50
Till salu
FÅLHAGEN - S:t Göransgatan 28 - UPPSALA

Unik möjlighet att bo med uteplats i Fålhagen!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 81 kvm 4 537 kr/mån 4 590 000 kr
Intresseanmälan
S:t Göransgatan 28 4 590 000 kr
Intresseanmälan

Unik möjlighet att bo med uteplats i Fålhagen!

Här bor du på bästa adress några minuter till tågen med en egen, härlig uteplats om närmare 40 kvm. I skiljelinjen mellan stadslivet och de idylliska villorna i Fålhagen finner ni denna förening som erbjuder bostäder i tre bostadshus, garage, gym och en välsorterad Coop-butik i ett av husen, som både bidrar till goda intäkter för föreningen och ypperlig service till dig som boende.

Lägenheten har en social planlösning med vardagsrum och kök i öppen planlösning, stora fönsterpartier där dubbeldörrar öppnar upp mot den stora plattlagda uteplatsen som omgärdas av häckar. Tre sovrum, det största sovrummet är väl tilltaget och rymmer dubbelsäng samt tre platsbyggda garderober. De två mindre sovrummen är lugnt belägna mot villorna i Fålhagen och rymmer enkelsängar. Vidare finns en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder vid platsbyggd hatthylla samt förvaring i garderober. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Som boende i Brf Liljegatan 1 får du en hög livskvalité, inte bara genom bostädernas unika standard, utan också genom att ha tillgång till hiss, varmgarage, förråd, eget gym samt en Coop-butik i entréplanet i ett av husen. Läget är som tidigare nämnt, Uppsalas bästa, med endast några minuters avstånd till perrongen för pendeln till Stockholm som tar dig vidare till Arlanda på 20 min och Stockholm på 40 min. Uppsalas stadsliv är även det på bekvämt avstånd och du når restauranger, kultur, nöjen och shopping med några minuters promenad.

När du kommer hem möts du av tidlös design. Kvalité, hantverk och livslängd är helt avgörande – därför har alla lägenheter ek och natursten som grundmaterial, vackert lagda trägolv, handgjorda köksluckor. Vattenburen golvvärme ger inte bara behagliga golv utan även väggar och fönster fria från radiatorer. Färgvalen går i klassiskt nordiska toner vilket skapar elegans och en grund som ger dig möjlighet att förstärka din egna personliga stil med möbler och textilier.

Detta är en kommande försäljning och visningar planeras till början av juni 2024. Välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Carolina Sohlberg
Fastighetsmäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019-2020
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
81 m²
Månadsavgift
4 537 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och kall/varmvatten. Obligatoriskt tillägg för fiberanslutning om 250 kr/mån.)
Pris
4 590 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 398 584 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022.)
Våningsplan
0 av 4
(Entréplan)
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder vid en platsbyggd hatthylla som har läderinklädd klädstång. Här finns förvaring i platsbyggda garderober med lackade ramluckor i ljusgrå kulör och inredning i ek. Klinker i ljust grått vid entré.

KÖK:
I öppen planlösning med vardagsrummet ligger köket där dubbeldörrar öppnar upp mot den härliga uteplatsen. Unikt framtaget och platsbyggd inredning med lackade ramluckor i ljusgrå kulör där beslag och knoppar i mässing från exklusiva Buster + Punch. Bänkskivor och stänkskydd i natursten. Underlimmad diskho i rostfritt stål och blandare i mässing. Induktionsspishäll och kombinationsugn från Miele. Inbyggd diskmaskin, kyl och frys. Förberett med eluttag för mikrovågsugn i högskåp. Fönstersmygar vackert inklädda i ekfanér liknande golv och fönsterbänkar i natursten.

VARDAGSRUM:
I öppen planlösning mot köket finns vardagsrummet som rymmer soffa och gott om plats för TV-möbel.

UTEPLATS:
Från kök och vardagsrummet öppnar dubbeldörrar upp mot den härliga uteplatsen som är närmare 40 kvm stor. Här kan du njuta av solen under flera stunder på dagen, tidig förmiddag, mitt på dagen och på kvällen. Här ryms både matgrupp och loungemöbel på den plattlagda delen och runt hela uteplatsen finns häck som växer upp till ca 1.30-1.50 meter.

BADRUM:
Mycket rymligt badrum med en exklusiv känsla. Helkaklat med klinkergolv i grå kulör och kaklade vägar med en blank platta i sandgrå/beige kulör med en halv plattas förskjutning, Belysning i tak utanpåliggande spottar. Belysning ovan spegel. Kommod i ljusgrå kulör lika kök med tvättställ i porslin. Blandare, beslag och knoppar i mässing, lika kök. Överskåp, arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare. Duschvägg. Golvstående WC. Elburen handdukstork, handduksknoppar och toalettpappershållare. Elburen komfortvärme i golv.

SOVRUM 1:
Rymligt föräldrasovrum beläget intill hallen. Här finns plats för dubbelsäng och förvaring i tre platsbyggda garderober med lackade ramluckor i ljusgrå kulör och inredning i ek.

SOVRUM 2&3:
Trevliga sovrum med utsikt mot villorna i Fålhagen. Rummen har plats för enkelsängar och vardera en platsbyggd garderober med lackade ramluckor i ljusgrå kulör och inredning i ek.

YTSKIKT:
Genomgående i bostaden är väggar målad i bruten ljusgrå kulör och tak målade i matt vit kulör. Vackra golv i ekparkett (Ek Natur) från Tarkett som läggs i holländskt förband. Trösklar i ekkulör likt golv. Klinker i i grå kulör, likt badrum, vid entrédörr. Innerdörrar i ekfanér. Vattenburen golvvärme i alla rum förutom i badrum där det är komfortvärme.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Pardörrar öppnar upp mot fin uteplats mot nordväst.

Bilplats

I föreningen finns 42 garageplatser i källaren som nås med hiss eller via trapphus. Garageplatsen kan hyras för 1 750 kr/plats och månad. Separat kösystem tillämpas.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 81 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2019-2020

TV- och internetanslutning

TV: Fiberanslutning. Obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån för data/TV/tele

Lägenhetsnummer

B1003

Ekonomi

Pris: 4 590 000 kr . Månadsavgift: 4 537 kr. I månadsavgiften ingår värme och kall/varmvatten. Obligatoriskt tillägg för fiberanslutning om 250 kr/mån. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2 006 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,93538%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2022-09-06. Förbrukning: 93 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 102 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Liljegatan 1
Om föreningen: Tre stycken flerbostadshus i 4-5 våningar med totalt 48 bostadsrättslägenheter och en lokal som Coop hyr i dagsläget.
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av Nabo. Senaste höjningen skedde 1 januari 2024. Inga fler beslutade avgiftshöjningar. Kontrollerat: 2024-04-25
Överlåtelseavgift: 2006 kr
Pantsättningsavgift: 860 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

FÅLHAGEN - S:t Göransgatan 28 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus