Kommande
NORBY - Stövarvägen 1B - UPPSALA

Härlig bostad med hiss från markplan.

Bostadsrättslägenhet 4 rok 97 kvm 6 252 kr/mån
Intresseanmälan
Stövarvägen 1B
Intresseanmälan
Image
Image

Härlig bostad med hiss från markplan.

Tillfälle att förvärva ett tilltalande hem på andra våningen i fastighet med hiss från markplan. Här bor du bekvämt i ett hus byggt 2003 med lugnt läge inbäddad bland villorna i Norby. En välplanerade 4:a med genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv och en trevlig balkong med morgon och förmiddagssol. Inte långt från Svamptorget med bl.a. mataffär, bageri och blombutik.

Planlösningen fördelar sig på hall med förvaring i klädkammare samt generös städskrubb, kök med plats för matbord för 4-6 personer och en intilliggande matsal med fint burspråk, som vid behov kan fungera som ett extra sovrum. Det rymliga vardagsrummet har utgång till balkong med morgon och förmiddagssol. Idag nyttjas rummet som ett sovrum men väggen, som endast är uppspänd kan tas bort om så önskas. Två sovrum med bra storlek, helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin och en gästtoalett. Det är gott om förvaring i lägenheten samt att lägenhetsinnehavaren disponerar ett stort vindsförråd som smidigt nås via samma hiss som når våningen där lägenheten finns.

I HSB Brf 96 Jakthunden bor ni i ett lugnt och omtyckt område i en lagom stor förening där man värnar om trevliga miljöer och en god gemenskap. Många väljer att bo här länge! Gemensamma utrymmen består av tvättstuga, samlingslokal och övernattningsrum. Föreningen tillhandahåller även utemöbler och grill omgiven av fina planteringar. Det är ett kort promenadavstånd till närservice vid Svamptorget som bland annat erbjuder matbutik, bageri, pizzeria och dansstudio. Utmed Norbyvägen trafikerar buss nr 7, som bland annat tar er till Stora Torget. På Stövarvägen bor ni i hjärtat av Norby med promenadavstånd till natur och rekreation i både Hågadalen och Stadsskogen.


Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2003
Rum
4 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
97 m²
Månadsavgift
6 252 Kr
(värme, vatten, internet och kabel-tv ingår i avgiften)
Våningsplan
2 av 0
Hiss
Nej

Övrig Information

Byggnad/Storlek

97 kvm , 4 rum och kök, varav 2 sovrum . Byggnadsår: 2003

Lägenhetsnummer

12-2096-1-8-2

Ekonomi

Månadsavgift: 6 252 kr. värme, vatten, internet och kabel-tv ingår i avgiften. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 3,87439%.

Föreningen

Namn: Brf HSB 96 Jakthunden
Om föreningen: Föreningen består av 29 stycken lägeneheter och 2 st lokaler (övernattningsrum och festlokal). Stövarvägen 1 A-F hittar du föreningens lägenheter.
Ekonomi: Upplands Boservice AB Inga planerade avgiftshöjningar
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

NORBY - Stövarvägen 1B - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren