Till salu
SÄVJA - Ölandsresan 3A - UPPSALA

Rymlig genomgångstrea med balkong i söder!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 87 kvm 5 432 kr/mån 2 295 000 kr (Fast pris - Först till kvarn. )
Intresseanmälan
Ölandsresan 3A 2 295 000 kr
Intresseanmälan

Rymlig genomgångstrea med balkong i söder!

Ett bekymmersfritt boende för den moderna och bekväma människan - Nu till saluförs en väl omhändertagen genomgångstrea med härlig balkong i söder! Ett tidlöst boende med sober färgsättning som utstrålar en trivsam känsla och komfort. Här bor du med naturen runt knuten och samtidigt med behagligt avstånd till stan där du kan flytta rakt in - snabbt tillträde är möjligt! ** Fast pris - först till kvarn! **

Boarean om 87 kvadratmeter fördelar sig över 3 r.o.k och består av en välkomnande lång hall, vardagsrum med med utgång till lägenhetens balkong i söder med vy mot föreningens trevliga innergård. Vidare erbjuds ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt 2 sovrum varav det ena har ingång till rymlig klädkammare. Lägenheten har genomgående klassiskt parkettgolv, väggar målade i en varm ljusgrå ton och helkaklat badrum, allt av hög standard och stilrena materialval.

Brf Linneas Utsikt är en förening som ger det lilla extra till sina medlemmar och erbjuder ett nytt fullt utrustat gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Till detta tillkommer en gemensam takterrass ovanpå huset som får nyttjas av de boende. På innergården finns lekyta och grillplats. Här bor du bekvämt med allt som nyproduktion har att erbjuda, hiss, garage, cykelförråd och där allt är nytt och fräscht.

Som boende på Ölandsresan 3A har du goda kommunikationer genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer (var 10onde minut). I närområdet finns även god service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek m.m. Sävja ligger ca 6 km från centrala Uppsala och är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017/ 2018
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
87 m²
Månadsavgift
5 432 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer 143 kr/mån för kabel-tv, bredband och telefoni.)
Pris
2 295 000 Kr (Fast pris - Först till kvarn. )
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 045 519 Kr
(Indirekta nettoskuldsättningen baseras på uppgifter i föreningens årsredovisning 2022 sant andel i förening då andel av årsavgift saknas.)
Våningsplan
3 av 5
(Våningsplan 3 av 5.)
Hiss
Ja

Planlösning

Entréhall
Hall med svart klinkergolv och väggar målade i en varm ljusgrå ton. Bra förvaring i stor skjutdörrsgarderob med tre dörrar.

Vardagsrum
Vardagsrum på med plats för stor soffgrupp och annat önskat möblemang. Väggar målade i en varm ljusgrå ton och ekparkettgolv. Här finns utgång till lägenhetens härliga balkong om 7 kvm i söderläge.

Kök
Köket är utrustat med köksinredning från Vedum med skåpluckor i vitt och handtag i metall. Bänkskiva av svart laminat med vitt kakel ovan. Maskinell utrustning: Inbyggnadsugn, spishäll, diskmaskin, kyl/frys. Samtliga vitvaror i vitt. Väggar målade i en varm ljusgrå ton och ekparkettgolv.

Sovrum
Sovrum med plats för säng och sängbord. Väggar målade i en varm ljusgrå ton och ekparkettgolv. Utanför sovrummet finns förvaring i skjutdörrsgarderob med två dörrar.

Sovrum
Större sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns ingång till rymlig klädkammare. Väggar målade i en varm ljusgrå ton och ekparkettgolv.

Duschrum
Duschrum med elburen komfortvärme som är utrustat med tvättställ med vit kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork, wc-stol, duschhörna med infällbara glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare. Svart klinkergolv och vitkaklade väggar.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Balkong under tak (med markis) som vetter mot söder och har vy mot föreningens innergård.

Bilplats

Föreningen har ca 50 garageplatser och ca 50 utomhusparkeringar.
Kostnad för bilplatser: garage: 830 kr/mån, utomhusparkering: 330 kr/mån. Gemensam kö till garage och parkeringsplats utomhus, ca 12 månaders kö.
(10 av platserna i garaget är elbilsladdplatser och under 2023 kommer det även att installeras 10 elbilsladdplatser utomhus).

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 87 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt ekonomiska förvaltaren. . Byggnadsår: 2017/ 2018

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas isolerruta. Ventilation: FX system med centralt frånluftsagregat.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Föreningen har tecknat ett gemensamt gruppavtal för grundutbud av TV-kanaler, fast telefoni och bredband (100/10 Mbit/s) som levereras av Tele2. Obligatorisk kostnad på 143 kr i månaden.

Övriga utrymmen

I föreningen finns en gemensam takterrass, välutrustat gym, bastu, gästrum, festlokal, hobbyrum och cykelförråd.

Ett förråd hör till lägenheten.

Lägenhetsnummer

431

Ekonomi

Pris: 2 295 000 kr (Fast pris - Först till kvarn. ). Månadsavgift: 5 432 kr. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer 143 kr/mån för kabel-tv, bredband och telefoni. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,048%.

Driftkostnad summa: 550 kr/mån
El: 400 kr/mån
Försäkring: 150 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-12-23. Förbrukning: 105 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 119 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Linneas Utsikt 1
Om föreningen: BRF Linneas utsikt 1 i Uppsala är en äkta bostadsrättsförening med 121 lägenheter i Uppsala. Föreningen bildades år 2016. Lägenheterna
finns i storlekar från 34 och upp till 101 kvm.
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av allabrf.se. Ingen planerad avgiftshöjning i nuläget. Kontrollerat: 2023-07-04
Renoveringar:
Då husen är relativt nybyggda så finns det inga nuvarande planer på några renoveringar.
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Övrigt: När det gäller delat ägarskap så måste den boende äga minst 10%.

Nyckelhantering: Uppsala Värdeskydd Teknik AB, Hyttögatan 7, 752 28 Uppsala

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

SÄVJA - Ölandsresan 3A - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus