Till salu
- Gimogatan 2D - UPPSALA

Ljus och fräsch tvåa med härlig utsikt mot delar av Uppsalas siluett

Bostadsrättslägenhet 2 rok 49 kvm 3 076 kr/mån
Intresseanmälan
Gimogatan 2D
Intresseanmälan

Ljus och fräsch tvåa med härlig utsikt mot delar av Uppsalas siluett

Välplanerad tvåa med stor balkong som har sol från morgon till sen eftermiddag. Kök och vardagsrum smälter samman i en social och öppen planlösning. Från vardagsrummet nås den stora balkongen som erbjuder en härlig vy ut mot området och delar av Uppsala siluetten. Ett ljust sovrum, helkaklat duschrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare och i hallen finns en stor klädkammare. Till bostaden tillhör ett förråd som nås via hissen i trappuppgången.

Här bor du nära torget "Mimmi Ekholms plats", med all dess närservice bl.a. apotek, gym, Ica-affär, kafé och restauranger. Det finns även förskolor, skolor och lekplatser i området samt Nelins välsorterade mataffär. Naturen finns "runt knuten" och du bor nästan granne med Stabbyskogen som har ett belyst motionsspår. Det är bekvämt cykelavstånd till city och det finns goda bussförbindelser med busslinjer mot bl.a. city och resecentrum. För dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
49 m²
Månadsavgift
3 076 Kr
Våningsplan
4 av 7
Hiss
Ja

Övrig Information

Byggnad/Storlek

49 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Byggnadsår: 2018

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Det tillkommer en obligatorisk avgift på bredband på 220 kr.

Lägenhetsnummer

7132

Ekonomi

Månadsavgift: 3 076 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av . Andel i föreningen är 1,20382%.

Föreningen

Namn: Smedjebackarna 2
Om föreningen: Bostadsrättsföreningen Smedjebackarna 2 hade inflyttning under hösten 2017 och fram till februari 2018. Föreningen består av 60 lägenheter på Gimogatan 2 med fyra separata ingångar, A/B/C/D samt 3 uthyrda affärslokaler, i dagsläget frisör, pizzabutik och tandtekniker. Fastigheten ligger centralt parallellt med Fyrisvallsgatan i närheten av Nelins Livs samt Fyrishov äventyrsbad och idrottshallar i Luthagen, Uppsala.Till föreningen finns en trevlig gemensam innergård med grönytor, lekplats, pergola, grillplats, flaggstång och cykelparkering. Allt med en anknytning till områdets historia, med brädgårdar, tegelbruk, smedja och cementgjuteri.Under fastigheten har vi garage med 43 parkeringsplatser för personbilar samt 1 plats för MC utöver cykelparkering och barnvagnsförråd. Från garaget finns hiss direkt upp till respektive trapphus.Läget är mycket attraktivt med nära till city, vardagsservice, natur, parker och fritidsaktiviteter samt bra kommunikationer. Dessutom en snabb påfart till Bärbyleden för den som kör bil västerut mot 55:an och Enköping 44 km, Sala 62 km, Västerås 77 km och österut till E4:an för resor mot Stockholm 77 km, Östhammar 69 km, Norrtälje 79 km eller Gävle 110 km.Nära till allt i Uppsala med andra ord, men även till orter i vår omedelbara närhet.
Ekonomi: Inga beslut finns angående avgiftsändring. (Kontrollerad 2021-06-07)
Renoveringar:
Inga större renoveringar är planerade. (Kontrollerad 2021-06-07)
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Övrigt: För att få glasa in en balkong krävs bygglov från kommunen och godkännande från bostadsrättsföreningens styrelse. OBS! gällande bygglov gäller fram till 2022-05-09, därefter bekostas nytt bygglov av den som själv önskar glasa in sin balkong.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

- Gimogatan 2D - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus