Pressmeddelande från oss på Riksmäklaren

2021-03-05
PRESSMEDDELANDE

Riksmäklaren Uppsala fortsätter att växa

Riksmäklaren Uppsala fortsätter att växa genom att rekrytera fler mäklare till kontoret på Skolgatan. De två senaste rekryteringarna är Leo Roos och Anna Lindholm Eriksson.

– Det är jätteroligt att vi tar ytterligare ett steg i att utveckla och stärka Riksmäklaren, säger Riksmäklarens VD Ulrika Lööf.

Leo Roos är nyutexaminerad och har gjort sin praktik och även jobbat som koordinator på kontoret. Nu när han fått sin registrering sätter han full fart.

– Det känns jätteinspirerande och nu blir det ju vår också så nu är det fullt med energi, säger Leo Roos som är Uppvuxen i Björklinge och känner därmed till Uppsala mycket bra.

Att det blev Riksmäklaren var inget svårt beslut.

– Jag har ju varit här sedan 2018 och jag trivs jättebra så det var självklart att börja på Riksmäklaren, säger Leo.

Anna Lindholm Eriksson är mäklare sedan tidigare men har senast arbetat som uthyrare på Uppsala Hem.

– Jag har längtat tillbaka till mäkleriet och nu när barnen är äldre passar det bra igen, säger Anna Lindholm Eriksson.

Anna är född och uppvuxen i Uppsala och idag bor hon med familjen i Norby.

– Jag har bott på flera ställen i Uppsala och gillar verkligen staden. Jag har även ett stort intresse av hus och inredning vilket jag har stor nytta av i mitt arbete, säger Anna.

Med fler mäklare har Riksmäklaren siktet inställt på att ta fler marknadsandelar i Uppsala, både på kort sikt men framför allt att på lång sikt stärka varumärket i Uppsala med omnejd.

– Vi vill ständigt utveckla Riksmäklaren och genom att rekrytera en mix av erfarna mäklare och nya hungriga mäklare fortsätter vi att ta marknadsandelar. Med vår bredd av mäklare fortsätter vi att bygga vårt varumärke som mäklaren genom livet där vi kan hjälpa alla kunder, oavsett ålder och typ av bostad, säger Ulrika Lööf.

För mer info kontakta:
Ulrika Lööf, VD/Fastighetsmäklare
Tel. 070-201 43 93, Mejl: ulrika.loof@riksmaklaren.se