framsida med pergola!

Ett av de få radhusen på Skogstorpsvägen som har en skogsdunge som närmsta granne på baksidan - här får du en lummigt grönskande omgivning med parken och skolor på ett bekvämt avstånd. Här kan du följa med barnen på en promenad till förskolan och när de är större kan de enkelt ta sig på egen hand. Här bor familjen i ett radhus som andas kvalité och design. Speciellt arkitektritade för Lindbacken med putsade fasader som skiftar i nyanser från ljus till mörkt grå. Framsidan erbjuder ett soligt härligt söderläge och här finns en mysig pergola som bilder ett extra rum på sommaren. På baksidan kan du njuta av den tidiga förmiddagssolen och den sena kvällssolen.

På framsidan finns parkering för en bil eller två bilar efter varandra samt på baksidan finns ett förråd.

När du tar steget in i huset möts du av snygga detaljer, praktiska lösningar och en väl fungerande planlösning. På entréplanet i hallen finns en platsbyggd läderklädd sittbänk. Smarta förvaringslösningar med garderober intill entrén och näst intill osynliga garderober under trappan. Duschrum med detaljer som ger en lyxig känsla, kökets inredning kommer från Arens och har en fin ljus nyans på luckor, bänkskiva av natursten samt stora fönsterpartier där ljuset flödar och du kan öppna upp pardörrar mot framsidans härliga uteplats med pergola - här blir den naturliga matplatsen på sommaren. På entréplanet finns också ett rymligt vardagsrum med braskamin som värmer om kyliga kvällar. Möjlighet finns att dela av vardagsrummet till ett fjärde sovrum om behovet finns. Från vardagsrummet nås baksidan, dess altan och trädgård med ett insynsskyddat läge mot det lummiga skogsområdet. En trappa upp möts du av ett allrum där en sittnisch blir en härlig detalj, här är ofta den första platsen barnen slår sig ner för att krypa upp en stund och blicka ut naturen. Vidare finns tre sovrum varav föräldrasovrummet och ett av barnrummen är något alldeles extra med upp till 3,80 meter i takhöjd. Sovrummen har också praktiska förvaringslösningar och platsbyggda skrivbord. Övervåningens badrum har även det en lyxig känsla med inbyggt badkar och vacker inredning.

Materialen i huset har valts med omsorg och är genomgående av hög kvalité. Väggar är genomgående målade i vitt, garderobsfronter är vita förutom i hallen där den beiga nyansen från badrummen återfinns. Golvet i huset är sober vitborstad enstavsparkett i ek som ger ett lugnt intryck och i hallen återfinns det hexagonformade från badrummen. Allt för att skapa en enhetlig känsla.

Husets trädgård ramas in av en vacker stenmur mot gatan. Här finns plats att parkera två bilar efter varandra på uppfarten och gott om plats för familjens cyklar. På framsidan finns uteplats med pergola i soligt söderläge och på baksidan finns altan med ett svalt och skönt läge. Baksidan har även gräsmatta och häck av Avenbok samt ett äppelträd som ger rikligt med skörd.

På Skogstorpsvägen bor du ett stenkast från skolan för barn i åldrar FK till åk 5 som ligger på andra sidan parken, här har också en ny lekplats för det något äldre barnen nyligen invigts. Lindbacken är en väletablerad stadsdel som växt fram under den senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Vidare finns 4 förskolor är som är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Ett välkommet tillskott är nu Handelsbyn med Vårdcentral, Apotek, restaurang, gym, och frisör - servicen är nu komplett! Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Detta är en kommande försäljning - Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu.

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
135 m²
Månadsavgift
8 352 Kr
(Kallvatten ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning och varmvatten tillkommer.)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
411 580 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2023.)

Planlösning

ENTRÉPLAN: HAL:
Via en helglasad entrédörr som ger fint ljus kommer du in i hallen med hexagonformat vitt kakel på golvet. Läderbeklädd sittnisch med förvaring både under och över. Praktisk, näst intill osynlig förvaring i flera garderober under trappan.

KÖK:
Här flödar ljuset in från stora fönsterpartier i söder som dessutom går att öppna så att köket förlängs ut till framsidans uteplats och pergola. Köket har inredning från Arens i en ljus nyans, bänkskiva i vacker natursten och beslag i mässing. Maskinellt utrustat med kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt och inbyggd ugn. En fin detalj är den dubbla takhöjden i köket med takfönster som sprider ljus ner i mitten av huset under dagens alla soltimmar.

VARDAGSRUM:
I öppen planlösning med köket ligger vardagsrummet som har fina fönsterpartier och utgång mot altanen och den grönskande trädgården med ett fint läge mot parken. I vardagsrummet ryms en ordentlig soffgrupp intill den stilfulla braskaminen. Möjlighet finns att dela av vardagsrummet och göra ett sovrum, perfekt för gäster eller som arbetsrum.

DUSCHRUM:
Arkitektens tidigare uppdrag att designa hotell är tydligt märkbar i husets dusch- och badrum. I stilen Art Decó är rummet utfört med klinker i gröngrå ton. Väggarna är delvis målade och kaklade med hexagonformat matt vitt kakel. Inredning med en stor rund spegel och pendellampa med detaljer i mässing som även återfinns i knoppar och beslag. Tvättställ och kommod i beige nyans, toalett samt dusch med takdusch.

TVÄTTSTUGA:
En separat tvättstuga är något ovanligt i Lindbackens radhus då de flesta har tvättlösningar i badrummen. Praktiskt med förvaring, gott om bänkytor och maskinellt utrustat med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Här finns också husets värmepump. Även i tvättstugan återfinns de fina detaljerna med hexagonformat kakel i matt vitt, de ljusa luckorna och beslag i mässing.

ÖVERVÅNING: ALLRUM:
En trappa som är klädd i heltäckningsmatta för att göra den mjuk och bekväm att gå i leder upp till övervåningen och dess andra vardagsrum - allrummet. Ett härligt rum för barnen att vistas i och öppenheten ner till entréplanet gör att rummen får fin kontakt med varandra. En favorit här blir den skinnklädda sittnischen med utsikt över naturområdet. Här kan du krypa upp med en god bok och blicka ut över den grönskande parken.

SOVRUM 1:
Fantastiskt föräldrasovrum om närmare 15 kvm med en takhöjd på upp till 3.80 meter och ett fönster som är 2,50 meter högt. Förutom att takhöjden ger rummet karaktär används den också till förvaring med garderober, hela vägen från golv till tak.

SOVRUM 2 & 3:
Mysiga sovrum för barnen där båda har platsbyggda garderober och platsbyggda skrivbord. Det ena rummet ligger med utsikt över naturen och det andra har utsikt mot villorna på Skogstorpsvägen. Ett av sovrummen har samma höga takhöjd som föräldrasovrummet.

BADRUM:
Övervåningens badrum går i samma stil som duschrummet på entréplanet med det gröngrå golvet och det hexagonformade kaklet i matt vitt. Även inredningen går i samma stil förutom att här finns ett mycket fint inbyggt badkar som bjuder in till avkopplande stunder. Vidare utrustat med högskåp för förvaring, tvättställ med kommod, toalett och spegel med pendelbelysning. Komfortvärme på golvet.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

På framsidan finns en härlig uteplats med pergola i soligt söderläge. På baksidan finns en altan intill den insynsskyddade trädgården och här kan du njuta av den tidigare förmiddagssolen eller den sena kvällssolen.

Bilplats

För bilen finns plats för 1-2 bilar på husets uppfart.

Byggnad/Storlek

2 plan, 135 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2018

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump Nibe 750F, vattenburen golvvärme och radiatorer.

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Anslutet till Telia Öppen Fiber för både bredband och TV. Innehavaren kan välja valfri leverantör bland Telia Öppen fibers samarbetsparter.

Övriga utrymmen

Förråd finns på husets baksida

Lägenhetsnummer

20

Ekonomi

Månadsavgift: 8 352 kr. Kallvatten ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning och varmvatten tillkommer. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 5,56%.

Föreningen

Namn: Lycka
Om föreningen: 18 tvåvåningsradhus á 135 kvm och 5 rok.
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: Larom redovisning AB, johan@larom.se Föreningen höjde sina avgifter 2024. Inga fler planerade eller beslutade avgiftsförändringar i dagsläget. Kontrollerat: 2024-06-13
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Skogstorpsvägen 20 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus