50
RM+
LINDBACKEN - Vitmossvägen 138 - UPPSALA

Känslan av att ha en liten villa med en av de större tomterna och bästa läge i Brf Pärla!

Bostadsrättskedjehus 5 rok 100 kvm 3 900 kr/mån 4 150 000 kr
Intresseanmälan
Vitmossvägen 138 4 150 000 kr
Intresseanmälan

Känslan av att ha en liten villa med en av de större tomterna och bästa läge i Brf Pärla!

På en av de större tomterna i Brf Pärla finns sällsynt bostadsrättskedjehus som ger känslan av att ha en egen villa! Här bor du på välplanerade 100 kvm med låg månadsavgift. Plats för bilen finns i carport och plats för ytterligare en bil på uppfart framför. Här blir du den första att flytta in i detta helt nya hus med ett trevligt läge i barnvänliga Brf Pärla. Bostäderna karaktäriseras av stora fönsterpartier som tillsammans med den höga takhöjden skapar en fantastisk känsla av rymd. Invändigt finner ni sobra färg- och materialval av hög kvalité.

Husets 100 kvm är fördelat på hall med plats för ytterkläder, köket bjuder in till matlagning med vackra bänkskivor i carerramarmor och skåpluckor i en sober grå nyans. Fullständig maskinell utrustning från Siemens. Matplatsen ligger i öppen planlösning med vardagsrummet som har en fantastisk takhöjd och ett takfönster som sprider ljus tillsammans med stora fönsterpartier ut mot trädgården. Vidare finns sovrum som ligger i anslutning till vardagsrummet och blir ett härligt master bedroom och även här möts du av en härlig rymd med högt i tak. Mycket rymligt badrum beläget intill hallen som är helkaklat i sobra toner och här finns tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finns en avskild del för barnen med två sovrum och ett allrum.

Till huset hör en stor och fin tomt är en av de sista i raden av hus i Brf Pärla. På baksidan av huset finns en altan och större trädgård med kvällssol där du kan njuta av härliga sommarkvällar och samtidigt ha uppsikt när barnen leker. Här är det lätt att trivas för hela familjen!

En extra trygghet i dagens marknadsläge är att Brf Pärla har erhållit en räntegaranti för föreningslånet under dess bindningstid under 3 år framåt. Garantin kommer att täcka upp för skillnaden mellan antagen räntenivå i den ekonomiska planen och verklig ränta (bunden i 3 år) och utgöra en räntereserv. Föreningens räntekostnad kommer då inte överstiga de 2,25% som är antaget i den ekonomiska planen.

Området Lindbacken har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta för barnfamiljer. Visionen att skapa ett område där det är tryggt att bo och kompisarna är många är nu verklighet. Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken och från huset promenerar ni dit på bara några minuter. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. För de minsta barnen finns fyra förskolor. ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik, café, postutlämning. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter och här finns allt från matbutiker, möbelbutiker, klädbutiker till Nordisk Films biograf. Kombinera turen till Gränby Köpstad med ett mysigt besök för barnen på 4H-gården. Nu öppnar också Lindbackens egen handelsby med Vårdcentral, Apotek, Gym och Restaurang.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Brf Pärla är sedan länge slutsålt så ta denna möjlighet att köpa något helt nytt med förväntad inflyttning mars 2024.

Varmt välkommen att kontakta mäklare för mer information!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättskedjehus
Byggnadsår
2023-2024
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
100 m²
Månadsavgift
3 900 Kr
(inkl. Kallvatten och avfallshantering. Utöver avgiften tillkommer kostnad för uppvärmning, varmvatten samt hushållsel. Kostnad för bredband och försäkring tillkommer.)
Pris
4 150 000 Kr

Planlösning

ENTRÉPLAN: HALL:
Hall med klinker innanför dörren och vita målade väggar. Här finns en hatthylla där ni kan hänga av er ytterkläder och en garderob samt ett linneskåp i den inre hallen.

KÖK:
Kök med parkettgolv och vita målade väggar. Kök från Vedum i mellangrå ton och bänkskiva i carrerramarmor som även sätts upp som stänkskydd på väggen. Här finns maskinell utrustning från Siemens i form av ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys.

VARDAGSRUM:
Vardagsrum om ca 31 kvm med en fantastisk takhöjd (ca 6 meter) och ett takfönster som sprider fint ljus. Här finns plats för både ett matbord för hela familjen och en ordentlig soffgrupp. På golvet finns parkettgolv och väggarna är vitmålade. Stora fönsterpartier och dubbeldörrar mot altanen samt trädgården.

BADRUM:
Badrum med klinker på både golv och väggar. Handfat med kommod och spegel ovan, toalett, handukstork och takdusch med duschvägg. Badrummet inrymmer även tvättmöjligheter där ni har tvättmaskin och torktumlare från Siemens med praktisk bänkskiva ovan. Utanför badrummet finns värmepump samt ett städskåp.

SOVRUM 1:
Master bedroom med fantastisk takhöjd på från ca 2,6 upp till ca 3,5 m, vilket ger rummet en härlig rymd. Fönster i två väderstreck och dubbeldörrar ut till altanen och trädgården. Parkettgolv och vita målade väggar.

ÖVRE PLAN: ALLRUM:
Allrum med parkettgolv och vita målade väggar. Utgång till balkong mot husets framsida.

SOVRUM 3 & 4:
Sovrum 3 & 4 är likvärdiga rum med parkettgolv, vita målade väggar och en garderob.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Dokument

Övrig Information

Uteplats

Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätt. Uppfart framför husets entré. Uteplats på husets baksida med stor altan där ni får plats med både matbord och loungegrupp. Altanen övergår sedan till gräsmatta, en av de större tomterna i Brf Pärla och blir en fin plats för barnen att leka på.

Den andra uteplatsen finns på husets framsida med plats för en mindre möbelgrupp. Här finns en häck i avenbok som ger insynsskydd från vägen och ett fruktträd.

Balkong med förmiddagssol som nås från allrummet på plan 2.

Bilplats

Plats för bilen finns i carport samt plats för ytterligare en bil på uppfart framför.

Byggnad/Storlek

2 plan, 100 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt ekonomisk plan . Byggnadsår: 2023-2024

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luftvärmepump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber. Anslutningsavgift för fiber på 7 500 kr betalas i samband med slutbetalning av bostaden vid tillträdet.

Övriga utrymmen

Förråd

Lägenhetsnummer

14

Ekonomi

Pris: 4 150 000 kr . Månadsavgift: 3 900 kr. inkl. Kallvatten och avfallshantering. Utöver avgiften tillkommer kostnad för uppvärmning, varmvatten samt hushållsel. Kostnad för bredband och försäkring tillkommer. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 5,5556%.

Driftkostnad summa: 2 150 kr/mån
Uppvärmning: 1 000 kr/mån
El: 750 kr/mån
Försäkring: 400 kr/mån

Föreningen

Namn: Brf Pärla
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Vitmossvägen 138 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus