50
Kommande
LINDBACKEN - Skogstorpsvägen 54 - Uppsala

Unika detaljer med separat tvättstuga och grått kök!

Bostadsrättsradhus 5 rok 134 kvm 8 620 kr/mån 3 890 000 kr
Intresseanmälan
Skogstorpsvägen 54 3 890 000 kr
Intresseanmälan

Unika detaljer med separat tvättstuga och grått kök!

Ett boende med unik arkitektur, hög standard och ett perfekt läge nära skola och park med aktiviteter för barnen. Här bor familjen med en trädgård som har fritt läge mot park i ett radhus som andas kvalité och design. Speciellt arkitektritade för sitt läge längs kanten av den grönskande Skogstorpsparken, med putsade fasader som skiftar i nyanser från ljus till mörkt grå. Framsidan erbjuder ett soligt härligt söderläge och på baksidan kan du njuta av den tidiga förmiddagssolen och den sena kvällssolen. Baksida har fri utsikt mot Skogstorpsparken med stora grönskande ytor vilket ger helt privata och insynsskyddade uteplatser. Här finns även ett praktiskt förråd.

På framsidan finns parkering med laddare för el-bil installerad.

När du tar steget in i huset möts du av snygga detaljer, praktiska lösningar och en väl fungerande planlösning. På entréplanet i hallen finns en platsbyggd läderklädd sittbänk. Smarta förvaringslösningar med garderober intill entrén och näst intill osynliga garderober under trappan. Duschrum med detaljer som ger en lyxig känsla, kökets inredning har genom ett företag målats om till en ljusgrå nyans och här är genomgående hög standard med stora fönsterpartier där ljuset flödar och du kan öppna upp pardörrar mot framsidans härliga uteplats vilket gör att den naturliga matplatsen blir utomhus på sommaren. Här finns också ett rymligt vardagsrum med braskamin som värmer om ruggiga kvällar. Möjlighet finns att dela av vardagsrummet till ett fjärde sovrum om behovet finns. Från vardagsrummet nås baksidan, dess altan och trädgård med ett insynsskyddat läge mot Skogstorpsparken. En trappa upp möts du av ett allrum där en sittnisch blir en härlig detalj, här är ofta den första platsen barnen slår sig ner för att krypa upp en stund och blicka ut över parken. Vidare finns tre sovrum varav föräldrasovrummet och ett av barnrummen är något alldeles extra med upp till 3,80 meter i takhöjd. Sovrummen har också praktiska förvaringslösningar och platsbyggda skrivbord. Övervåningens badrum har även det en lyxig känsla med inbyggt badkar och vacker inredning.

Materialen i huset har valts med omsorg och är genomgående av hög kvalité. Väggar är målade i vitt med inslag av fondväggar i sovrum, garderobsfronter är vita förutom i hallen där den gröna nyansen från badrummet återfinns. Golvet i huset är sober vitborstad enstavsparkett i ek som ger ett lugnt intryck och i hallen återfinns det hexagonformade från badrummen. Allt för att skapa en enhetlig känsla.

Husets trädgård ramas in av en vacker stenmur mot gatan och häck i Avenbok på baksidan. Här finns plats att parkera två bilar efter varandra på uppfarten och gott om plats för familjens cyklar. På framsidan finns uteplats i soligt söderläge och på baksidan finns altan med ett svalt och skönt läge. Baksidan har även gräsmatta och häck av Avenbok

På Skogstorpsvägen bor du ett stenkast från skolan för barn i åldrar FK till åk 5 som ligger på andra sidan parken, här byggs också en ny lekplats för de något äldre barnen. Lindbacken är en väletablerad stadsdel som växt fram under den senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Vidare finns 4 förskolor är som är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Ett välkommet tillskott är nu Handelsbyn med Vårdcentral, Apotek, restaurang, gym, och frisör - servicen är nu komplett! Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Detta är en kommande försäljning som kommer att läggas till salu i Augusti. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu.

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2017
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
134 m²
Månadsavgift
8 620 Kr
(Kallvatten och avfallshantering ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning, hushållsel och varmvatten tillkommer.)
Pris
3 890 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 874 174 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2023.)

Planlösning

ENTRÉPLAN: HALL:
Via en helglasad entrédörr som ger fint ljus kommer du in i hallen med hexagonformat vitt kakel på golvet. Läderbeklädd sittnisch med förvaring både under och över. Praktisk, näst intill osynlig förvaring i flera garderober under trappan.

KÖK:
Här flödar ljuset in från stora fönsterpartier i söder som dessutom går att öppna så att köket förlängs ut till framsidans uteplats. Köket har inredning som har genom Upplands Kök&Lack har målats om i en snygg ljusgrå nyans, bänkskiva i vacker natursten och beslag i mässing. Maskinellt utrustat med kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt och inbyggd ugn. En fin detalj är den dubbla takhöjden i köket med takfönster som sprider ljus ner i mitten av huset under dagens alla soltimmar.

VARDAGSRUM:
I öppen planlösning med köket ligger vardagsrummet som har fina fönsterpartier och utgång mot altanen och den grönskande trädgården med ett fint läge mot parken. I vardagsrummet ryms en ordentlig soffgrupp intill den stilfulla braskaminen. Möjlighet finns att dela av vardagsrummet och göra ett sovrum, perfekt för gäster eller som arbetsrum.

DUSCHRUM:
Arkitektens tidigare uppdrag att designa hotell är tydligt märkbar i husets dusch- och badrum. I stilen Art Decó är rummet utfört med klinker i gröngrå ton. Väggarna är delvis målade och kaklade med hexagonformat matt vitt kakel. Inredning med en stor rund spegel och pendellampa med detaljer i mässing som även återfinns i knoppar och beslag. Tvättställ och kommod i grön nyans, toalett samt dusch med takdusch.

TVÄTTSTUGA:
En separat tvättstuga är något ovanligt i Lindbackens radhus då de flesta har tvättlösningar i badrummen. Praktiskt med förvaring, gott om bänkytor och maskinellt utrustat med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Här finns också husets värmepump. Även i tvättstugan återfinns de fina detaljerna med hexagonformat kakel i matt vitt, de ljusgröna luckorna och beslag i mässing.

ÖVERVÅNING: ALLRUM:
En trappa som är klädd i heltäckningsmatta för att göra den mjuk och bekväm att gå i leder upp till övervåningen och dess andra vardagsrum - allrummet. Ett härligt rum för barnen att vistas i och öppenheten ner till entréplanet gör att rummen får fin kontakt med varandra. En favorit här blir den skinnklädda sittnischen med utsikt över Skogstorpsparken. Här kan du krypa upp med en god bok och blicka ut över den grönskande parken.

SOVRUM 1:
Fantastiskt föräldrasovrum om närmare 15 kvm med en takhöjd på upp till 3.80 meter och ett fönster som är 2,50 meter högt. Förutom att takhöjden ger rummet karaktär används den också till förvaring med garderober, hela vägen från golv till tak.

SOVRUM 2 & 3:
Mysiga sovrum för barnen där båda har platsbyggda garderober och platsbyggda skrivbord. Det ena rummet ligger med utsikt över Skogstorpsparken och det andra har utsikt mot villorna på Skogstorpsvägen. Ett av sovrummen har samma höga takhöjd som föräldrasovrummet.

BADRUM:
Övervåningens badrum går i samma stil som duschrummet på entréplanet med det gröngrå golvet och det hexagonformade kaklet i matt vitt. Även inredningen går i samma stil förutom att här finns ett mycket fint inbyggt badkar som bjuder in till avkopplande stunder. Vidare utrustat med högskåp för förvaring, tvättställ med kommod, toalett och spegel med pendelbelysning. Komfortvärme på golvet.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

På husets framsida finns grusad framsida med plats för 1-2 bilar

Byggnad/Storlek

2-plansradhus, 134 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2017

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump Nibe, vattenburen golvvärme och radiatorer

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Anslutet till Telia Öppen Fiber för både bredband och TV. Innehavaren kan välja valfri leverantör bland Telia Öppen fibers samarbetsparter.

Övriga utrymmen

Separat förråd finns vid husets tomt på baksidan.

Lägenhetsnummer

54

Ekonomi

Pris: 3 890 000 kr . Månadsavgift: 8 620 kr. Kallvatten och avfallshantering ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning, hushållsel och varmvatten tillkommer. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 5,88%.

Driftkostnad summa: 2 523 kr/mån
Uppvärmning: 1 764 kr/mån
El: 442 kr/mån
Försäkring: 317 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2021-12-09. Förbrukning: 45 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 82 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Ängla
Ekonomi: Medlemskapsansökan: Brf Ängla c/o Larom redovisning AB Timmervägen 6 86341 Sundsvall Föreningen höjde årsavgifterna med 20% fr o m 1 maj 2024. Höjning innan det var oktober -23 med 25%. Inga fler planerade eller beslutade höjningar. Kontrollerat: 2024-05-06
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Tomtmarken kring bostadrättsradhuset, framsida och baksida, är upplåtna med nyttjanderätt. Ändringar på tomt kräver alltså styrelsens godkännande.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Skogstorpsvägen 54 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus