RM+
LINDBACKEN - Torpsvängen 26 - UPPSALA

Lugnt hörnläge med flera uteplatser med sol från morgon till kväll!

Bostadsrättsradhus 5 rok 146 kvm 4 181 kr/mån 4 700 000 kr
Intresseanmälan
Torpsvängen 26 4 700 000 kr
Intresseanmälan

Lugnt hörnläge med flera uteplatser med sol från morgon till kväll!

På återvändsgata mot grön park finns insynsskyddat gavelradhus med hörntomt i ett av de bästa lägena i Lindbacken med sol hela dagen och kvällen! Genomgående hög standard med exklusiva materialval, "New York"-känsla med stora ateljéfönster, gjutjärnskamin, den makalösa takhöjden över trappan om ca 6 meter med flera takfönster som ger rikligt med ljusinsläpp i hela huset, väl tilltagna fönsterpartier samt tre sten- och träbelagda uteplatser i tre olika väderstreck är långt ifrån alla fördelar med detta barnvänliga boende.

SNART TILL SALU! - Anmäl ditt intresse redan nu.

Radhuset fördelar sina 146 kvm på två våningar. Sällskapsytorna finns på nedre plan i kök, matplats med gjutjärnskamin, stålglasparti och utgång till uteplats på gaveln i soligt söderläge med stor markis (installerad -19) samt vardagsrum med stort ateljéfönster och utgång till uteplatsen på baksidan med smart utomhusförvaring i förråd och bänkskåp. Takfönster vid taknock ovanför trappen som ger härligt ljusinsläpp över båda våningarna. Gott om förvaring bakom skjutdörrar och under trapp. Öppet allrum passande för barnen samt de tre sovrummen finns på övre plan. Två mindre sovrum med klädkammare och ett större sovrum med walk-in-closet och tvättavdelning i fil med genompassage till lyxigt badrum med gjutjärnsbadkar. Badrum med dusch finns även på nedre plan i anslutning till entrén.

Trevlig trädgård med odlingsmöjligheter som angränsar mot stort parkområde. Två tillhörande bilplatser och stenbelagd uteplats på framsidan.

I Lindbacken har du allt inom ett bekvämt avstånd. Lindbackens nya skola från FK till Åk5 ligger centralt i området alldeles intill Skogstorpsparken. Det finns fyra etablerade förskolor.

Vidare finns ICA Nära med generösa öppettider från 07.00-22.00 och som står för den lokala servicen med en välfylld butik, café, postutlämning och på fredagar öppnas den populära skaldjursbaren. Behöver du storhandla når du Gränby Köpstad som erbjuder all tänkbar service på bara 5 minuter med bil. Kommunikationerna i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Även E4:an nås på endast 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2015
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
146 m²
Månadsavgift
4 181 Kr
(I månadsavgiften ingår kallvatten och samfällighetsavgift. Kostnad för uppvärmning, hushållsel, varmvatten tillkommer.)
Pris
4 700 000 Kr
Våningsplan
0 av 0
(Radhus i två plan)
Hiss
Nej

Planlösning

I entrén välkomnas du av ett exklusivt matt grått stengolv lagt i klassiskt fiskbensmönster.

Från hallen möts du av en vacker trappa målad i en mogen ton av oljeblått med specialdesignat räcke i vitt stål och nät. Du slås sedan av den makalösa takhöjden över trappan om nästan 6 meter med flera takfönster som ger rikligt med ljusinsläpp i hela huset.

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till långa middagar. Centralt placerad står den gedigna gjutjärnskaminen med en effektfull skorsten som löper genom huset.

Köket är klassiskt och av hög kvalité från kökstillverkaren Kvänum. De vackra köksluckorna i petroleum eller äggskal bryts av med en bänkskiva i vitlaserad bok och kolmårdsmarmor. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. Samma brödhylla som blivit ett signum för BLOOC finns i köket och används med lätthet som förvaring av kryddor, keramik eller vin. Vitvarorna är från italienska Smeg och kylskåpet i rostfritt imponerar på de flesta.

Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort ateljéfönster med "New York-känsla". Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys. Ett platsbyggt skrivbord är placerat i vardagsrummet. Här avgränsas vardagsrum och matplats med interiört stålglasparti.

I hallen på nedre plan finns gott om förvaring, städskrubb under trappan och husets tekniska kärna med mediacentral, värmepump och övrig teknik. De massiva skjutdörrarna skapar flexibla förvaringsmöjligheter från golv till tak och läderbeslagen blir bara vackrare med tiden.

Badrummen inger en varm ombonad känsla med en klassisk kommod i petroleum från Kvänum. På första våningen är badrummet utrustat med dusch och i det privata lite större badrummet finns ett exklusivt gjutjärnsbadkar. Kommodens bänkskiva är gjord i massiva stensorten Jura Grey och tvättstället i vitt porslin. Den runda spegeln och lampan i mässing harmoniserar kontrasten mellan det hexagonformade enfärgade golvet och de vita delvis kakelbeklädda väggarna.

På övre plan finns två mindre sovrum och ett större sovrum. Det större sovrummet är utrustat med en walk-in-closet, med klädstänger i läder och hyllplan från Kvänum. Det stora sovrummet, den stora klädkammaren och husets tvättrum ligger i fil med genompassage till badrummet. På övre plan finns också ett yteffektivt allrum för tv-underhållning eller lek.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Altan på baksidan mot parkområde, altan på gaveln med stor markis samt möjlighet till en tredje stenbelagd uteplats på framsidan. Sol från morgon till kväll.

Bilplats

Parkeringsplatser finns framför huset.

Byggnad/Storlek

Radhus, 146 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt ekonomisk plan . Byggnadsår: 2015

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump NIBE750F

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fastigheten är ansluten till Telias fibernät. Detta innebär att det är fritt att välja bland tjänsteleverantörer som finns i Telias nät då det gäller bredband, tv och telefoni.

Övriga utrymmen

Till radhuset finns förråd på baksidan.

Lägenhetsnummer

T26

Ekonomi

Pris: 4 700 000 kr . Månadsavgift: 4 181 kr. I månadsavgiften ingår kallvatten och samfällighetsavgift. Kostnad för uppvärmning, hushållsel, varmvatten tillkommer. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av . Andel i föreningen är 4%.

Driftkostnad summa: 1 463 kr/mån
El: 1 200 kr/mån
Sotning: 25 kr/mån
Försäkring: 238 kr/mån
Kommentar: Sotning kostar 250 kr/år.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2021-03-23. Energiprestanda primärenergital: 61 kWh/kvm och år. Energiklass: B.

Föreningen

Namn: Brf Flora
Om föreningen: Föreningen är medlem i Södra Lindbackens Samfällighetsförening.
Ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är Fastum. Inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar under det närmaste året (Kontrollerat 2020-12-01).
Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Övrigt: Föreningen är medlem i Södra Lindbackens Samfällighetsförening.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Torpsvängen 26 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus