50
RM+
Centrala Knivsta - Trunstavägen 5 - KNIVSTA

Etta med fullt utrustat kök och duschrum samt sovalkov och balkong- nära Knivsta station!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 27 kvm 2 578 kr/mån 895 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Trunstavägen 5 895 000 kr
Intresseanmälan

Etta med fullt utrustat kök och duschrum samt sovalkov och balkong- nära Knivsta station!

En kvadratsmart etta med ett fint läge i centrala Knivsta, som erbjuder allt en bostad behöver. Superfint modernt kök med diskmaskin och all annan maskinell utrustning på plats. Det rymliga helkaklade duschrummet med duschväggar och kombitvättmaskin har lite spa-känsla. I den här ettan har man tillskapat en sovalkov vilket gör att man får ett avskilt allrum/matsal vilket ökar hela känslan av bostaden. Balkongen är indragen vilket gör att du med lätthet kan tillskapa ett extra rum för vår och höst genom att glasa in den.

Möjlighet att utnyttja loftgången vid lägenhetens entré är också en stor fördel. Det ger dig en extra plats att koppla av och kanske socialisera med grannar eller bara njuta av en kopp morgonkaffe i solen. Förening har en stor gemensam takterrass som ger dig en fenomenal utsikt och inbjuder till samvaro eller bara för att njuta av sol och värme.

Det centrala läget i Knivsta innebär förmodligen närhet till olika bekvämligheter, affärer och eventuellt kollektivtrafik, vilket ökar bostadens attraktionskraft. Knivsta är ett område som expanderar och ligger i med ett bra läge både för dig som pendlar till Uppsala eller Stockholm.

Det tar dig 8 minuter att gå till Knivsta station så studerar eller jobbar du i Uppsala så kan detta vara ett utmärkt alternativ till egen bostad.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Anna Lindholm Eriksson
Ansvarig mäklare
Anna Lindholm Eriksson anna.lindholm@riksmaklaren.se
073-0635364
”Snyggt, proffsigt och trevligt är mina ledord.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
1 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
27 m²
Månadsavgift
2 578 Kr
Pris
895 000 Kr (eller bud)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
311 142 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022.)
Våningsplan
1 av 5
(Ligger på bottenvåningen.)
Hiss
Ja

Planlösning

Hall:
Hall med ljust laserat parkettgolv som sedan löper genom hela bostaden. Hatthylla och tre garderober. Ljust målade väggar.

Allrum:
Ett rum som du med fördel kan möblera med både säng, soffa och skrivbord. Ljust laserat parkettgolv och vitmålade väggar. Stort fönster med fint ljusinsläpp och härlig utsikt mot låg villabebyggelse och natur. En alkov för tv eller skrivbord finns och är målad i turkost.

Kök:
Sobert kök från Marbodal i beige med integrerad diskmaskin, spishäll (induktion), varmluftsugn. Inbyggd mikrovågsugn och spisfläkt (ftx). Integrerad delad kyl och frys. Bänkskiva i ljus laminat.

Sovalkov:
En tillskapad sovalkov med plats för bred säng. Ljust laserad parkett oh grå tapet.

Duschrum m tvättmöjlighet:
Helkaklat duschrum med vitt kakel och vitt golvklinker. Här finns en kombitvättmaskin som både tvättar och har inbyggd torktumlare. Dusch med duschväggar i glas. Tvättställ med kommod, med gott om plats till förvaring. Badrumsspegel. WC. Element.

Balkong:
Mysig balkong som där du kan tillskapa ett till rum genom att glasa in. Balkongen är indragen i fasaden så du har tak som skyddar mot regn.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Mysig inbyggd balkong på nedrebotten med möjlighet att glasa in. Att glasa in gör att du skapar en mysig inglasad veranda som blir som ett extra rum. Du förlänger möjligheten att utnyttja den under olika väderförhållanden och årstider.

Bilplats

Det finns totalt 37 platser, varav 18 är via arrende.
Kostnad: 450-500 kr/mån.
Kö: Det är nästintill ingen kö i dagsläget för en plats på Trunstavägen 21 (Arrende).
Kontrollerat: 2024-02-23

Kösystemet och aviseringen hanteras av Botema. För att ställa sig i kö till parkeringen mailar medlemmen info@botema.se.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 27 kvm , 1 rum och kök, varav 1 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2018

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Fiber via IP-Onlys öppna nät. Medlem tecknar internetleverantör själv.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett externt förråd.

Lägenhetsnummer

13

Ekonomi

Pris: 895 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 2 578 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,8942%.

Driftkostnad summa: 400 kr/mån
El: 300 kr/mån
Försäkring: 100 kr/mån
Kommentar: Föreningen har ett gemensamt abonnemang för hushållsel. Föreningen debiterar efter individuell mätning.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-04-14. Energiprestanda primärenergital: 90 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Terrasshusen 1 i Knivsta
Om föreningen: Föreningen registrerades 2015 och under våren 2018 färdisgställdes de två fastigheterna på Trunstavägen 5 respektive 7. Husen består av 102 st fina och välplanerade 1:or och 2:or. Antalet 1:or är 80 st och tvåor är det 22 st, storleken är ca 27 respektive 41 kvm.

Alla lägenheter har entréterrass och många har även en balkong. Samtliga materialval är av hög kvalitet och med en genomtänkt planlösning. En gemensam takterrass för samvaro och fester finns i hus nummer 7.

Föreningens närmaste granne är Terrasshusen 2 i hus nummer 9 och 11. Det är en separat bostadsrättsförening men med många likheter, gemensamma intressen och ytor som Brf Terrasshusen 1.
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av Botema Fastighets AB. info@botema.se, 08 - 32 74 60 Besöks-/Postadress: Vretenvägen 13 171 54 Solna Inga planerad avgiftshöjning för 2024. Kontrollerat: 2024-02-22
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Nyckelhantering: Säljaren ansvarar själv för samtliga nycklar och tags. Låssystemet ligger hos Lås&Säkerhetsservice i Uppsala, de kan se hur många nycklar som tagits ut men de hanterar inte in/utlämning.

Medlemskapsansökan skickas till styrelsen samt ekonomisk förvaltares mejl som hanterar ansökan digitalt: brfterrasshusen1@gmail.com samt info@botema.se

Allmänt om området

Knivsta är ett område som expanderar och ligger med ett bra läge både för dig som pendlar till Uppsala eller Stockholm. Här kan du läsa mer om Knivsta: https://knivsta.se/. En kommun som är på uppsving!

Det finns restauranger, pub och gym samt en fin badplats och elljusspår i närområdet.

Närservice

På gångavstånd finns två stora matvaruaffärer och du går med lätthet in till centrum i Knivsta där all tänkbar service finns.

Kommunikationer

Här kan du välja mellan tåg eller buss, det som passar dig bäst.
Det tar ca 8 min att gå till stationen från lägenheten.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Centrala Knivsta - Trunstavägen 5 - KNIVSTA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus