Såld
GRÄNBY - Solskensgatan 23 - Uppsala

Attraktiv gavelfyra med två balkonger, varav en inglasad!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 91,5 kvm 4 906 kr/mån 3 495 000 kr (eller högstbjudande) Slutpris 3 700 000 Kr
Solskensgatan 23 3 495 000 kr

Attraktiv gavelfyra med två balkonger, varav en inglasad!

Med ett lugnt och rofyllt läge i Gränby Backe finns nu denna välplanerade gavellägenhet med känsla av ljus och rymd till salu! Härligt öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till umgänge för hela familjen. Generösa fönsterpartier med utsikt mot grönområde ger vacker vy och utan insyn. Lägenheten som blev inflyttningsklar i december 2016 är i genomgående gott skick och materialvalen är smakfulla och håller hög standard, bland annat klassiskt parkettgolv i alla rum, vitvaror från Siemens samt helkaklade våtutrymmen. Här bor du bekvämt med allt som nyproduktion har att erbjuda - hiss från markplan, garage, cykelförråd, övernattningslägenhet samt gemensam takterrass med oslagbar utsikt över stan.

Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter. Från hallen kommer du in i det ljusa och luftiga vardagsrummet med stora fönsterpartier och lagom öppen förbindelse med det stilrena köket som rymmer matplats för ca 6 personer. Från kök/vardagsrum nås den ena av lägenhetens balkonger som är inglasad och har en praktisk kvadratisk form med ett mycket fint och ostört läge på husets gavel - här kan ni njuta av lugnet i eftermiddags/kvällssolen och blicka ut över Gränbyparken och hagen som ligger belägen intill huset. Vidare erbjuds tre sovrum i varierande storlekar där masterbedroom har ingång till rymlig klädkammare samt utgång till den andra av lägenhetens balkonger med morgon/förmiddagssol. Till sist bjuder lägenheten även på två st helkaklade WC-utrymmen, varav det ena innehåller badkar, tvättmaskin och torktumlare. Det andra innehåller dusch med infällbara glasväggar. Detta är verkligen en lägenheten där du bara kan flytta in och trivas!

Lägenheten ligger i det trevliga och barnvänliga området Gränby Backe, precis intill Gränbyparken. En kort promenad bort ligger Gränby Centrum som är Uppsalas största shoppingcenter med massor av butiker, caféer, restauranger och annan service. Flera skolor finns i området, bl.a. Liljeforsskolan F-5, Gränbyskolan 6-9 och Uvengymnasiet. Kommunikationerna är goda med flertalet bussar som tar er in till Uppsala city på 10 minuter. Boende som passar såväl barnfamilj som äldre spekulant!

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2016
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
91,5 m²
Månadsavgift
4 906 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv och bredband. Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras månadsavgiften och sker efter förbrukning.)
Pris
3 495 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
3 av 5
(Våningsplan 3 av 5.)
Hiss
Ja

Planlösning

Rumsbeskrivning:
Entréhall
Välkomnande hall med plats för avhängning för ytterkläder på hatthylla samt i garderober. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med generösa fönsterpartier och öppna ytor där hela familjen får plats. Plats för både soffgrupp och mediamöbel. Vitmålade väggar med en ljus fondtapet och parkettgolv.

Kök
Stilrent och modernt kök med gott om förvaring i över- och underskåp bakom vita luckor med rostfria handtag. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, ugn, diskmaskin, mikro, induktionshäll och fläkt, samtliga från Siemens. Vitt kakel ovan ljus arbetsbänk. Plats för större matgrupp. Vitmålade väggar och parkettgolv. Via köket kommer ni ut till lägenhetens stora balkong med plats för bord och stolar eller varför inte en mysig loungehörna. Balkongen har fin utsikt över den grönskande hagen där korna betar under sommartid.

Sovrum 1
Rogivande och mysigt sovrum med gott om plats för stor säng och sängbord. Vitmålade väggar med en mönstrad fondtapet och parkettgolv. Ingång till rymlig klädkammare. Härifrån kommer ni ut till lägenhetens andra balkong med utsikt mot den trevliga innergården.

Sovrum 2
Sovrum med plats för säng, sängbord, arbetsplats och andra trivselmöbler. En garderob finns för förvaring. Vitmålade väggar med en ljusgrön fondvägg och parkettgolv.

Sovrum 3
Sovrum med plats för säng, sängbord, arbetsplats och andra trivselmöbler. En garderob finns för förvaring. Vitmålade väggar med en ljusgrön fondvägg och parkettgolv.

Badrum
Badrum med svart klinkergolv och stora vita kakelplattor på väggarna. Utrustat med golvvärme, badkar, wc-stol, handfat med vit kommod, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Duschrum
Duschrum med grått klinkergolv och stora vita kakelplattor på väggarna. Utrustat med golvvärme, duschhörna med vikbara väggar i klarglas, wc-stol, handfat med vit kommod, spegel och handdukstork.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Inglasad balkong med trätrall från vardagsrum/kök med eftermiddags/kvällssol. Här finns plats för loungegrupp eller matgrupp. Balkong från stora sovrummet som är belägen mot föreningen innergård med morgon/förmiddagssol.

Bilplats

I föreningen finns 20 garageplatser och 31 parkeringsplatser. Finns några platser förberedda för elbil. Kostnad garage: 1000 kr/mån, kostnad parkering: 300kr/mån. Det finns mc plats för 300 kr/mån (ledig plats finns till mc platsen, kontrollerat 2022-05-24, till resterande platser är det kö).

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 91,5 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Byggnadsår: 2016

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster .

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Kabel-TV, bredband, samt IP-telefoni via Telia. Ingår i månadsavgiften.
Internetanslutning: Kabel-TV, bredband, samt IP-telefoni via Telia. Ingår i månadsavgiften.

Övriga utrymmen

Till föreningens gemensamma utrymmen hör barvagnsrum /rullstolsförråd, cykelförråd, övernattningslägenhet, samlingslokal samt soprum. På taket finns även en stor gemensam takterrass med utsikt ner mot city.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Lägenhetsnummer

70

Ekonomi

Pris: 3 495 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 4 906 kr. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv och bredband. Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras månadsavgiften och sker efter förbrukning. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,50886%.

Driftkostnad summa: 500 kr/mån
El: 250 kr/mån
Vatten-avlopp: 150 kr/mån
Försäkring: 100 kr/mån
Kommentar: Driftskostnaden är baserad på ett hushåll om fyra personer, varav två vuxna. Varmvatten och hushållsel debiteras månadsavgiften och mäts efter förbrukning.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-08-13. Energiprestanda primärenergital: 95 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Brf Solgläntan
Om föreningen: Föreningen består av 92 bostadsrätter och finns på adressen Solskensgatan
15-23 (ojämna nummer).
Ekonomi: Föreningens ekonomi förvaltas av Riksbyggen. Inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget men förmodligen blir det en höjning på 2% på månadsavgiften vid årsskiftet (kontrollerat 2022-05-24).
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Karta

GRÄNBY - Solskensgatan 23 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus