50
RM+
Fullerö Hage - Böljemolnsvägen 16 - STORVRETA

Arkitektritat hus i skandinavisk design som präglas av ljus från fantastiska fönsterpartier!

Bostadsrättsradhus 5 rok 136 kvm 7 415 kr/mån
Intresseanmälan
Böljemolnsvägen 16
Intresseanmälan

Arkitektritat hus i skandinavisk design som präglas av ljus från fantastiska fönsterpartier!

För dig som letat efter ett boende med wow-faktor så finns nu tillfälle att förvärva ett exklusivt, arkitektritat hus i modern design byggt 2018 med en boarea om 136 kvm fördelat på två plan. Detta är ett hus för den medvetna köparen med högt ställda krav. Här får ni dessutom det bästa av två världar - kombinationen av den trygghet det innebär att ingå i en bostadsrättsförening samt den mysiga radhuskänslan som är svårslagen. Speciellt sommartid då du kan grilla på husets baksida, njuta av långa soliga sommardagar eller bara släppa ut barnen på tomten och du parkerar bekvämt din bil på den egna asfalterade uppfarten.

Entréplan erbjuder stora och öppna ytor där hela familjen får plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys. Köket är stilrent med påkostade materialval och vitvaror från Smeg samt en köksö med spishäll där den som gillar den matlagningsintresserade kommer att stormtrivas. Intill finns det gott om plats för ett stort matbord framför stort glasparti som rymmer många gäster. Vardagsrumsdelen som ligger i öppen planlösning till köket har gott om plats för önskad möblering och har utgång till husets altan som övergår gräsyta. Utöver detta får ni på övre plan 4 sovrum samt två stora och stilrena badrum och två rymliga klädkammare på vardera våning. Extra lyxiga detaljer som du har möjlighet att njuta av i detta hus under sommarens varma dagar är AC samt vertikalmarkiser. I anslutning till huset finns plats för två bilar på uppfarten som även inrymmer ett förråd.

Huset är beläget i barnvänliga Fullerö Hage där barnen ges en trygg uppväxtmiljö med närhet till många vänner. Fullerö Hage ligger ca 9 km norr om centrala Uppsala, och en bit söder om Storvreta. I området finns förskola, bensinmack, närbutik med tvätthall, Mekonomen och Annas Foodcourt. Området har ett ypperligt pendlarläge, den bilburne har nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera bussar trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på ca 10-15 min med cykel. Med bil nås Gränby Centrum på ca 5 minuter och på ytterligare knappt 10 minuter når du centrala Uppsala.

Med ett utmärkt läge i Fullerö Hage är detta den perfekta bostaden för familjen - Välkomna hem!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
Anne Weyde
Fastighetsmäklare
Anne Weyde anne.weyde@riksmaklaren.se
0709-456686

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2018
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
136 m²
Månadsavgift
7 415 Kr
(Månadsavgiften höjdes med 35% 1 juli 2023. I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägg, sophantering och skötsel av väg. Samt vatten. Gällande sophämtning så ingår standardkärl i avgiften (190 och 130 liter). Större kärl går att få (vissa hushåll har det redan), till självkostnadspris. Föreningen debiterar mellanskillnaden mot de medlemmar som inte har standardkärl. Kostnad för vatten är räknad enligt schablon på andel i föreningen mot den totala kostnaden som finns (363 kr/mån).)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 567 846 Kr

Planlösning

Entréplan

Hall
Hall med naturlig med plats för avhängning i garderob till höger. Vitmålade väggar och grått klinkergolv.

Badrum
Stilrent badrum med ingång från hallen som är utrustat med wc-stol, takdusch med infällbara glasväggar, värmepump, spegel samt handfat med kommod. Vitt kakel på väggar och grått klinkergolv.

Kök
Vidare in i bostaden möts du av ett modernt och fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för stor matsalsgrupp invid stort fönsterparti. Köket är försett med en stor köksö med diskho, spishäll, ugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl/frys. Köksluckor, skåp och köksön har samtliga en mörkgrå kulör som samspelar fint med de mörkgrå fondväggarna i samma gråa ton. Övriga väggar är vitmålade och på golvet ligger ett enstavigt parkettgolv.

Vardagsrum
I öppen planlösning till köket finner du vardagsrumsdelen med gott om utrymme för större soffgrupp och mediamöbel. Vitmålade väggar och enstavigt parkettgolv. Här finns utgången till husets härliga baksida med altan som övergår till gräsmatta. Här finns plats för både loungegrupp och matgrupp för stora sällskap. På tomten finns dessutom ett trevligt växthus.

Klädkammare/förråd
Under trappen finns ett praktiskt förråd med bra förvaringsmöjligheter.

Övre plan

Sovrum 1
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Enstavigt parkettgolv och tapetserade väggar i randigt mönster.

Sovrum 2
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Enstavigt parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 3
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Enstavigt parkettgolv och vitmålade väggar varav en blommönstrad fondtapet.

Sovrum 4
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Enstavigt parkettgolv och vitmålade väggar varav en mönstrad fondtapet.

Badrum
Rymligt badrum utrustat med wc-stol, badkar, handfat med kommod, spegel samt tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva ovan. Vitt kakel på väggar och grått klinkergolv.

Klädkammare
Rymlig klädkammare med gott om plats för förvaring. Enstavigt parkettgolv och vitmålade väggar.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Uteplats 1:
Altan på husets framsida i väst med eftermiddags och kvällssol.
Uteplats 2:
Altan på husets baksida i öst med morgon och förmiddagssol.

Bilplats

Parkering sker på den egna asfalterade uppfarten med plats för två bilar.

Renovering

Då husen är så pass nya finns inte något underhållsbehov inom överskådlig framtid. För framtida behov görs årligen en avsättning till reparationsfonden.

Byggnad/Storlek

2 plan, 136 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Byggnadsår: 2018

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas. Ventilation: Frånluftsventilation med värme-återvinning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Anslutning finns för fiber. Bostadsrättshavarna ansvar själva för abonnemang för telefon och bredband.

Övriga utrymmen

På uppfarten finns ett rymligt förråd.

Lägenhetsnummer

12-3067-1-21-4

Ekonomi

Månadsavgift: 7 415 kr. Månadsavgiften höjdes med 35% 1 juli 2023.

I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägg, sophantering och skötsel av väg. Samt vatten.

Gällande sophämtning så ingår standardkärl i avgiften (190 och 130 liter). Större kärl går att få (vissa hushåll har det redan), till självkostnadspris.

Föreningen debiterar mellanskillnaden mot de medlemmar som inte har standardkärl.
Kostnad för vatten är räknad enligt schablon på andel i föreningen mot den totala kostnaden som finns (363 kr/mån). Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,89485%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2021-02-28. Energiprestanda primärenergital: 81 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Fullerö Hage
Om föreningen: Föreningen består av 45 stycken hus på 136 kvm samt 7 stycken på 116 kvm.
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av Upplands Boservice. Föreningen kommer att höja avgiften med 35% 1/7-2023. Kontrollerat: 2023-05-19.
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Fullerö Hage - Böljemolnsvägen 16 - STORVRETA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus