Till salu
RICKOMBERGA - Gösta wahlströms väg 9 - UPPSALA

Bostadsrättslägenhet 2 rok 70 kvm 3 576 kr/mån 2 195 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Gösta wahlströms väg 9 2 195 000 kr
Intresseanmälan

Välkomna upp två trappor till den här ljusa och luftiga lägenheten, oavsett om du är gammal eller ung, finns här förutsättningar för ett härligt avstamp till något nytt. Hissen går ifrån markplan, lägenheten har högt i tak, stora och många fönster, en öppen planlösning och en härlig balkong i sydvästläge som är en riktig pärla! Rickomberga är för dig som inte vill välja mellan naturens grönska och stadens utbud. Här får du allt i ett - Natur, kultur, service och kommunikationer - allt inom behagligt avstånd!

Boarean om ca 70kvm fördelar sig över en rymlig hall med ett utrymme som kan användas som förråd eller klädkammare, garderober för ytterkläder, väskor och skor. Badrummet är ljust och helkaklat med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Ytterligare en större klädkammare för förvaring, eller kanske inredas till ett mindre kontor? Köket och vardagsrummet är i öppen planlösning, här finns plats för många att träffas laga mat och umgås. Sovrummet är stort och ljust med fönster i vinkel. Balkongen når du ifrån vardagsrummet och den ligger i ett perfekt sydväst läge.

Bostadsrättsföreningen Rickomberga Park är en aktiv och stabil förening som tar väl hand om sina fastigheter. Som medlem har du tillgång till en trevlig grönskande innergård med lekplats och sittytor.

Rickomberga är en härlig boplats och perfekt för dig som uppskattar naturen och vill ha promenadavstånd till centrum. På gång/cykelavstånd finns livsmedelsbutiker, täta busskommunikationer, skolor, fritids, konditorier, restauranger och allt du kan tänkas behöva! Ta en joggingtur i Stabbyskogen där det finns flera belysta spår och koppla sedan av i solen på din balkong! Under hösten kryllar Stabbyskogen dessutom av bär- och svamp! För bilägaren tar man sig snabbt och enkelt ut på E4:an via Bärbyleden. Täta bussförbindelser både till Stenhagen och till city.

Här är det lätt att trivas - Välkommen på visning!

Visa mer
Anne Weyde
Ansvarig mäklare
Anne Weyde anne.weyde@riksmaklaren.se
0709-456686
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2004
Rum
2 rum och kök
Boarea
70 m²
Månadsavgift
3 576 Kr
(I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägg kabel-tv och bredband. 1 januari 2024 höjs avgiften med aviserade 10%.)
Pris
2 195 000 Kr (eller bud)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
528 337 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022.)
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Välkomnande hall, med garderober för ytterkläder, väskor och skor. Ljusa väggar och ekparkett.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD:
Här finns gott om plats för förvaring.

BADRUM:
Helkaklat badrum med golvvärme, handdukstork, handfat, toalett och dusch. Tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk. Flera skåp som bäddar för ordning och reda. Tvättmaskinen byttes -23. Torktumlaren har säljaren aldrig använt, installerades när huset byggdes.

KLÄDKAMMARE:
Stor klädkammare inredd med klädstång och hyllplan. Här har ni ordentligt med förvaring eller möjlighet att inreda ett hemmakontor?

VARDAGSRUM:
Vardagsrum i öppen planlösning med hallen och köket. Här finns stora fina fönster i vinkel, utgång till balkongen och mycket yta för att möblera med soffa, soffbord, TV och fåtöljer. Eller större matbord.

KÖK:
Köket möter vardagsrummet i den öppna planlösningen, här är väl tilltaget i antal skåp och lådor. Inredningen är från när huset byggdes, luckor och lådor av björk. Bänkskiva av ek. Kyl och frys är från när huset byggdes. Spisen byttes 2006. Diskmaskinen är från när huset byggdes och fungerar ej. Köket behöver lite kärlek, det finns en mindre skada på golvet vid kylen/frysen. Samt på lådorna och bänkskivan vid spisen. Annars ett stort kök där många får plats att hjälpas åt. Stort skafferi.

BALKONG:
Balkong med ett läge som ger er mycket sol på sommarmånaderna. Hela dagen och en lång bit in på kvällen innan solen går ner.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

P-plats. 325 kr/mån. Ingen kö.
Garage med vanlig dörr. 700 kr/mån. 1-2 års kö.
Garage med automatisk dörr. 850 kr/mån. 1-2 års kö.
Vill man ha en parkering med ladd station kostar det 400 kr extra i månaden.
Kontrollerat: 2023-10-27

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 70 kvm , 2 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2004

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: TV via Comhem ingår i årsavgiften till föreningen.
Internetanslutning: Internetuppkoppling och telefoni via fiber ingår i årsavgiften till föreningen.

Lägenhetsnummer

09-32

Ekonomi

Pris: 2 195 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 3 576 kr. I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägg kabel-tv och bredband.
1 januari 2024 höjs avgiften med aviserade 10%. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,5424%.

Driftkostnad summa: 357 kr/mån
El: 207 kr/mån
Försäkring: 150 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-04-26. Energiprestanda primärenergital: 96 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Brf Rickomberga Park
Om föreningen: Föreningens fastighet består av två flerbostadshus i fem våningar med totalt 55 lägenheter. Föreningens adresser är Gösta Wahlströms väg 5-9 samt 18-20. Byggår är 2004.
Ekonomi: ABJ Boförvaltning är föreningens ekonomiska förvaltare. Föreningen planerar att höja avgiften från 1/1-24 med 10-15%. Inte beslutat med exakt hur många procent. Kontrollerat: 2023-10-27
Renoveringar:
Inga planerade renoveringar i nuläget.
Kontrollerat: 2023-10-27
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

RICKOMBERGA - Gösta wahlströms väg 9 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus