Christine Vanberg

Fastighetsmäklare

 

Christine Vanberg
Fastighetsmäklare

Ambitiös, uppmärksam och engagerad med ett leende på läpparna!

En bostadsaffär är förhoppningsvis den största affären ni gör i livet, därför är valet av mäklare viktigare än någonsin. Där du som kund ska känna dig trygg i hela försäljningsprocessen. Jag förmedlar bostäder både i Uppsala och Gävle och all min fokus kommer ligga på att se till att mina kunder känner sig nöjda och trygga med att lämna över sin bostadsförsäljning i mina händer. Under mitt plugg i två år medverkade jag i styrelsen Högskolemäklarna i Gävle som Marknadsföringsansvarig. Framför allt anordnade vi i styrelsen event såsom Mäklardagen vilket är en av Sveriges största rekryteringsdag inom mäklarbranschen som binder kontakten mellan studenter och mäklare. Otroligt mycket lärdom och erfarenheter har jag fått av att vara aktiv och driven under mitt plugg vilket jag tar med mig i min roll som fastighetsmäklare.

Mitt arbete präglas av ett högt engagemang, en personlig relation där jag alltid finns tillgänglig för säljare och köpare samt ett starkt varumärke från Uppsala i ryggen. Oavsett om ni vill ha en värdering, går i säljtankar eller bara är nyfikna på bostadsmarknaden hjälper jag gärna till. Jag vill skräddarsy den bästa lösningen utifrån era förutsättningar och önskemål samt göra det som krävs för att försäljningen av er bostad blir lyckad, oavsett vilken marknad vi befinner oss i. Tveka inte på att slå mig en signal så hjälper jag er på bästa sätt!

Sedan tidigare har jag bundit kontakten mellan mäklare och studenter, nu ser jag fram emot att binda relation mellan dig och din framtida bostad!

Beställ en värdering av Christine

Fyll i formuläret nedad så kontaktar Christine dig inom kort. Tack på förhand!