50
RM+
FÅLHAGEN - Torkelsgatan 19G - UPPSALA

Högst upp i huset med väl tilltagen balkong där du kan njuta av både parkutsikt och kvällssol!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 40,5 kvm 3 653 kr/mån 2 140 000 kr (FAST PRIS)
Intresseanmälan
Torkelsgatan 19G 2 140 000 kr
Intresseanmälan

Högst upp i huset med väl tilltagen balkong där du kan njuta av både parkutsikt och kvällssol!

FAST PRIS! Snabbt tillträde möjligt. Högst upp i huset med väl tilltagen balkong i kvällssolen med utsikt över ett lummigt parkområde ligger denna 2:a med genomgående hög standard. Belägen i ett av Fålhagens klassiska 40-talshus som totalrenoverades 2016, en möjligt för dig att bo i bostadsrättsförening där gammalt möter nytt.

Lägenheten är genomgående i huset med en modern öppen planlösning och med djupa fönsternischer och 2,60 meter i takhöjd påminner om känslan från 40-talet. I vardagsrum och kök slås du av den fantastiska utsikten som läget högst upp i huset ger, över hustak och trädtoppar i parkområdet intill huset och där helglasade dubbeldörrar öppnar upp mot den väl tilltagna balkongen med kvällssol. Köket håller en hög standard med inredning som har vita, släta luckor samt fullständig maskinell utrustning. Badrummet har dimbara spotlights i taket och är helkaklat med golvvärme. Sovrummet är beläget mot innergården och i hallen intill finns fem garderober som ger bra förvaring. Det här är en perfekt lägenhet för dig som söker en moderna lägenhet med hög standard mitt bland de klassiska kvarteren i Fålhagen.

Brf Fålhagslunden är en välskött förening med ett fint läge intill parkområde och med en trevlig innergård som har pergola med utemöbler och grill. Till lägenheten hör ett förråd.

På Torkelsgatan 19G bor du med ett centralt läge endast ett stenkast från centralstationen vilket ger en perfekt möjlighet för pendling både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Fålhagen är ett omtyckt område av människor i alla åldrar och stadier i livet vilket medför en härlig mix i området.

Snabbt tillträde är möjligt!

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
40,5 m²
Månadsavgift
3 653 Kr
(Värme, vatten, bredband och Kabel-TV.)
Pris
2 140 000 Kr (FAST PRIS)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
538 496 Kr
(Uppgiften baseras på föreningens årsredovisning 2022.)
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Hall med plats för ytterkläder samt fem stycken fasta garderober. Hallen har vita väggar samt klinker i grå nyans vid entrén, i övrigt enstavigt ekparkettgolv.

KÖK & VARDAGSRUM:
Rakt fram från hallen kommer du in i vardagsrum och kök där du möts av en fantastisk utsikt över den intilliggande parken samt dubbeldörrar som öppnar upp mot en väl tilltagen balkong med sol både förmiddag och kväll. Köket är fullt utrustat med delad kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och micro. Vitmålade väggar och enstavigt ekparkettgolv.

SOVRUM:
Trevligt sovrum beläget in mot gården. Vitmålade väggar och enstavigt ekparkettgolv.

BADRUM:
Ljust och stilrent badrum där dimbara spotlights i ger fint ljus. Badrummet är helkaklat i vitt med golv i grå nyans. Utrustat med tvättställ med kommod, spegel med belysning. vägghängd toalett, dusch med infällbara duschväggar samt tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme.

Visa mer

Övrig Information

Byggnad/Storlek

40,5 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör två stycken förråd.

Lägenhetsnummer

19G:1205

Ekonomi

Pris: 2 140 000 kr (FAST PRIS). Månadsavgift: 3 653 kr. Värme, vatten, bredband och Kabel-TV. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,92467%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-01-20. Förbrukning: 127 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 134 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Fålhagslunden
Om föreningen: Föreningen har i två välbevarade trevåningshus från 1940-talet skapat nya, exklusivt utrustade lägenheter där de flesta har egen balkong eller uteplats sedan 2017.

Läs mer på föreningens egna hemsida: www.brffalhagslunden.wordpress.com
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: Nabo. Senaste höjningen skedde 1/9-23. Inga fler beslutade förändringar för tillfället. (Kontrollerat 2023-09-04)
Renoveringar:
Inga större renoveringar sedan föreningen bildades 2016.
Pågående just nu: Detaljplaneändring kring en av byggnaderna i föreningen, lokalen, de vill möjliggöra centrumändamål.

Inga planerade renoveringar förutom att styrelsen håller på att sälja förskole fastigheten som finns i anslutning till bostadsrätterna.
. Kontrollerat 2023-09-04.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Nyckelhatering: Lås & säkerhetscenter, Uppsala.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

FÅLHAGEN - Torkelsgatan 19G - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus