Såld - Såld innan visning
ROSENDAL - Grindstugegatan 4 - UPPSALA

Köp 34 kvm + balkong med eget förråd - få över 300 exklusiva kvm på köpet!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 34 kvm 1 477 kr/mån 2 075 000 kr (eller högstbjudande) Slutpris 2 150 000 Kr
Grindstugegatan 4 2 075 000 kr

Köp 34 kvm + balkong med eget förråd - få över 300 exklusiva kvm på köpet!

Ett optimalt boende som präglas av modernitet och lyx! - Detta drömboende är verkligen något utöver det vanliga i Brf Grindstugan! Här bor du i Rosendals mest attraktiva bostadshus där hela projektet utgår ifrån kvalité och medvetna materialval samt stort fokus på de gemensamma utrymmena.

Planlösningen ger dig hall/entré med förvaring i intilliggande garderob, kök med plats för matbord i öppen planlösning med vardagsrummet. Vidare får du här ett duschrum med med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vardagsrum med utgång till den fantastiska balkongen med eget förråd och morgonsol - perfekta platsen att njuta av morgonkaffet med vy mot föreningens grönskande innergård. Eller varför inte avnjuta en måltid en varm sommarkväll eller under tak med infravärme på vår och höst? Vidare erbjuds ett rymligt sovrum som rymmer säng, skrivbordhörna och erbjuder bra förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Lägenheten har enstavigt, vitlaserat askparkettgolv med golvvärme i hela bostaden vilket gör att man slipper radiatorer och erbjuder en behaglig inomhustemperatur som värmer behagligt på vintern och svalka under sommarens varma dagar. Till denna bostad behövs inte heller några nycklar då allt är digitalt med tagsystem och Yale- doorman dörrhandtag som du kan styra från mobilen.

Detta är en föreningen att verkligen trivas i. Här erbjuds du en 300 kvm takterrass, vinkällare med eget vinskåp bakom skiljevägg i glas där temperaturen är precis lagom för vinerna, två orangerier samt en bastu med relaxavdelning högst upp i huset i samma trapphus som lägenheten är belägen. Dessa exceptionella gemensamhetsanläggningar bokas lätt med ett klick via föreningens bostadsapp. I byggnaden ligger även Rosendals populäraste konditori Leijon samt restaurang Elma. Dessutom finns bilpool samt el-cyklar tillgängliga för föreningens medlemmar, bergvärme samt solceller på taket. Handla gör du bekvämt i Hemköp alldeles intill lägenheten, i samma hus som du parkerar din eventuella bil. Här har du nära till city samtidigt som du har stadsskogen runt knuten.

Välkommen till föreningen som erbjuder något alldeles extra till sina medlemmar!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017/2018
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
34 m²
Månadsavgift
1 477 Kr
(I månadsavgiften ingår värme. Obligatoriskt tillägg om 225 kr/mån för digital-TV, bredband (100/100) samt IP-telefoni. Obligatorisk lägenhetsavgift 120 kr/mån för vatten. El, kall- och varmvatten till lägenheten köps genom föreningen och debiteras kvartalsvis i efterskott.)
Pris
2 075 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
3 av 7
Hiss
Ja

Planlösning

Entréhall
Via säkerhetsdörr med kod för inpassering kommer du in till lägenhetens entré. Här finns plats för avhängning av ytterkläder och till på högra sida finns en garderob. Vitmålade väggar och grått klinkergolv som övergår i enstavigt, vitlaserat askparkettgolv.

Kök
Stilrent kök med köksinredning från Vedum med vita skåpluckor med grepplist i vit metall och bänkskiva av vit laminat med glasskiva ovan arbetsytorna. Maskinell utrustning: Inbyggnadsugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin, kyl/frys. Vitmålade väggar och enstavigt, vitlaserat askparkettgolv. Plats för matgrupp för va 4 personer.

Vardagsrum
I öppen planlösning med köket ligger vardagsrummet som har plats för matgrupp, soffgrupp och mediamöbel. Vitmålade väggar och enstavigt, vitlaserat askparkettgolv. Här finns utgången till lägenhetens härliga balkong i östläge. Balkongen har trätrall och rymmer plats för möblering. Från balkongen når du lägenhetens förråd om ca 2 kvm.

Sovrum
Rymligt sovrum med enstavigt vitlaserat askparkettgolv, väggar målade i grått samt en garderobsvägg med skjutdörrar. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbordshörna.

Duschrum
Duschhörna med vägg av klarglas, kommod, väggfast spegel med belysning, vägghängd wc, handdukstork och tvättdel med skåpinredning för förvaring, arbetsbänk av vit laminat, kombinerad tvättmaskin och torktumlare (Siemens). Infällda spotlights i tak, helkaklade väggar i högblankt vitt och grått klinkergolv med golvvärme.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Rymlig balkong i öst - perfekt för morgonkaffet! Från balkongen nås lägenhetens praktiska förråd.

Bilplats

Garageplats i parkeringsgaraget Dansmästaren. Både el-platser och vanliga platser finns tillgängliga. Kontakta Uppsala Parkering för mer info.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljhus, 34 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Byggnadsår: 2017/2018

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Tele2
Internetanslutning: Tele2

Övriga utrymmen

I föreningen finns takterrass, vinkällare, bastu med relaxavdelning och två orangerier. Till lägenheten hör ett förråd som nås via balkongen. Finns även möjlighet att hyra källarförråd.

Lägenhetsnummer

A1302

Ekonomi

Pris: 2 075 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 1 477 kr. I månadsavgiften ingår värme. Obligatoriskt tillägg om 225 kr/mån för digital-TV, bredband (100/100) samt IP-telefoni. Obligatorisk lägenhetsavgift 120 kr/mån för vatten. El, kall- och varmvatten till lägenheten köps genom föreningen och debiteras kvartalsvis i efterskott. Andel i föreningen är 0,451827%.

Driftkostnad summa: 350 kr/mån
El: 350 kr/mån
Kommentar: Kostnaden för el avser även kostnad för varm och kallvatten som debiteras av föreningen.

Föreningen

Namn: Grindstugan i Rosendal
Ekonomi: Det finns inga beslut om kommande avgiftshöjningar (kontrollerat 2022-05-12).

Visa mer

Karta

ROSENDAL - Grindstugegatan 4 - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus