50
Till salu
TUNABACKAR - Tunagatan 60A - Uppsala

Totalrenoverat hus med attraktivt läge i barnvänligt område!

Friliggande villa 120 kvm (+78kvm) 610 kvm (tomtarea) 6 490 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Tunagatan 60A 6 490 000 kr
Intresseanmälan

Totalrenoverat hus med attraktivt läge i barnvänligt område!

Välkommen till Tunagatan 60A och detta totalrenoverade och utbyggda hus i 1-plan med källare. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till flera förskolor och skola.

Här möts du av ett genomgående nyrenoverat hem där både utseende och planlösning har förändrats för att möta dagens behov av sällskapsytor och badrum. På entréplanet möts du av hall med plats för ytterkläder, ett fint renoverat och fullt utrustat kök i anslutning till husets tidigare vardagsrum som blir en härlig plats för familjen att samlas för middag. Vidare finns en tillbyggnad om 44 kvm som ger plats för sociala ytor med soffgrupp intill braskaminen som värmer på kyliga höstkvällar och matsalsbord för trevliga middagar. Här är högt i tak och stora fönsterpartier som ger känslan av sitta i trädgården. På sommaren öppnas stora delar av partierna upp och du har direkt utgång till en stenlagd uteplats. Vidare finns tre sovrum och ett rymligt badrum på entréplanet. En trappa ner finns källarvåningen som har separat entré vilket ger uthyrningsmöjligheter eller en praktiskt groventré. Här finns två sovrum, allrum, förråd, tvättstuga samt en stort badrum/relax som är förberett för att installera bastu.

Sedan 2021 har huset totalrenoverats med genomgående nya ytskikt såsom målade väggar, vitlaserad ekparkett på entréplanet och klinker i källarvåningen. Båda planen har nyinstallerad vattenburen golvvärme som värms upp via frånluftsvärmepump. Badrum har renoverats både på entréplan och i källarvåning. Vidare har huset nymålad fasad, nya fönsterpartier, nu dränering, genomgående ny el, ny farstukvist, nya stenlagda uteplatser mm. Här är bara för familjen att flytta in och njuta av ett fint hem.

Bärby hage är ett lugnt och barnvänligt område med ett bra pendlarläge och god service. Nära bostaden ligger Torbjörns torg med bland annat ICA, restauranger och annan service. Är du träningssugen så har du Fyrishov med gym, äventyrsbad, utomhusbad mm i närheten. Vill du aktivera dig utomhus så har du Röbo friluftsområde med utegym och löpspår som leder mot Storvads badplats och Gamla Uppsala. Både förskolor och skolor finns i direkt närhet till Tunagatan. Området har dessutom ett mycket bra pendlarläge med resecentrum och City på bekvämt cykelavstånd. Via Bärbyleden når man snabbt ut till E4:an.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1946
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea/biarea
120 m² + 78 m²
Tomtarea
610 m²
Pris
6 490 000 Kr (eller bud)

Planlösning

ENTRÉPLAN: HALL:
Hall med gott om plats för förvaring av ytterkläder och skor. Ljusa väggar och klinker i brun nyans på golvet.

KÖK:
Mycket fint renoverat kök med inredning som har luckor i grå nyans och spotlights under överskåp. Bänkskiva av komposit. Maskinellt utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn, vinkyl, integrerad diskmaskin samt hel kyl och frys. Köket har ljusa väggar väggar och vitlaserat parkettgolv.

MATRUM/VARDAGSRUM:
Intill köket ligger vardagsrum som efter ombyggnaden blir en perfekt plats att integrera med köket som matrum med plats för ett matbord som rymmer många middagsgäster. Rummet har ljusa väggar och vitlaserat parkettgolv.

TILLBYGGNAD:
Med utgång från husets vardagsrum/matrum nås en fantastiskt fin tillbyggnad som verkligen ger huset en modern touch. Här finns stora fönsterpartier mot trädgården och plats för både möblering av soffgrupp intill braskamin som värmer på kyliga höstkvällar samt matsalsbord. Här är högt i tak och de stora fönsterpartierna går att öppna upp för att direkt tillgång till en stenlagd uteplats. Rummet har väggar i beige nyans med en mörkare fondvägg samt vitlaserat parkettgolv.

SOVRUM 1:
Rummet har vita väggar samt vitlaserat parkettgolv.

SOVRUM 2:
Föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och en hel garderobsvägg som ger gott om förvaring. Ljusa väggar och vitlaserat parkettgolv.

SOVRUM 3:
Även detta ett rymligt sovrum med två stycken fasta dubbelgarderober. Ljusa väggar och vitlaserat parkettgolv.

BADRUM:
Fint renoverat badrum med helkaklade vita väggar och klinker i brun nyans på golvet. Utrustat med duschvägg med infällbara väggar, takdusch, toalett, tvättställ med kommod samt spegel med belysning.

KÄLLARVÅNING:
En ny källartrappa som är ljus och trevlig tar dig ner till källarvåningen som är genomgående renoverad.

SEPARAT ENTRÉ:
En utvändig trappa leder ner till separat entré till källaren vilket gör det möjligt att antingen använda den som en groventré eller hyra ut delar av källaren. Här är ljusa väggar samt klinker på golvet.

SOVRUM/ALLRUM:
Rymligt sovrum med ljusa väggar, spotlights i taket som ger fint ljusa samt klinker på golvet.

SOVRUM:
Ett mindre sovrum/arbetsrum med ljusa väggar och klinkergolv.

TVÄTTSTUGA:
Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt plats för att hänga tvätt. Här finns också frånluftsvärmepump.

BADRUM/RELAX:
Mycket rymligt badrum med vita väggar och klinker gå golvet. Utrustat med dubbla tvättställ med kommod, spegel med belysning, toalett samt badkar. Förberedd plats för att installera bastu.

ALLRUM:
Rummet har vita väggar och klinker på golvet.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Tuna Backar 13:6

Tomt

Trevlig och lättskött trädgårdstomt som omgärdas av en fin stenmur på framsidan och häckar mot granntomter. Här finns två gamla äppelträd.

Uteplats

Här finns två stenlagda uteplatser, den ena med utgång på gaveln av huset belägen i söderläge och den andra med utgång från tillbyggnaden i härligt västerläge.

Bilplats

Plats för två-tre bilar finns på husets uppfart och för dina gäster finns plats att parkera på gatan.

Byggnad/Storlek

1 plan med inredd källare, 120 kvm + 78 kvm (biarea) , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt säljare . Byggnadsår: 1946

Byggnadssätt

Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump med golvvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Ansluten till Uppsala Stadsnät.

Ekonomi

Pris: 6 490 000 kr (eller bud). Taxeringsvärdet är 4 225 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 849 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1946. Fastighetsskatt-/avgift: 9525 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 2 979 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2023-11-15. Förbrukning: 27 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 49 kWh/kvm och år. Energiklass: B.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Stadsplan (1957-12-20).

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

TUNABACKAR - Tunagatan 60A - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus