50
Till salu
Östra Salabacke - Johannesbäcksgatan 77A - UPPSALA

Gavelradhus med 5 möjliga sovrum i stadsnära läge!

Bostadsrättsradhus 6 rok 155 kvm 5 995 kr/mån 4 990 000 kr
Intresseanmälan
Johannesbäcksgatan 77A 4 990 000 kr
Intresseanmälan

Gavelradhus med 5 möjliga sovrum i stadsnära läge!

Det enda radhuset kvar till salu i Brf Arket Sala Backe, dessutom är det ett gavelradhus! Modernt nybyggt stadsradhus i 3-plan med gott om yta för hela familjen. Längtar du efter ett stadsnära hem med en egen liten täppa där barnen kan leka och krusbären mogna? Här finns Brf Arket med sju stadsradhus med Town house-känsla designade av prisbelönta Belatchew Arkitekter.

Huset är inflyttningsklart och tillträde är möjligt enligt överenskommelse.

Välkommen till Johannesbäcksgatan 77A. Bostaden har sin tyngdpunkt på det sociala livet och avkoppling. Planlösningen är anpassningsbar och går att förändra beroende på familjesammansättning. De gemensamma utrymmena finns på bottenvåningen. Här erbjuds ett stort badrum och ett luftigt, modernt kök och vardagsrum med plats för familj och vänner. På baksidans stora trätrall finns det plats för att inta morgonkaffet i en lugn och rofylld miljö. I trädgården med odlingslådor finns utrymme för att så väl kicka boll som att odla och bjuda in vännerna till fest. På baksidan hittar ni förmiddagssol, innan den på eftermiddagen vandrar över mot husets framsida. För att ta tillvara på kvällssolen och skapa plats för middagsbjudningar pryds husens framsida av en egen pergola alldeles framför köksfönstret.

Övervåningen erbjuder möjlighet till egentid. Ytterligare ett stort badrum med gott om förvaring och arbetsyta. För bekvämlighetens skull finns här tvätt - och torktumlare på samma plan. Här hittar du även de fyra sovrummen, varav ett master bedroom och ett potentiellt arbetsrum. Alla med fint ljusinsläpp och smartförvaring.

Den verkliga skatten lurar under taknocken. Genom en trappa upp hittar du ytterligare ca 30 kvadratmeter att göra precis vad du vill med. Varför inte skapa en enskild oas med en hel våning för lek och stoj för barnen, ateljé för den kreativa som önskar lugn och ro eller arbetskontor för hemmajobbaren? Eller ett rum för samvaro med yogastudio, gym, musikrum och varför inte maffigt filmpalats för hela familjen? Under takbjälkarnas vänliga uppsikt kan du låta fantasin springa fritt och förverkliga just dina drömmar.

_____________________________________________________________

Läs mer om och se samtliga hus som finns till salu i Brf Arket på vår projektsida www.riksmaklaren.se/nyproduktion/brf-arket-sala-backe
Länk hittar du under: "Dokument och länkar"
_____________________________________________________________


OM ÖSTRA SALA BACKE OCH NÄROMRÅDET
Här finns ett rikt kultur- och fritidsliv, många karriärmöjligheter, stark tillväxt och en bred mångfald. En lugn och trygg plats för alla åldrar och personligheter. Mellan Årsta och Sala Backe växer Uppsalas mest moderna bostadsområde fram, Östra Sala Backe. Här varvas lägenhetshus, förskolor och seniorboenden med lokaler som ska rymma närbutiker, apotek och caféer. Allt som är bekvämt att ha runt hörnet.

Brf Arket Sala Backe har nära till både Årsta centrum med mataffär, folktandvård, postombud, café, restaurang och Brantings Torg, som ligger alldeles intill stora och gröna Källparken, har mataffär, pizzeria, frisör och Bageri Brantingstorg. Ytterligare konditori är Leijon Stenugnsbageri & Konditori på Årstagatan. Bekvämt gångavstånd till Gränbystadens Galleria med allt från stort utbud av affärer till restauranger och nöjen. Förutom gallerian fortsätter Gränbystadens utbud närmare E4:an norra bara en 5 minuters biltur eller 10 minuter med cykel. Där finns bland annat flera stora varuhus, Turbo Sport & Adventure och lekplats Lilla Uppsala för de aktiva. Om barnen behöver leka av sig ute finns flertalet lekparker på de flesta innergårdar i Sala Backe, flertalet gröna parker för picknickar och sommarlekar. För mer lugna och mysiga familjeaktiviteter så finns nya Nordisk Film Bio Gränbystaden och Gränby 4H-gård samt Årsta 4H-gård.

Om du behöver åka ner på stan finns det bra belysta cykelvägar och är framme på bara 10-15 min från bostaden. Goda busskommunikationer finns på parallellgatan från Brf Arket Sala Backe på Fyrislundsgatan som kan ta dig till både Gränbystaden, Boländerna eller mot stan. Enkelt att ta sig till både E4:ans norra och södra avfart för att ta sig vidare antingen mot Gävle eller mot Arlanda och Stockholm. Alternativet är att ta en knapp timmes tågresa från Resecentrum mot Stockholm eller Gävle.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Riksmäklaren – Mäklaren genom livet

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2023
Rum
6 rum och kök, varav 5 sovrum
Boarea
155 m²
Månadsavgift
5 995 Kr
(Tillkommer kostnad för värme, hushållsel, tv-bredband, VA, sophämtning och hemförsäkring.)
Pris
4 990 000 Kr

Planlösning

ENTRÉPLAN

HALL med mörkgrå klinker, fönster ut mot uppfart. Här finns plats för avhängning och garderob. Frånluftsvärmepumpen står undangömd i teknikrum i anslutning till hallen. Även det utrymmet har klinker.

Direkt från hallen når du KÖKET om ca 18 kvm från Ballingslöv med MATPLATS som rymmer 4–6 personer invid köksfönster. Delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Förvaring i ljusa luckor och lådor. Vitt kakel ovan arbetsyta på laminatbänkskiva. Spotlights i tak. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, induktionshäll, spiskåpa samt diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens eller liknande.

VARDAGSRUM om ca 28 kvm med stora fönsterpartier från golv nästan upp till tak. Här finns gott om plats för soffgrupp och TV-möbel. Utgång till ALTAN och den egna trädgården. Här finns även ett tillhörande förråd.

Helkaklat BADRUM i anslutning till hall med dusch med duschvägg, wc och handfat med kommod samt spegelskåp. Infällda spotlights i tak. Vitt kakel på väggar och mörkgrå klinker på golv.

FÖRVARING under trapp. Under trappen finns media- och elcentral samt golvvärmefördelaren.

ÖVRE PLAN

Trappen upp till det övre planet är av mattlackad ek med vita sättsteg. Ifrån hallen nås även en separat KLÄDKAMMARE.

ARBETSRUM/SOVRUM om ca 7 kvm med fönster från golv till tak. Möjlighet finns att inreda till ett sovrum.

SOVRUM om ca 10 kvm med fönster i två väderstreck. Garderob finns. Plats för säng och skrivbord.

SOVRUM 3 är rymligt om ca 13 kvm, passar bra som föräldrasovrum med garderob bakom skjutdörrar. Plats för dubbelsäng. Stort dubbelfönster ut mot den egna trädgården.

SOVRUM 4 om ca 9 kvm även den vetter mot den egna trädgården. Två garderober. Här går fönstret från golv och nästan upp till tak.

BADRUM med dusch med duschvägg, wc, handfat med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning. Spotlights i tak. Tvättmaskin och torktumlare under bra arbetsyta. Förvaring i överskåp från Ballingslöv.

VINDSPLAN

Ytterligare en trappa upp till ett ljust isolerat vindsutrymme om ca 30 kvm och fyra takfönster att göra vad du vill med.

ÖVRIGT:
3-stavsparkett, vitmålade väggar och fönsterbänkar i natursten genomgående i hela huset förutom i badrum och hall där det är klinker och kakel. Vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan.

Observera att ändringar kan ske vad gäller leverantörer av materialval.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Pergola på framsidan där man kan skapa sig en oas och egen trädgård med altan på baksidan.

Bilplats

1 parkeringsplats per bostadsrätt.

Renovering

Nyproduktion

Byggnad/Storlek

2 plan, 155 kvm , 6 rum och kök, varav 5 sovrum . Areauppgifter enligt kostnadskalkyl . Byggnadsår: 2023

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump, Vattenburen golvvärme på entréplan övrigt radiator

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fastigheten är ansluten till fiber. Medlem tecknar abonnemang själv.

Övriga utrymmen

Till respektive hus tillhör plats för låsbar cykelförvaring utomhus samt ett oisolerat trädgårdsförråd på bakgården.
Ett gemensamt soprum med sorteringskärl.

Lägenhetsnummer

77A

Ekonomi

Pris: 4 990 000 kr . Månadsavgift: 5 995 kr. Tillkommer kostnad för värme, hushållsel, tv-bredband, VA, sophämtning och hemförsäkring. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av . Andel i föreningen är 14,2857%.

Driftkostnad summa: 2 538 kr/mån
Uppvärmning: 789 kr/mån
El: 640 kr/mån
Vatten-avlopp: 373 kr/mån
Renhållning: 288 kr/mån
Försäkring: 448 kr/mån
Kommentar: Kostnader som är angivna avser schablonvärden och härstammar från kostnadskalkyl.

Energiprestanda

Genomförd: Behövs ej.

Föreningen

Namn: Brf Arket Sala Backe
Renoveringar:
Under byggnation
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr

TV och bredband: Fastigheten är ansluten till fiber

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Östra Salabacke - Johannesbäcksgatan 77A - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus