RM+
SALABACKE - Fyrislundsgatan 21A - Uppsala

Ditt landmärke i Salabacke!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 74 kvm 4 358 kr/mån
Intresseanmälan
Fyrislundsgatan 21A
Intresseanmälan

Ditt landmärke i Salabacke!

Ljus och modern trea om 74 kvm med balkong i ljust sydväst läge mot innergården. Bostaden har ett luftigt läge och erbjuder stora fönsterpartier med ett imponerande ljusinsläpp. Yteffektiv och genomtänkt planlösning. Kommande försäljning!

Föreningens erbjuder de boende sin alldeles egna oas. En fantastik och imponerande takterrass om 198 kvm , över trapphus 2. Takterassen erbjuder härliga möjligheter till lounge och umgänge samt uppvisar ett härligt solläge under hela dagen och en imponerande vy.

Huset har ritats av innovativa Belatchew arkitekter. I den norra spetsen av Östra Sala Backe får knäckepilen en framträdande roll i området. Kopplingen mellan lägenheterna och den nya Knäckepilsparken blir intim, med endast en gång- och cykelbanan som skiljer de boende från grönområdet. Östra Salabacke är ett av Uppsalas största stadsutvecklings- område. Beläget knappt två kilometer från Uppsalas stadskärna är det en viktig pusselbit för att skapa en mer urban karaktär och ett attraktivt stadsliv i de östra delarna av Uppsala.

I närområdet finns två 4H-gårdar och härligt lantliga grönområden med fina promenad- och motionsmöjligheter. I kvarteret bredvid Knäckepilen, inom bekvämt promenadavstånd, ligger Källparkens förskola och för den som pendlar finns nära påfart till E4-an och möjlighet att hyra p-plats i föreningens garage. Med ett boende ett stenkast från Gränbystaden har ni alltid närhet till restauranger, shopping och mötesplatser. Visionen är att detta ska bli Uppsalas andra stadskärna.
Visa mer
Marcus Topel
Ansvarig mäklare
Marcus Topel marcus.topel@riksmaklaren.se
070-745 52 00
”När priset räknas!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017-18
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
74 m²
Månadsavgift
4 358 Kr
(I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV samt bredband.)
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Med klinker på golv vid entré och golvvärme. Resterande del av hall, parkettgolv och vitmålade väggar. Gott om plats för förvaring av ytterkläder m.m. Garderober samt städskåp.

KÖK:
Köket är inrett med gråa och släta kökssnickerier på vägg- och bänkskåpen. Köket är utrustat med fristående kyl- och frys vid ena hörnet med en mindre arbetsyta samt väggskåp. I övrigt gott om arbetsytor och maskinellt utrustat med diskmaskin, diskho, häll, ugn, micro samt spisfläkt.

VARDAGSRUM:
Vardagsrummet och köket erbjuder en öppen planlösning med en luftig takhöjd. Utmärkt ljusinsläpp tack vare stora fönster åt det ena hållet och balkongen åt det andra. En mycket social och modern planlösning.

SOVRUM 1:
Här har vi bostadens master bedroom om c:a 14 kvm. Här finns det plats att montera en större dubbelsäng och annan möblering. Fönster i två väderstreck med utsikt över gården och omgivningen utanför. En hel vägg med garderober. SOVRUM 2: I anslutningen till sovrum 1 har vi praktiskt sovrum 2, (barnrum/kontor) som är mindre men med plats för en säng m.m. för att en avslappnande del i hemmet. Garderober alldeles utanför ingången.

BADRUM: Badrummet har helkaklade väggar och klinker på golv med golvvärme installerat. Badrummet är inrett med wc-stol, kommod, handdukstork, tvättställ och dusch. Tvättmaskin- och torktumlare finns installerad med en bänkskiva i laminat och väggskåp ovanför.

BALKONG: Balkong mot innergården med utgång från vardagsrummet.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Balkong i sydväst.

Bilplats

Garageplats i källare. Separat Kö.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 74 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen . Byggnadsår: 2017-18

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster.

TV- och internetanslutning

TV: Fiber: Svt-kanaler ingår i avgift.

Internetanslutning: Fiber: 100/100 ingår i avgift.

Lägenhetsnummer

4-1204

Ekonomi

Månadsavgift: 4 358 kr. I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV samt bredband. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,3126%.

Driftkostnad summa: 600 kr/mån
El: 350 kr/mån
Försäkring: 250 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Förbrukning: 82 kWh/kvm år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Knäckepilen
Om föreningen: Föreningen består av 95 st lägenheter samt lokaler fördelat på två huskroppar i 5-8 våningar. Det finns ett gemensamt sop- och återvinningsrum, cykel- och barnvagnsförråd finns på källarplan. Källarförråd finns att utnyttja och även en gemensam tvättstuga i källaren. Teknikrum.
Ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är: Fastighetsägarna men de samarbetar med Ny-medlem
Renoveringar:
Då byggnaden är relativt ny så finns det inga tidigare renoveringar och det finns inte heller några planer på framtida renoveringar förutom löpande underhåll.
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

SALABACKE - Fyrislundsgatan 21A - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus