Till salu
SÄVJA - Stenbrohultsvägen 103 - UPPSALA

Attraktivt läge!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 81 kvm 6 930 kr/mån 1 195 000 kr (eller enligt ök)
Intresseanmälan
Stenbrohultsvägen 103 1 195 000 kr
Intresseanmälan

Attraktivt läge!

Välkommen till denna moderna lägenhet (55+ för att bli medlem) belägen på översta våningen med hög komfort, stor balkong och ett mycket bekvämt och trivsamt boende i Sävja.
Lägenheten erbjuder en bra planlösning som ger många funktionella möjligheter. Välkomnande och möblerbar hall, helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare, stor klädkammare, rymligt vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp samt utgång till stor inglasad balkong i ett soligt ostört sydvästläge, praktiskt kök med generösa skåputrymmen och matplats invid ett fint burspråk. Två bra sovrum med garderober. Garage och p-plats finns.

I och omkring Sävja finns många fina promenadvägar och goda möjligheter till friluftsliv i den närliggande Lunsenskogen, med strövstigar, grillplatser och raststugor. I Sävja finns också vårdcentral, apotek, bibliotek, närlivsbutik och ICA-Supermarket i Vilan. Mycket goda bussförbindelser och fina cykelbanor till centrum.

Visa mer
Kjell Samuelsson
Ansvarig mäklare
Kjell Samuelsson kjell.samuelsson@riksmaklaren.se
070-294 81 90
”Söker du erfarenhet och kompetens? Kontakta mig.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1992
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
81 m²
Månadsavgift
6 930 Kr
(I månadsavgiften ingår bredband, bostadsrättsförsäkring och lägenhetens elavgift. Tillkommer en serviceavgift om 2 475 kr/mån (exkl Rutavdrag) för en person, 3 375 kr/mån för två personer (exkl Rutavdrag). I serviceavgiften ingår basstädning av lägenheten varannan vecka, fönstertvätt två ggr/år och balkongfönstertvätt en gång per år. Obligatorisk matkupongsavgift - 1 283 kr/mån per person.)
Pris
1 195 000 Kr (eller enligt ök)
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja

Planlösning

Möblerbar HALL med plats för ytterkläder. Helkaklat BADRUM med golvklinker, badkar, duschplats, handfat, wc, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Stor KLÄDKAMMARE med två garderober. KÖK med generösa bänkytor och skåputrymmen. Spis, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. MATPLATS invid fint burspråk. VARDAGSRUM med parkettgolv och utgång till stor inglasad balkong i soligt sydvästläge. SOVRUM med en garderob. SOVRUM med två garderober.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Balkong

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 450 kr/mån.
Parkeringsplats med el-uttag. Går att hyra för 350 kr/mån. Parkeringsplats utan el-uttag. Går att hyra för 200 kr/mån.

Renovering

Nya hissar 2012-13

Byggnad/Storlek

81 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Byggnadsår: 1992

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster .

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Brf Skogsblomman har idag ett grundutbud av TV-kanaler via Telia och bredband 10 MBit/s vilket ingår i avgiften.

Övriga utrymmen

Vindsförråd, två stycken gästrum med trinett, två välutrustade tvättstugor samt en frisör- och fotvårdssalong.

Det finns en central servicebyggnad som bl a inrymmer kök, ljus och vackert inredd matsal, gästmatsal, sällskapsrum, expedition, bibliotek. Dessutom finns det lokaler för olika aktiviteter som gymnastik, line-dance, bordtennis, bastu med jaccuzibad, bridge, sällskapsspel, vävning, sömnad och snickeri.

Övrigt

Till medlem kan antas fysiska aktiva personer från 55 år. Ett par kan beviljas medlemskap, om en uppfyller ålderskravet.
Dessutom gäller att man som nyinflyttad ska vara villig och ha fysiskt förmåga; att hålla utgifterna nere genom att dels sitta som mottagare av matkuponger (1 tillfälle/varannan månad), dels delta i kvällvandringen (2 kvällar/varannan månad) samt iaktta de föreskrifter, som är framtagna för allas trivsel.
Besök gärna föreningens hemsida för mer information!

Lägenhetsnummer

552

Ekonomi

Pris: 1 195 000 kr (eller enligt ök). Månadsavgift: 6 930 kr. I månadsavgiften ingår bredband, bostadsrättsförsäkring och lägenhetens elavgift.
Tillkommer en serviceavgift om 2 475 kr/mån (exkl Rutavdrag) för en person,
3 375 kr/mån för två personer (exkl Rutavdrag).
I serviceavgiften ingår basstädning av lägenheten varannan vecka, fönstertvätt två ggr/år och balkongfönstertvätt en gång per år.
Obligatorisk matkupongsavgift - 1 283 kr/mån per person. Andel i föreningen är 1,0315%.

Energiprestanda

Energiprestanda primärenergital: 116 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Skogsblomman
Om föreningen:


Övrigt: Medlemmarna äger och driver anläggningen själva. För att förbilliga boendet för oss alla utförs många sysslor på frivillig väg av de boende efter intresse, kunskap och förmåga. Ett antal "trivselgrupper" har därför bildats, som hjälps åt med de olika sysslorna. Dessutom deltar alla boenden, som fysiskt klarar av att sitta som mottagare av matkuponger (1 tillfälle/varannan månad).

Anställd personal finns för:
Arbetet i restaurangdelen
Städning
Vaktmästarsysslor

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

SÄVJA - Stenbrohultsvägen 103 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus