Såld
LUTHAGEN - Sysslomansgatan 31B - UPPSALA

Attraktivt läge!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 91 kvm 3 654 kr/mån 3 400 000 kr Slutpris 3 500 000 Kr
Sysslomansgatan 31B 3 400 000 kr

Attraktivt läge!

Välkomna till denna attraktiva lägenhet med balkong och garageplats, belägen på andra våningen (1 tr) med hiss i byggnad uppförd 1968. Föreningen är mycket välskött med god ekonomi (låneskuld 1 950 kr/kvm bostadsrättsyta) och har under senare år genomgått flera renoveringar samt förbättringar med bland annat ett välutrustat gym och övernattningslägenheter mm. Stor lummig innergård med trädgårdsmöbler, grillmöjligheter och ett lusthus.

Lägenheten erbjuder en tilltalande planlösning med välkomnande hall, praktiskt kök med generösa skåputrymmen och separat matplats, vardagsrum med fint ljusinsläpp och inglasad balkong i soligt västläge. Duschrum med delvis kaklade väggar, två rymliga sovrum samt klädkammare. Lägenheten har delvis parkettgolv samt fönsterbänkar i marmor.

I Luthagen bor man i ett av Uppsalas mer centrala lägen. Härifrån är nära till universitet, restauranger, affärer och butiker mm. I området finns också det vackra årummet, med parkbänkar vid bryggorna samt fint promenadstråk längs med Fyrisån.

Visa mer
Kjell Samuelsson
Ansvarig mäklare
Kjell Samuelsson kjell.samuelsson@riksmaklaren.se
070-294 81 90
”Söker du erfarenhet och kompetens? Kontakta mig.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1968
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
91 m²
Månadsavgift
3 654 Kr
(Bredband och garageplats ingår i månadsavgiften.)
Pris
3 400 000 Kr
Våningsplan
2 av 4
Hiss
Ja

Planlösning

Rymlig HALL med parkettgolv och plats för ytterkläder. Genomgångshall med klädkammare. DUSCHRUM med delvis kaklade väggar, golvklinker, wc, handfat och tvättmaskin. Ursprungligt KÖK från 1968 med generösa bänkytor och skåputrymmen. Spis, fläkt, kyl, frys och kallskafferi. Rymlig MATPLATS invid fönster. VARDAGSRUM med parkettgolv och utgång till inglasad balkong i soligt västläge med markis. Två rymliga sovrum mot gården varav det ena har två garderober och ett linneskåp.

Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Varmgarage

Renovering

Yttertak 2020.
Fönster 2021.
Projektering av el- och v/a renovering pågår.

Byggnad/Storlek

91 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Byggnadsår: 1968

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster .

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Comhem
Internetanslutning: Comhem bredband och telefoni ingår i månadsavgiften.

Övriga utrymmen

Vindsförråd, källarförråd, Tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, föreningslokal, Lusthus, övernattningslägenheter samt ett välutrustat gym med bastu och dusch.

Övrigt

Besök gärna föreningens hemsida för mer information

Lägenhetsnummer

54

Ekonomi

Pris: 3 400 000 kr . Månadsavgift: 3 654 kr. Bredband och garageplats ingår i månadsavgiften. Andel i föreningen är 1,2354%.

Energiprestanda

Energiprestanda primärenergital: 106 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Brf Åsvid

Visa mer

Karta

LUTHAGEN - Sysslomansgatan 31B - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus