50
Till salu
Gimo - Rullstensgatan 1 - Gimo

Trivsam villa med hörntomt i Gimo!

Friliggande villa 93 kvm (+70kvm) 849 kvm (tomtarea)
Intresseanmälan
Rullstensgatan 1
Intresseanmälan

Trivsam villa med hörntomt i Gimo!

Trevlig 1,5 plans villa med källare belägen på hörntomt och bra läge i centrala Gimo. Planlösningen om 93+70 kvm fördelar sig på entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning med kamin som ger extra hemtrevnad och värme. Vidare finner du ett duschrum och ett sovrum på entréplanet. En trappa upp finns två rymliga sovrum med bra förvaring i kattvindar. Källarplan erbjuder ett lyxigt badrum med bubbelbadkar, 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare samt plats för soffgrupp. Vidare erbjuder källarplan gott om förvaringsutrymmen samt ett rum som kan nyttjas efter behov.

Gimo är en mycket trevlig bruksort centralt belägen i Östhammars kommun med endast några minuter till bra bussförbindelser som tar dig till enkelt till både Uppsala och Östhammar. Du har nära till centrum där du hittar matbutik, apotek, gym samt vårdcentral. I Gimo finns allt från grundskola till gymnasium.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1955
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea/biarea
93 m² + 70 m²
Tomtarea
849 m²

Planlösning

Entréhall:
Här välkomnas ni av en entré med ljusa väggar och laminatgolv. Avhängningsmöjligheter för ytterkläder på hatthylla samt i intilliggande skjutdörrsgarderob.

Kök:
Från hallen kommer du in i köket som har skåpsluckor i beige ton, vitt kakel ovan arbetsyta av svart laminat. Maskinell utrustning i form av ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. I köket finns matplats som rymmer stort matbord för ca 6-8 personer. Ljusa väggar och laminatgolv.

Vardagsrum:
I öppen planlösning med köket finns vardagsrummet som rymmer plats för soffgrupp och mediamöbel. Här finns husets värmande braskamin sprider en mysig känsla. Ljusa väggar och laminatgolv.

Sovrum 1:
Här finns plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Ljusa väggar med en del akustikpanel i ett av hörnen, laminatgolv.

Duschrum:
Duschrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns wc, handfat med kommod och en rund spegel ovan samt takdusch med infällbara glasväggar.

Sovrum 2 övre plan:
Här finns plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Kattvind. Ljusa väggar och laminatgolv.

Sovrum 3 övre plan:
Här finns plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Kattvind. Ljusa väggar och laminatgolv.

Källarplan:
I källarplanet finns gott om utrymme för förvaring och ett rum som kan disponeras som allrum eller sovrum samt ett renoverat badrum med kaklade samt målade väggar med klinkergolv. Utrustat med handfat, badkar, två tvättmaskiner och en torktumlare. Plats för soffgrupp.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Skäfthammar 7:72

Tomt

849 m²

Byggnad/Storlek

1 ½ plan med källare, 93 kvm + 70 kvm (biarea) , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1955

Byggnadssätt

Stomme: Betong/trä. Fasad: Tegel. Takbeklädnad: Sadeltak, tegelpannor. Fönster: 2-glas kopplade fönster och 3-glas fönster plan 2. Ventilation: Självdrag. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: 2 st Luft/luftvärmepumpar, direktverkande el och kamin

Ekonomi

Taxeringsvärdet är 886 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 597 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1955. Fastighetsskatt-/avgift: 6645 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 1 509 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1971-11-17).

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Gimo - Rullstensgatan 1 - Gimo

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus