50
Budgivning pågår
LUTHAGEN - Hällbygatan 38A - UPPSALA

Mysig etta med en otroligt låg månadsavgift!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 16,5 kvm 1 075 kr/mån 1 300 000 kr Högst bud 1 200 000 Kr
Intresseanmälan
Hällbygatan 38A 1 300 000 kr
Intresseanmälan

Mysig etta med en otroligt låg månadsavgift!

Välkommen till ditt nya hem, en mysig etta med en otroligt låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten och bredband. Här kan du njuta av smart planerade ytor, nyrenoverat kök, generös takhöjd och vackert parkettgolv, allt i ett fantastiskt läge. Belägen i brf Majgården, en välskött förening med stabila finanser och förmånliga avgifter, erbjuder denna bostad en trygg och bekväm boendemiljö.

Bostaden välkomnar dig genom en säkerhetsdörr till en välkomnande hall med gott om utrymme för klädavhängning. Den smart planerade köksdelen och det helkaklade badrummet med dusch kompletterar den funktionella layouten. Det rymliga allrummet erbjuder stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus och skapar en behaglig atmosfär.

På Hällbygatan 38 A bor du i ett attraktivt och fridfullt område, med bekvämt gångavstånd till centrala Uppsala. Beläget nära Mimmi Ekholms Plats har du nära till välutrustade mataffärer, skolor, restauranger och butiker, samt vackra grönområden där du kan njuta av naturen. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem!

Visa mer
Ludvig Tidblom
Ansvarig mäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1954
Rum
1 rum och kök
Boarea
16,5 m²
Månadsavgift
1 075 Kr
(I avgiften ingår vatten, värme och bredband. Föreningen har sedan 1/1 2022 gemensamt elabonnemang. Elkostnader debiteras genom månadsavgiften med en månads fördröjning.)
Pris
1 300 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
32 801 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2023.)
Våningsplan
2 av 4

Planlösning

HALL:
Här får du plats med ytterkläder i hatthyllan. Klinkergolv (golvvärme) och ljusa väggar.

KÖK:
Nyrenoverat kök som är utrustat med induktionshäll, fläkt, ugn, diskho, över samt underskåp. Vitt kakel, ljusa luckor samt bänkskiva i trä. Här i hallen har du också golvvärme under klinkergolvet samt vita väggar.

ALLRUM:
Kvadratsmart allrum där du får plats med en 1,20 säng, garderobsväg, matbord samt tillhörande möblemang. Fint bevarat parkettgolv och ljusa väggar. Takhöjd 2,70

BADRUM:
Helkaklat badrum som är utrustat med dusch, kommod, handfat, spegelskåp samt wc. Beigie klinker och vitt kakel på väggarna.

Visa mer

Övrig Information

Bilplats

P-platser: Föreningen har 29 p-platser (kostnad 330 kr) och 12 garage (kostnad 550 kr). Kötid till p-plats är lång, till garage lång. Boendeparkering finns i området.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 16,5 kvm , 1 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 1954

Övriga utrymmen

Till lägenheten tillkommer det ett stort vindsförråd.

Lägenhetsnummer

74

Ekonomi

Pris: 1 300 000 kr . Månadsavgift: 1 075 kr. I avgiften ingår vatten, värme och bredband. Föreningen har sedan 1/1 2022 gemensamt elabonnemang. Elkostnader debiteras genom månadsavgiften med en månads fördröjning. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare.

Föreningen

Namn: Brf Majgården
Om föreningen: All administration av lägenhetsnycklar sköts av CERTEGO, Dag Hammarskjölds väg 14, tel: 018-56 90 80.


Ekonomi: Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget. (Kontrollerad 2024-05-14) Föreningen kommer att ha en årstämma den 22/5 där man kommer att prata om en eventuell avgiftshöjning. Mer info kommer inom kort.
Renoveringar:
1993 Fasadrenovering
1997 Delvis köksavloppsstammar och alla vattenledningar
2003 Totalrenovering av badrum
2002-2003 Stamrenovering
2005 Fönster (lågemissionsglas), säkerhetsdörrar, bastu samt gemensamhetslokal
2006 Bergvärme installerades
2015 Solceller installerades
2018 Balkongrenovering och nya markiser
2019-2020 Fönsterrenovering
2022 Installation av gemensam elmätning
2022 Fjärrvärme installerades som komplement till bergvärme

Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: När det gäller andrahandsuthyrning så krävs styrelsen tillstånd.

Allmänt om området

Luthagen är en vacker och charmig stadsdel belägen i Uppsala, Sveriges fjärde största stad. Med sin unika karaktär och historiska atmosfär är Luthagen känt för att vara en av stadens mest eftertraktade bostadsområden.

Stadsdelen har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet då den började utvecklas. Idag finns det fortfarande tydliga inslag av den traditionella arkitekturen från den tiden, med många vackra trähus och pittoreska gator som ger området en genuint charmig atmosfär.

En av de mest framträdande funktionerna i Luthagen är dess närhet till Uppsala universitet, vilket gör det till ett populärt val bland studenter och akademiker. Många studentbostäder och lärosäten finns inom bekvämt gångavstånd, vilket ger en ungdomlig och livlig atmosfär till området.

Luthagen har också ett rikt utbud av grönområden och parker, vilket ger invånarna möjlighet att njuta av naturen och koppla av utomhus. Bland de mest kända parkerna finns Luthagens esplanad, en vacker allé som sträcker sig genom stadsdelen och erbjuder en trevlig plats för promenader och picknickar.

Sammanfattningsvis är Luthagen i Uppsala en charmig och levande stadsdel med en unik kombination av historisk arkitektur, grönområden och närhet till universitetet. Dess attraktiva egenskaper gör det till en attraktiv plats att bo i för både studenter och familjer som söker en pittoresk och bekväm livsstil.

Närservice

Stadsdelens geografiska läge gör att den också har enkel tillgång till stadens centrala delar och alla dess bekvämligheter. Här finns ett brett utbud av restauranger, kaféer och butiker som tillgodoser invånarnas behov.

Kommunikationer

Det finns också goda kommunikationsförbindelser, vilket gör det enkelt att ta sig runt i och utanför stadsdelen.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LUTHAGEN - Hällbygatan 38A - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus