Christine Vanberg

Blivande mäklare / Studentambassadör

 

Christine Vanberg
Blivande mäklare / Studentambassadör

Hej!

Jag är studentambassadör för Riksmäklaren i Uppsala och pluggar mitt sista år i Högskolan Gävle på Fastighetsmäklarprogrammet. Parallellt med plugget jobbar jag på en byggvaruhandel och medverkar i styrelsen Högskolemäklarna i Gävle. Kortfattat sitter jag som Marknadsföringsansvarig i Högskolemäklarna i Gävle som är en ekonomisk förening som driver event, bland annat Mäklardagen som är årets största event inom mäklarbranschen som binder kontakten mellan studenter och mäklare.

Mina bästa egenskaper är bland annat att jag är uppmärksam, kreativ, problemlösare, produktiv och en glädjespridare. Medan i mitt arbetssätt är jag målinriktad, tydlig, kommunikativ och angelägen om hög kvalité. För att arbeta i världsklass har jag hög tillgänglighet och fokus på dig som kommer i kontakt med mig!

För mig är att vara mäklare en konst och en av mina största passioner är ett resultatinriktad försäljning. Genom ett starkt intresse i kombination med lång erfarenhet inom försäljningsbranschen, styling, öga för detaljer, service och professionellt kundbemötande ser jag fram emot att hjälpa dig med ditt livs kanske största och viktigaste affär!

Sedan tidigare har jag bundit kontakten mellan mäklare och studenter, nu ser jag fram emot att binda relation mellan dig och din framtida bostad!