Budgivning pågår - Mån 27/9 kl 17:00-17:30
NYBY - Lidnersgatan 38 - UPPSALA

Yteffektiv 1,5 med egen balkong!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 41 kvm 2 916 kr/mån 1 450 000 kr Högst bud 1 350 000 Kr
Intresseanmälan
Lidnersgatan 38 1 450 000 kr
Intresseanmälan

Yteffektiv 1,5 med egen balkong!

Varmt välkommen till denna välplanerade och yteffektiva 1,5 i Nyby!

Här bor du i en kvadratsmart bostad med en egen balkong. När du kommer in i hallen så möts du av ett fint ljusinsläpp som lyser upp lägenheten. Här har du gott om förvaring med ett flertalet garderober samt goda avhängningsmöjligheter. Vidare in i lägenheten möts du av ett rymligt vardagsrum med en fullstor sovalkov som du kan skärma av. Vardagsrummet erbjuder yta för en soffgrupp och tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når du även en mysig balkong med kvällssol. När du kommer in i köket så möts du av ett stort ljust kök med härligt ljusinsläpp från balkongen.

Nyby är ett omtyckt område med närhet till natur I Röbo med fina löparspår för den aktivet samt Gränby sportområde med Friidrotts- Hockey samt bandyarena. Även en stor Multiarena och tennis och Padel i UTK hallen. Handel finns i snabbväxande Gränbystaden med galleria och Willys finns några 100 meter bort. Det är cykelavstånd till city, på 15 minuter, och till Gränbystaden, på 7 minuter. För den som behöver bil till jobbet är det utmärkt pendlarläge med både närhet till E4:an samt goda busskommunikationer.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
Ludvig Tidblom
Blivande mäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1972
Rum
1 rum och kök
Boarea
41 m²
Månadsavgift
2 916 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Obligatorisk avgift för bredband tillkommer om 149 kr/mån. Hushållsel mäts individuellt och köps via föreningen till ett förmånligt pris och faktureras var tredje månad.)
Pris
1 450 000 Kr
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

Hall: Goda avhängningsmöjligheter samt flertalet garderober. Parkettgolv och ljusa väggar.

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum med vitmålade väggar och stora fönsterpartier. Här finns det en rymlig sovalkov med plats för fullstor säng . Utgång till möblerbar balkong.

Kök: Här finns utrymme för en mindre matplats. Köksinredningen är vit och är utrustad med spis/ugn, kyl/frys. Vitmålade väggar och plastmatta.

Badrum: Rymligt badrum med kaklade väggar och plastmatta. Badrummet är utrustat med badkar, wc och kommod.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Balkong finns.

Bilplats

Garageplats, parkeringsplats med eller utan elplint finns att hyra. Föreningen tillämpar kösystem. Garageplats 500 kr/mån, p-plats med elplint 300 kr/mån, p-plats utan elplint 200 kronor. Det finns även 16 besöksparkeringar. Under våren 2019 projekterar föreningen för anskaffande av elbilsladdare. Det är för närvarande kö till samtliga parkeringsplatser.

Byggnad/Storlek

41 kvm , 1 rum och kök . Byggnadsår: 1972

TV- och internetanslutning

TV: Comhem (ingår i avgiften)
Internetanslutning: Telenor (Obligatorisk avgift på 149 kr).

Lägenhetsnummer

032

Ekonomi

Pris: 1 450 000 kr . Månadsavgift: 2 916 kr. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Obligatorisk avgift för bredband tillkommer om 149 kr/mån. Hushållsel mäts individuellt och köps via föreningen till ett förmånligt pris och faktureras var tredje månad. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,235638%.

Föreningen

Namn: Brf Bläckhornet
Om föreningen: Förening: Brf Bläckhornet, Föreningen bildades år 1972. Antal lägenheter: 316 st, Fastighetsbeteckning: Gamla Uppsala 86:53, byggår 1972. Föreningen finns på Gatuadress: Lidnersgatan 2-40 (jämna nr) och Viktor Rydbergsgatan 1-33 (ojämna nr). Föreningen har en mycket bra hemsida: www.brfblackhornet.se.

Samtliga lägenheter ska besiktigas (kök och våttrum) i samband med överlåtelse. Besiktningen utförs av auktoriserat besiktningsföretag, utsett av styrelsen. Föreningen är uppdragsgivare och bekostar dessa besiktningar.
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Övrigt: Föreningen tillämpar individuell elmätning med debitering var tredje månad via avgiftsavin. Utkvittering och inlämning av nycklar sker hos Lås- och Säkerhetscenter, Kungsgatan 107.

Visa mer

Visningar

27

Mån 27/9 kl 17:00-17:30

Anmälan krävs!

Anmäl mig

Karta

NYBY - Lidnersgatan 38 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus