50
Kommande
JÄRLÅSA - Järlåsa Skogen 152 - Järlåsa

Friliggande villa 161 kvm 3807 kvm (tomtarea) 2 995 000 kr (högstbjudande)
Intresseanmälan
Järlåsa Skogen 152 2 995 000 kr
Intresseanmälan

Rymlig villa med eldstäder och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Huset har en idyllisk lantlig charm med vackra trädörrar med gammalt glas, vedspis i köket och en härlig känsla av ett nygammalt bondkök där det finns gott om plats för hela familjen. Huset erbjuder hela 5 sovrum i olika storlekar, ett nyrenoverat badrum samt ytterligare ett badrum med en ny duschkabin och ett enklare uterum. Gott om förvaring finns i det intilliggande garaget och carporten. Härligt lantligt läge med en vacker trollskog runt knuten. Grannar finns intill men ändå mycket lugnt och ostört. Grusvägen intill leder vidare ut till landsväg 72 eller väljer man att köra höger kommer ni till Järlåsa kyrkby med sina fina omgivningar och skolbuss.


Huset erbjuder idag fem sovrum i olika storlekar, alt fyra sovrum samt kontor. Planlösningen har ändrats för att ge huset en öppen planlösning mellan gemensamhetsytorna och en gammal trädörr har installerats ut mot baksidan för att ge mer ljus till rummet. Ett stort, lantligt kök med matplats i burspråk och vedspis som ger extra mys kalla dagar. Det stora allrummet har plats för både matgrupp och tv-hörna framför en braskamin. Intill vardagsrummet ligger ett storts sovrum med vackra gamla dörrar som skiljer rummen åt. Ljusinsläpp från två väderstreck gör rummet väldigt ljust och behagligt. Det nyrenoverade badrummet har badkar och tvättstugedel.


Järlåsa:
Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället, här finns även Café, pizzeria, matbutik, café och bensinmack.

Området har mycket att erbjuda i naturväg så som flertalet sjöar, där man kan svalka sig med ett dopp eller ta en tur ut på sjön och prova sin fiskelycka, Bredsjö endast en cykeltur bort. Här finns även gott om bär- och svampplockningsställen.

En plats att bli nostalgisk och njuta av naturens under. En plats att skapa underbara minnen - Vi välkomnar er att besöka oss på visningen

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1979
Rum
6 rum och kök, varav 4 - 5 sovrum
Boarea
161 m²
Tomtarea
3807 m²
Pris
2 995 000 Kr (högstbjudande)

Planlösning

ENTRÈN in i huset leder till en HALL med ingång till ett av hemmets badrum med tvättavdelning samt ett avskilt sovrum alt. kontor. Här i hallen finns plats för förvaring av ytterkläder i en garderob bakom spegelskjutdörrar. Parkettgolv samt vita väggar.

SOVRUM/KONTOR med parkettgolv och tapetserade väggar.

Ett rymligt BADRUM som renoverat nu under 2022. Rummet som är byggt i vinkel erbjuder en avskild och lugn badhörna med utsikt mot trädgården genom ett stort fönster. Här finns tvättmaskin med tillhörande arbetsbänk, kommod samt wc. Kakel på väggarna och klinker på golvet samt vitlaserat trätak.

Ljust och härligt KÖK med öppning mot sovrumsavdelningen och det intilliggande vardagsrummet. Detta gör att planlösningen flyter på och det går att gå runt i den inre hallen. Genom att öppningen till vardagsrummet tillkommit så har köket fått en fin kontakt med vardagsrummet, värmen från de båda rummens eldstäder sprider sig skönt ut till alla ytor. En charmig gammal dubbeldörr har installerat för att ge ett härligt ljus till rummen och detta har även skapat kontakt med baksidan av tomten. Rymlig matplats i burspråk och gott om arbetsytor och förvaring i skåpen. Parkettgolv, tapeter samt stora ytor som täckts av kakel som ger en härlig lantlig känsla till detta bondkök där alla får plats.

Ett ljust SOVRUM med ljuvliga gamla trädörrar och ljus från fönster i två väderstreck. Här finns det plats för både säng och annat möblemang, skäm bort er lite och gör detta till er egen lilla oas. Ett fint parkettgolv ligger på plats och trätaken är målade vita, även tapeterna har målats med vit färg.

VARDAGSRUM med kamin och ingång till två av sovrummen. Här finns dörrar ut till trädgården på husets baksida. Parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM med lugnt läge och vy ut mot skogen. Vitmålat tak, ljusa väggar samt parkettgolv. Garderob finns i rummet.

RUM/GYM med ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till uterum och trädgård. Laminatgolv samt målade väggar.

Ett enklare UTERUM som nås via ett av sovrummen som idag används som gym. Väggar, tak och fönster ger skydd mot väder och vind. Här finns även en utgång till altanen som går längs med hela framsidan av huset.

I den inre HALLEN finns förvaring i garderob.

Nyrenoverat BADRUM med dusch, wc samt kommod. Kakel på väggar och klinker på golv

SOVRUM med fönster ut mot den soliga framsidan av huset. Laminatgolv och tapet på väggarna.Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Järlåsa 1:24

Tomt

3807 m²

Uteplats

Altan samt uterum

Bilplats

Garage, carport samt goda uppställningsplatser för fordon

Renovering

1990 utbyggnad

Byggnad/Storlek

1 plan, 161 kvm , 6 rum och kök, varav 4 - 5 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1979

Byggnadssätt

Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 2-och 3- glasfönster. Ventilation: Självdrag. Vatten och avlopp: Enskilt vatten, delat med grannfastigheten Enskilt avlopp, delat med grannfastigheten .

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el, luftvärmepump, kamin.

Övriga utrymmen

Garage, förråd, vedbod och carport

Ekonomi

Pris: 2 995 000 kr (högstbjudande). Taxeringsvärdet är 2 033 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 625 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1984. Fastighetsskatt-/avgift: 9525 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 2 545 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd. Deklarationsdatum: 2011-03-16. Förbrukning: 111 kWh/kvm år.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Järlåsa GA:3


Last: Officialservitut Avlopp, 03-78:51.1


Förmån: Officialservitut Vattenledning, 0380-2005/142.1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

JÄRLÅSA - Järlåsa Skogen 152 - Järlåsa

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus