50
Till salu
LINDBACKEN - Rotetorpsvägen 8 - Uppsala

Radhus med carport på liten kvartersgata nära hästhagarna och Södra Parken!

Bostadsrättsradhus 5 rok 138 kvm 6 194 kr/mån 4 190 000 kr
Intresseanmälan
Rotetorpsvägen 8 4 190 000 kr
Intresseanmälan

Radhus med carport på liten kvartersgata nära hästhagarna och Södra Parken!

Ett hus som är smått unikt för området - här erbjuds carport, stor tomt, stenlagda uteplatser, balkong och ett läge som är mycket eftertraktat. Här bor du på en liten kvartersgata i utkanten av Lindbacken ett stenkast från Södra Parken med lekpark och pulkabacke, utegymmet och hästhagarna som tillhör Uppsala Ponnyklubb.

Brf Limone, som fått sitt namn av husens vackra bågform, var ett av de första bostadsrättsprojekten som stod färdigt i Lindbacken och består av 7 radhus i varierade storlekar. Det här är den största modellen som i erbjuder tre sovrum med möjlighet till fyra. Entréplanet präglas och ljus och rymd med 2,70 meter i takhöjd, stora fönsterpartier och flera dubbeldörrar som öppnar upp mot de plattlagda uteplatserna på fram- och baksida. Inredningen går i sobra, grå toner med kök från Kvänum där en vacker detalj är bänkskivan av carrarramarmor. En trappa upp möts du av ett stort allrum som blir en perfekt plats för barnen att vistas i för lek eller en mysig filmkväll. Här finns även utgång till den indragna balkongen med tak som blir ett extra rum under årets varma månader. För er föräldrar finns ett master bedroom som ger känslan av att bo på ett hotell - ett 19 kvm stort rum som är genomgående i huset med fransk balkong mot den egna trädgården och fönster mot kvartersgatan. Vidare finns två sovrum för barnen om vardera 11 kvm. Samtliga sovrum har platsbyggda garderober från Kvänum. Husets badrum är stilrent utformade med kvalitativ inredning, entréplanet har dusch och övervåningen har både badkar och dusch.

En riktig fördel med detta hus är carporten som gör att du även når tomtens baksida genom carporten - mycket bra när du bor i radhus att kunna komma igenom huset. Här finns en skyddad plats för bilen under tak samt ytterligare en plats bakom. Till huset tillhör också en stor tomt som ger gott om plats för lek och odling, fint insynsskyddad genom uppvuxna häckar av avenbok. Du kan välja mellan flera härliga uteplatser, en favorit är den stenlagda uteplatsen på baksidan som får sol större delen av dagen. På kvällen kan du njuta av solen på framsidan, antingen på den stenlagda uteplatsen eller balkongen på övervåningen. Förråd finns på husets baksida.

Lindbacken är en väletablerad stadsdel som växt fram under den senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Ett välkommen tillskott är nu Handelsbyn med Vårdcentral, Apotek, restaurang, gym, och frisör - servicen är nu komplett! Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2016-17
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
138 m²
Månadsavgift
6 194 Kr
(I avgiften ingår kallvatten, sophantering, avgift till Södra Lindbackens samfällighetsförening, ränta, amortering för Brf Limone. Kostnad för uppvärmning och varmvatten ingår ej i måndadsavgiften.)
Pris
4 190 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 517 474 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022.)

Planlösning

Rumsbeskrivning:

ENTRÉPLAN: HALL:
Här finns goda förvaringsmöjligheter i fullhöjdsgarderober med askgrå luckor från Kvänum med handtag av läder, kapp- samt skohylla från Norrgavel. Grått klinkergolv i fiskbensmönster och vitmålade väggar.

KÖK:
Här kan du njuta av ett fantastiskt kök med stora glasade fönsterpartier och dörr som öppnar upp mot husets stenlagda uteplats på framsidan. Köksinredning från Kvänum och integrerad maskinell utrustning i form av kyl, frys och diskmaskin från Smeg. Ytterligare maskinell utrustning är induktionshäll och fläkt. Köket har bänkskiva i carrarramarmor som även är uppvikt som stänkskydd. Parkettgolv i vitpigmenterad ask och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM:
Luftigt vardagsrum med rikligt med ljus genom fönsterpartier som ger utsikt mot den egna trädgården. Här finns även flera utgångar till den stenlagda uteplatsen på husets baksida. Möjlighet finns att dela av rummet och på så sätt få ett till sovrum, se exempel på planlösningen. Parkettgolv i vitpigmenterad ask och vitmålade väggar.

BADRUM:
Stilfullt badrum med hexagonformat klinker i tre färger på golvet och vita kaklade samt delvis målade väggar. Badrummet är utrustat med handfat från Duravit och kommod från Kvänum med kalkstenskiva, duschhörn med raka väggar i klarglas och wc. Tvättmaskin och torktumlare från Smeg med bänkskiva av carrarramarmor som ger bra arbetsyta. Här finns även husets frånluftsvärmepump.

FÖRRÅD:
Under trappen till övervåningen finns ett praktiskt förråd.

ÖVERVÅNING: ALLRUM:
En trappa upp möts du av ett fantastiskt allrum med flera fönster, fransk balkong och med ytor som rymmer en stor soffgrupp. Ett perfekt rum för barnen att vistas i med sina kompisar för lek eller krypa upp i soffan för en filmkväll. Parkettgolv i vitpigmenterad ask och vitmålade väggar.

BALKONG:
Ett extra rum blir den indragna balkongen med tak som du når från allrummet. Här kan du njuta av en lugn stund med en god bok och blicka ut över omgivningarna.

MASTER BEDROOM (ca19kvm):
Riktig hotellkänsla får du i detta mycket rymliga master bedroom som är genomgående i huset och har fransk balkong mot den egna trädgården och ett fönster med plats för skrivbord mot balkongen och den lugna kvartersgatan. Vitt askparkettgolv och vitmålade väggar. Platsbyggda garderober för förvaring med askgrå luckor från Kvänum med handtag av läder.

SOVRUM 2 & 3 (ca 11 kvm):
Fina jämnstora sovrum för barnen, med vitt askparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns även platsbyggda garderober med askgrå luckor från Kvänum med handtag av läder samt fönster åt trädgården. Mellan garderoberna bildas en perfekt plats för t ex skrivbord.

BADRUM:
Badrummet är utrustat med handfat från Duravit och kommod från Kvänum med kalkstenskiva ovan. Här finns både dusch och badkar med en avskiljare i klarglas, samt handdukstork och ett fönster. Hexagonformad klinker i tre färger på golvet och vita kaklade samt delvis målade väggar.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

I det här huset kan ni välja bland flera uteplatser. En favorit är den stenlagda uteplatsen på husets baksida som nås från vardagsrummet. Här kan ni njuta av sol hela dagen och utsikten över den stora gräsytan omgärdad av häckar i avenbok.

På framsidan finns en stenlagd uteplats med kvällssol och som nås från köket.

Från allrummet på övervåningen nås en härlig indragen balkong med tak som ger känslan av ett extra rum under sommaren. Även här lyser kvällssolen in.

Bilplats

För bilen finns plats i carport och plats för ytterligare en bil bakom. Genom carporten nås också tomtens baksida.

Byggnad/Storlek

Radhus i två plan., 138 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2016-17

Byggnadssätt

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump NIBE F750

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Anslutet till Telia Öppen Fiber för både bredband och TV. Innehavaren kan välja valfri leverantör.

Övriga utrymmen

Förråd på husets baksida.

Lägenhetsnummer

8

Ekonomi

Pris: 4 190 000 kr . Månadsavgift: 6 194 kr. I avgiften ingår kallvatten, sophantering, avgift till Södra Lindbackens samfällighetsförening, ränta, amortering för Brf Limone. Kostnad för uppvärmning och varmvatten ingår ej i måndadsavgiften. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 14,6%.

Driftkostnad summa: 3 230 kr/mån
El: 3 037 kr/mån
Försäkring: 193 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2024-02-21. Förbrukning: 43 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 78 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Limone
Om föreningen: Föreningen äger fastigheten Vaksala-Lunda 27:46 i Uppsala kommun. Den totala boytan uppgår till 945 kvm fördelat på 7 lägenheter. Byggnadsåret är 2017.
6 st 5 rum och kök
1 st 4 rum och kök

Föreningen är delägare i gemensamhetsanläggningar inom kvarteret tillsammans med fastigheterna Uppsala Vaksala -Lunda 27:46 GA:5, GA:11, GA :12 .Gemensamhetsanläggningarna omfattar lokalgata, förgårdsmark, innergård, garage och parkeringsplatser samt spill- och dagvatten- samt dräneringsledningar mm. Anläggnings- förrättningen är avslutad och förvaltningen sker i form av delägarförvaltning.
Ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är Fastum.
Renoveringar:
En underhållsplan är upprättad 2020.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Rotetorpsvägen 8 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus