Izabell Hellerstedt

Studentambassadör / Blivande mäklare

Izabell Hellerstedt
Studentambassadör / Blivande mäklare

Jag ser fram emot att bli din mäklare genom livet

Jag studerar till fastighetsmäklare på Högskolan i Gävle och skulle beskriva mig själv som glad, driven och målinriktad, något som jag ser till fördel i mäklaryrket.

När jag kom på att jag ville plugga till mäklare så var det solklart. Yrket innehåller alla delar som jag alltid haft ett intresse för. Det är byggteknik, ekonomi, försäljning, kundkontakt och jag lockas av att inte sitta still. Jag lockades framförallt till att yrket är så omväxlande och självbestämmande.

Här på Riksmäklaren gör jag min praktik och har fått äran att bli studentambassadör och representera företaget. Jag trivs väldigt bra på kontoret och kring mina medarbetare, något som fick mig att vilja bli en i gänget! Jag ser fram emot att få göra många fina affärer här när jag är färdigutbildad.

Ambassadörskap hos Riksmäklaren är väldigt givande och här får du lära dig mycket av alla duktiga mäklare vi har på kontoret. Det roligaste med att vara studentambassadör är att få se hur allt fungerar i verkligheten, att du får möjligheten att vara med på allt, och se hur alla olika mäklare väljer att arbeta samt att du får lära dig om olika kunders behov och hur vi kan hjälpa dem.

I framtiden hoppas jag att höra från dig.

Izabell Hellerstedt – Mäklaren genom livet