50
Nyproduktion
Luthagen Strand 2

Säljstart våren 2024 - anmäl ditt intresse!

LUTHAGEN, Uppsala Storlek: 32,5 - 186,5 kvm Pris: 1 990 000 - 16 500 000 kr
Intresseanmälan
Luthagen Strand 2 1 990 000 - 16 500 000 kr
Intresseanmälan

Säljstart våren 2024 - anmäl ditt intresse!

**INTRESSEANMÄLAN GÖRS VIA HSB:S EGNA HEMSIDA.**

Ett tips, som bosparare hos HSB har du möjlighet till förtur till våra nybyggda lägenheter och till att välja lägenhet före alla andra.

ETT NJUT-AV-LIVET BOENDE!
HSB brf Luthagen Strand är ett exklusivt drömboende i Luthagen. Ett perfekt val för dig som söker ett attraktivt och nybyggt boende. Det nya bostadskvarteret växer fram just där Luthagsesplanaden möter Fyrisån - ett unikt läge som både bjuder på livligt stadsliv och på närhet till ån.

Liksom den första etappen rymmer etapp 2 på exklusiva och välplanerade bostäder med många fördelar. Lägenheternas höga standard gör detta till ett perfekt val för dig som vill njuta av livet i ett boende av högsta kvalitet. Vad sägs till exempel om badrum med bastu sovrum med walk-in-closet vinkyl dubbla balkonger och köksö med häll och ho ...

SOM ETT EXTRA VARDAGSRUM
De generösa balkongerna terrasserna och uteplatserna ger möjlighet till attraktiva extrarum som du har glädje av under stora delar av året. Där finns gott om plats att inreda med bekväma möbler utomhusmattor och allt det där andra som sätter sista touchen; gröna växter lyktor och plädar.

GEMENSAMMA YTOR
Brf Luthagen Strand får flera gemensamma ytor som blir en fin bonus för dig som flyttar hit. Utomhus finns skyddade gårdar med sittytor lekplats grönska grillplats och odlingslådor. Inomhus planeras ett gemensamt övernattningsrum/styrelserum perfekt när du har långväga övernattande gäster eller behöver en möteslokal. Här byggs också en gemensam bastu/relax om 40 kvm.

HISS OCH UNDERBYGGT GARAGE
I huset finns både hiss och parkeringsgarage unika fördelar som annars är sällsynta i Luthagen. Många platser förbereds som laddplatser för dig som har elbil. Bilen kommer säkert ofta att förbli parkerad med tanke på hur nära det är till både Domkyrkan och Stora torget ja till hela stadskärnan med sitt guldkantade utbud av restauranger biografer teatrar och shopping.

HSB:S TRYGGHETSFÖRSÄKRING INGÅR I KÖPET
Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt bostadsköp och har därför skapat HSB Trygghetsförsäkring. Det innebär att du är skyddad från en massa oförutsägbara händelser: avbokningsskydd tillträdesskydd bokostnadsskydd och prisfallsskydd. I pdf:en under rubriken Dokument kan du läsa mer om fördelarna med HSBs trygghetsförsäkring. Lägenheternas status Samtliga bostäder står som reserverade till förturskön med detta menas att vem som helst får köpa bostad utav HSB men våra bosparare och medlemmar har förtur vid säljstarten.


Missa inte chansen att välja ditt drömboende bli bosparare redan idag och säkra din plats i kön.
Se Länk under "Dokument och länkar"

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Carolina Sohlberg
Mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04

Visningar

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare om du är intresserad av visning.

Karta

LUTHAGEN - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus