Pressmeddelande från oss på Riksmäklaren

2021-06-04
PRESSMEDDELANDE

Nu släpps etapp två i brf Odun i Lindbacken

Tidigare i våras släpptes första etappen av brf Odun. Bostadsrättsradhusen har sålt slut snabbt och nu är det dags för etapp två.

– Försäljningen har gått mycket bra, säger ansvarig mäklare Marcus Topel på Riksmäklaren.

Sedan första spadtaget i Lindbacken för elva år sedan har det byggts drygt 600 bostäder och över 100 tomter har sålts. Nu återstår mindre än 200 bostäder innan projektet Lindbacken är fullt utbyggt.

Riksmäklaren fick tidigare i år uppdraget att förmedla bostadsrättsradhusen i brf Odun.

– Det känns jättekul att vi på Riksmäklaren återigen blivit utvalda att förmedla ett prestigefyllt projekt i Lindbacken, sa Marcus Topel, mäklare på Riksmäklaren då.

Nu är de första 14 husen sålda och de resterande 10 släpps i dagarna. Efterfrågan har varit stor och redan har några i etapp två bokats.

– Försäljningen har gått mycket bra vilket innebär att vi nu kan byggstarta brf Odun samt öppna upp för försäljning i etapp två, (hus 15-24). Skyltar är utsatta i området, säger Marcus Topel.

Bostäderna har en boarea om 127 kvm, med tre sovrum och ett tv-rum/alternativt ett 4:e sovrum på övre plan. Arkitekten har skapat mycket ljus och ett socialt inbjudande boende och samtidigt mycket ytsmarta kvadratmeter.

– Boendet passar perfekt för den som önskar ett praktiskt boende i en avslappnad miljö, säger Marcus Topel.

 

Fakta: Brf Odun
Totalt byggs 24 radhus (etapp 2 består av 10 radhus)
Inflytt beräknas till 4:e kvartalet, 2022
Pris från 3 895 000 kronor

 

För mer info kontakta ansvarig mäklare:
Marcus Topel, Fastighetsmäklare
Tel. 070-745 52 00, mejl: marcus.topel@riksmaklaren.se