50
Kommande
NORBY - Malma bergsväg 11A - Uppsala

Trivsam enplansvilla i lugnt barnvänligt område nära både stad och natur

Friliggande villa 149 kvm 864 kvm (tomtarea)
Intresseanmälan
Malma bergsväg 11A
Intresseanmälan

Trivsam enplansvilla i lugnt barnvänligt område nära både stad och natur

Med ett lugnt och skyddat läge i barnvänligt område finns denna välhållna enplansvilla i vinkel med tillhörande carport och förråd. Huset som uppfördes 1982 erbjuder välplanerade ytor med stort vardagsrum, matsal och tre sovrum. Att lägga märke till i huset är dess rikliga ljusinsläpp från flera fönster i de sociala delarna och här finns två utgångar till den härliga stenlagda uteplatsen med ett skyddat läge i husets vinkel där solen värmer hela dagen. Fint uppvuxen trädgård som omgärdas av häckar mot grannarna.

Husets 149 kvm boyta erbjuder hall med kapprum och gäst-WC. Intill finns kök med matplats samt separat matsal och ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till uteplats och trädgård. I huset finns ett stort sovrum med intilliggande dressingroom. Här finns också ett mycket stort badrum och bastu intill. Därutöver finns två jämnstora sovrum/arbetsrum/gästrum. Tvättstuga med separat utgång.

För bilen finns carport med plats för ett fordon med möjlighet att skapa plats för ytterligare en bil på uppfarten. Här finns även ett förråd.

Huset är välhållet, dock med ett renoveringsbehov invändigt då stora delar är ursprungligt från byggåret. Taket är omlagt 2013.

På Norbyvägen, några meter bort finns goda bussförbindelser. I Norby finns service vid Svamptorget där du bland annat har ICA, två restauranger och bageri. I området finns flera förskolor och skolor, bland annat Malmaskolan som omfattar förskoleklass till årskurs 6. Cykelavstånd till Uppsalas två universitet och institutioner, samt till city, Ultuna, Akademiska Sjukhuset, Ångströmlaboratoriet, BMC och Resecentrum. Gottsunda Centrum ligger också på bra avstånd där all tänkbar service finns, såsom matvarubutiker, apotek, vårdcentral, bibliotek, simhall och restauranger. Närhet till både stadsskogen och Hågadalen där det finns möjlighet till friluftsliv med skid- och vandringsspår samt anslutning till Gula stigen.

Huset är besiktat och försäkrat via Anticimex för dolda fel i 10 är - Trygga hem.

Detta är en kommande försäljning som kommer att läggas ut till salu i augusti. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1982
Rum
5 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum
Boarea
149 m²
Tomtarea
864 m²

Planlösning

HALL:
Rymlig hall med ett praktiskt kapprum intill för familjens ytterkläder. Hallen har klinker och träparkett på golvet och ljusa väggar.

GÄST WC:
Intill kapprummet finns en gäst wc utrustad med toalett, tvättställ och spegel. Ljusa väggar och ljus plastmatta på golvet.

KÖK:
Trevligt kök med matplats intill stora fönster som har utsikt mot framsidan och dess uppfart. I köket finns den ursprungliga inredningen kvar med luckor i trä, men med nyare vitt kakel ovan bänkskiva i laminat. Maskinellt utrustat i rostfritt med hällspis, spisfläkt, inbyggd ugn, diskmaskin, kyl och frys. Ljusa väggar och klinkerliknande plastmatta.

MATSAL:
Intill köket finns en matsal med fint ljusinsläpp från fönsterparti och här ryms ett matbord för många middagsgäster. Rummet har ljusa väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM:
Vidare från matsalen kommer ni in i vardagsrummet som även har ingång vid dubbeldörrar från hallen. Här flödar ljuset in från stora fönster som går längs med hela ytterväggen. Från vardagsrummet finns utgång till altan och trädgård. Rummet har ljusa väggar och parkettgolv.

SOVRUM/ARBETSRUM/GÄSTRUM 1 & 2:
Två jämnstora rum med ljusa väggar och plastmattor i parkettmönster.

PASSAGE/KLÄDKAMMARE:
En passage som är ljus och trevligt med flera fönster mot trädgården och utgång till stenlagd uteplats och trädgård. Ljusa väggar och plastmatta i parkettmönster. I slutet av passagen finns en klädkammare utrustad med hylla och klädstång.

SOVRUM 3:
Ett stort, och trivsamt sovrum. Här finns förvaring i fyra garderober. Ljusa väggar och plastmatta i parkettmönster.

DRESSINGROOM/BASTU:
Mellan sovrum 3 och badrum finns ett dressingroom med flera garderober som ger om plats för förvaring. Här finns även bastu.

BADRUM:
Mycket rymligt badrum utrustat med badkar, dusch, toalett, bidé, kommod med handfat. Marmorerad bänkskiva med lådor samt överskåp. Ljus våtrumstapet och ljus våtrumsmatta.

TVÄTTSTUGA:
Rymlig tvättstuga med separat utgång. Här finns tvättmaskin och utrymme för torkskåp/torktumlare samt förvaring i skåp och praktisk bänkyta. Rummet har ljus våtrumstapet och röd plastmatta på golvet.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Norby 50:5

Tomt

Trädgårdstomt med fruktträd och perenna planteringar.

Uteplats

Stenlagd uteplats med ett skyddat läge i husets vinkel där du kan njuta av solen hela dagen.

Bilplats

Carport med plats för ett fordon med möjlighet att skapa plats för ytterligare en bil på uppfarten.

Renovering

2013: Taket renoverades

Byggnad/Storlek

1 plan, 149 kvm , 5 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1982

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Fasad: Kalksandsten och träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster och 2-glasfönster kopplade. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft (FTX). Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Ansluten till Uppsala Stadsnät

Övriga utrymmen

Carport med förråd

Ekonomi

Taxeringsvärdet är 4 672 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 2 499 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1982. Fastighetsskatt-/avgift: 9525 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 2 942 800 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Beställd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan (2002-06-17).

Samfälligheter

Last: Avtalsservitut Fjärrvärme, 03-IM1-78/53592.1


Förmån: Officialservitut Va, 0380-26/NO50.1
Förmån: Officialservitut Väg, 0380-26/NO50.2
Förmån: Officialservitut Väg, 03-BON-436.1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

NORBY - Malma bergsväg 11A - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus