50
Till salu
SÄVJA - Ölandsresan 3A, vån 5/5 - UPPSALA

Välplanerad 3:a högst upp i huset på gavel med en fantastisk balkong om 12 kvm!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 62 kvm 4 072 kr/mån 1 995 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Ölandsresan 3A, vån 5/5 1 995 000 kr
Intresseanmälan

Välplanerad 3:a högst upp i huset på gavel med en fantastisk balkong om 12 kvm!

Med fri utsikt mot trädkronor finner du denna välplanerade och tilltalande trea belägen högst upp i huset på gavel med en härlig balkong om 12 kvm och utsikt mot Domkyrkan och Uppsala Slott. Här är det inrett i skandinavisk stil med lugna kulörer, ekparkettgolv och helkaklat badrum - allt av hög standard och stilrena materialval.

Boarean om 62 kvm fördelar sig på en hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob, ett ljust vardagsrum med utgång till lägenhetens balkong i västerläge - Här är det enkelt att föreställa sig vilka härliga dagar och kvällar som kommer att spenderas med nära och kära. Vidare erbjuds ett modernt kök från Vedum med öppen planlösning mot vardagsrummet, master bedroom med plats för dubbelsäng, ett mindre sovrum samt ett badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Brf Linneas Utsikt är en förening som ger det lilla extra till sina medlemmar och erbjuder ett nytt fullt utrustat gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Till detta tillkommer en gemensam takterrass ovanpå huset som får nyttjas av de boende. På innergården finns lekyta och grillplats. Här bor du bekvämt med allt som nyproduktion har att erbjuda, hiss, garage, cykelförråd och där allt är nytt och fräscht.

Som boende på Ölandsresan 3A har du goda kommunikationer genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer (var 10onde minut). I närområdet finns även god service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek m.m. Sävja ligger ca 6 km från centrala Uppsala och är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017/ 2018
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
62 m²
Månadsavgift
4 072 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer 143 kr/mån för kabel-tv, bredband och telefoni.)
Pris
1 995 000 Kr (eller högstbjudande)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
784 140 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022 samt beräknat på andel i förening då andel av årsavgift saknas.)
Våningsplan
5 av 5
(Våningsplan 5 av 5.)
Hiss
Ja

Planlösning

Entréhall
Hall med svart klinkergolv och väggar målade i 2 olika gröna nyanser. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob med två dörrar.

Kök
Stilrent kök med köksinredning från Vedum med vita skåpluckor med handtag i metall och bänkskiva av svart laminat med vitt kakel ovan. Maskinell utrustning: Inbyggnadsugn, spishäll, diskmaskin samt kyl och frys. Samtliga vitvaror i vitt. Trestavigt ekparkettgolv och väggar målade i en dov grön nyans.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum på med plats för matbord, soffgrupp och mediamöbel. Trestavigt ekparkettgolv och väggar målade i samma dova gröna nyans som i köket som möter en fondvägg i en mörkare grön nyans. Här finns utgången till lägenhetens härliga balkong i väst med ett fantastiskt läge och utsikt mot Domkyrkan och Uppsala Slott.

Sovrum 1
Master bedroom som rymmer plats för dubbelsäng. Bra förvaringsmöjligheter från garderober. Trestavigt ekparkettgolv och väggar målade i en grön ton.

Sovrum 2
Det mindre sovrummet som rymmer plats säng och sängbord. Trestavigt ekparkettgolv och väggar målade i en mörkare grön ton.

Duschrum
Duschrummet är utrustat med tvättställ med vit kommod, spegelskåp, handdukstork, wc-stol, duschhörna med infällbara glasväggar, elburen komfortvärme samt tvättmaskin och torktumlare med praktiskt bänkskiva och väggskåp ovan. Svart klinkergolv och vita kaklade väggar.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Balkong om 12 kvm med västerläge.

Bilplats

Föreningen har ca 100 P-platser.
50 garageplatser. Kostnad: 830kr/mån. Kö: Ingen kö.
50 utomhusparkeringar. Kostnad: 330kr/mån. Kö: ca 1 år.
Kontrollerat: 2023-07-04

(10 av platserna i garaget är elbilsladdplatser och under 2023 kommer det även att installeras 10 elbilsladdplatser utomhus).

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 62 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt ekonomiska förvaltaren. . Byggnadsår: 2017/ 2018

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas isolerruta. Ventilation: FX system med centralt frånluftsagregat.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Föreningen har tecknat ett gemensamt gruppavtal för grundutbud av TV-kanaler, fast telefoni och bredband (100/10 Mbit/s) som levereras av Tele2. Obligatorisk kostnad på 143 kr i månaden.

Övriga utrymmen

I föreningen finns en gemensam takterrass, välutrustat gym, bastu, gästrum, festlokal, hobbyrum och cykelförråd.

Ett förråd hör till lägenheten.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Lägenhetsnummer

454

Ekonomi

Pris: 1 995 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 4 072 kr. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer 143 kr/mån för kabel-tv, bredband och telefoni. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,786%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-12-23. Energiprestanda primärenergital: 119 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Linneas Utsikt 1
Om föreningen: BRF Linneas utsikt 1 i Uppsala är en äkta bostadsrättsförening med 121 lägenheter i Uppsala. Föreningen bildades år 2016. Lägenheterna finns i storlekar från 34 och upp till 101 kvm.
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av Sweax AB, Fålhagsleden 55, 753 23 Uppsala Ingen planerad avgiftshöjning i nuläget. Kontrollerat: 2023-07-04
Renoveringar:
Då husen är relativt nybyggda så finns det inga nuvarande planer på några renoveringar.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Nyckelhantering: Uppsala Värdeskydd Teknik AB, Hyttögatan 7, 752 28 Uppsala

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

SÄVJA - Ölandsresan 3A, vån 5/5 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus