Till salu
KÅBO - Banérgatan 16 A, 1104 - UPPSALA

Stadsskogsnära, gavelläge, stor balkong och öppen spis!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 88 kvm 4 033 kr/mån 4 150 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Banérgatan 16 A, 1104 4 150 000 kr
Intresseanmälan

Stadsskogsnära, gavelläge, stor balkong och öppen spis!

Gavelläge, öppen spis, stor inbyggd balkong i soligt läge, tre rymliga sovrum och två wc är bara några fördelar med detta boende om 88 kvm. Utmärkt läge i naturnära Kåbo där Universitetets alla faciliteter, Akademiska sjukhuset samt skolor som erbjuder alltifrån förskola upp till gymnasium finns i direkt närhet. Perfekt för barn- eller tonårsfamiljen där föräldrarna arbetar inom universitet eller sjukhus och där barnen befinner sig i olika åldrar.

Ljus 40-talslägenhet om ca 88 kvm där vardagsrummet blir den naturliga samlingspunkten i lägenheten där både mat- och soffgrupp får plats invid den öppna eldstaden. Vidare finns kök med bra arbetsytor, god förvaring och matplats invid fönster. Tre separata sovrum med parkettgolv varav ena med gavelläge och utgång till stor balkong med sen förmiddags- och tidig eftermiddagssol samt vacker utsikt över föreningens ägor och innergård. Gäst-wc i hall och större badrum med badkar. Det finns även gott om förvaringsutrymmen i två inbyggda garderober och en klädkammare.

Brf Carmen är en ny- och ombildad bostadsrättsförening med grönskande innergård, gemensam tvättstuga och cykelförråd. Ica Nära på hörnet ligger granne med föreningen. I närområdet finns många grönområden såsom Botaniska trädgården, Artilleriparken, Batteriparken och störst Stadsskogen med alla dess promenadstråk, elljusspår och utegym. Bussen går precis utanför på Döbelnsgatan men en kort promenad eller cykeltur så är du nere i Stadsparken vid Studenternas, City och Resecentrum.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1946
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
88 m²
Månadsavgift
4 033 Kr
(Värme och vatten ingår i avgiften. Kostnad för hushållsel, hemförsäkring och bredband/tv-tjänster ingår inte i årsavgiften utan betalas av bostadsrättsinnehavaren genom egna abonnemang.)
Pris
4 150 000 Kr (eller bud)
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Nej

Planlösning

HALL med parkettgolv, hatthylla och ingång till GÄST-WC med handfat och wc-stol.

KÖK med gott om förvaring i vita släta luckor och lådor med bågformade handtag. Här finns plats för matbord om ca 2-4 personer. Utrustat med spis, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Terrakotta klinker på golv och samma kakel på vägg ovanför diskbänken och övriga väggar är vitmålade.

VARDAGSRUM med öppen eldstad (OBS! Behöver kontrolleras innan användning då rökgångens skick är oklart) och fönster ut mot trevlig innergård. Vitmålade väggar och klassiskt trägolv. Rymmer ytterligare matplats samt soffgrupp.

Rymligt SOVRUM invid hall med två fönster. Inbyggd garderob. Parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Finns möjlighet att dela av detta sovrum till två mindre rum.

SOVRUMMET med ingång från vardagsrummet har ljusflöde från två väderstreck och utgång till stor inbyggd balkong i soligt läge. Stavparkett och vitmålade väggar.

INRE HALL med gott om förvaring i två inbyggda garderober och en klädkammare samt ingång till lägenhetens större badrum och det tredje sovrummet.

Det tredje SOVRUMMET har stavparkett och vitmålade väggar.

BADRUM med badkar, wc-stol och handfat samt vädringsfönster. Vitt kakel på väggar och våtrumsmatta på golv.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Byggnad/Storlek

88 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Byggnadsår: 1946

Byggnadssätt

Fönster: 2-glasfönster kopplade. Ventilation: Självdrag.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Medlemmar får teckna abonnemang själva.

Lägenhetsnummer

1104

Ekonomi

Pris: 4 150 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 4 033 kr. Värme och vatten ingår i avgiften. Kostnad för hushållsel, hemförsäkring och bredband/tv-tjänster ingår inte i årsavgiften utan betalas av bostadsrättsinnehavaren genom egna abonnemang. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 4,2701%.

Driftkostnad summa: 900 kr/mån
El: 500 kr/mån
Försäkring: 400 kr/mån
Kommentar: Uppskattade kostnader för beroende på lägenhetsstorlek och individuella levnadsvanor.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Föreningen

Namn: Brf Carmen
Om föreningen: Föreningens byggnadskroppar, innehållande 36 bostadslägenheter. Lägenhetsfördelning:
1 rum med kokskåp - ca 18-20 kvm - 16 st
3 rum och kök - ca 89 kvm - 1 st
4 rum och kök - ca 89 kvm - 15 st
5 rum och kök - ca 108 kvm - 2 st

Gemensamma ytor:
I föreningen finns gemensam tvättstuga i källare under trapphus 16C, sophus, cykelparkering utomhus under tak samt cykelförråd i källare.

Parkering:
Föreningen har 6 st garageplatser, kostar 1 500 kr/mån. 4 st p-platser, kostar 700 kr/mån. Just nu är 1 garageplats ledig. Kösystem tillämpas.

Gårdsplats:
Trevlig innergård med utemöbler och grill. Möjligheten undersöks om det, genom en detaljsplansändring, finns möjlighet att bygga ytterligare en byggnad med bostäder på gården. Det gör att gårdsytan kommer att minskas.
Renoveringar:
Underhållsplan finns.
1993: Fasad, tak, grund ,VA-stammar, el, badrum, kök, tvättstuga.
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

KÅBO - Banérgatan 16 A, 1104 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus