Till salu - Sön 3/12 kl 13:45-14:30
LINDBACKEN - Vitmossvägen 75 - Uppsala

Nybyggt hus med stilrena material, fyra sovrum och fristående garage!

Friliggande villa 145 kvm 617 kvm (tomtarea) 6 490 000 kr
Intresseanmälan
Vitmossvägen 75 6 490 000 kr
Intresseanmälan

Nybyggt hus med stilrena material, fyra sovrum och fristående garage!

Välkommen till ett trevligt hus beläget på en lugn och barnvänlig gata i Lindbacken. Huset uppfördes 2022 och kommer från det välkända husföretaget A-hus, nu är det dags för en ny familj att få trivas i detta hem.

Huset som är i 2-plan om 145 kvm fördelar sig på ett entréplan med hall som ger plats för förvaring av ytterkläder. Stilrent kök från Marbodal med en köksö som garanterat bjuder in till matlagning och stunder med familj och vänner. Här finns en köksö som blir en plats både läxläsning eller familjens julbak. I öppen planlösning finns vardagsrum med plats för matbord och soffgrupp, dubbeldörrar öppnar upp mot en stor gjuten altan med sol hela dagen och vill du i framtiden bygga ett uterum är den gjutna plattan en bra grund. På entréplanet finns också ett helkaklat duschrum samt praktisk tvättstuga med groventré.

En trappa upp möts du av ett allrum som på ett fint sätt knyter samman övervåningens alla rum. Här finns fyra rymliga sovrum samt ett härligt badrum med dubbla tvättställ och dusch.

Huset har genomgående hög standard där flera tillval har gjorts, t ex har köket en bänkskiva av kvartskomposit, badrummen har fått ett lyxigare utförande vad gäller kakel och klinker. Samtliga strömbrytare är försedda med Plejd vilket gör att du kan styra all belysning via en app och ställa in olika scenarier, t ex ett behagligt ljus på morgonen när du kliver upp. Mörkläggningsgardiner finns i alla rum på övervåningen och insynsgardiner finns i alla fönster på entréplanet förutom vid TV där det är mörkläggande gardiner.

Fristående isolerat garage för 1 bil som är förlängt för att ge större förråd samt plats för fler bilar på uppfarten. Tomten är nyanlagd med gräsmatta och förberedda bäddar för att plantera häck.

Lindbacken är en väletablerad stadsdel som växt fram under den senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Ett välkommen tillskott är nu Handelsbyn med Vårdcentral, Apotek, restaurang, gym, och frisör - servicen är nu komplett!

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2023
Byggnadsår
2022
Rum
6 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
145 m²
Tomtarea
617 m²
Pris
6 490 000 Kr

Planlösning

ENTRÉPLAN: HALL:
Välkomnande hall med plats för familjens ytterkläder och skor. Klinker på golvet. Ingång till praktiskt förråd under trappan. Infällda spotlights med plejd funktion.

KÖK:
Trevligt kök som bjuder in till matlagning med gott om förvaring och rejäla bänkytor, inte minst vid köksön som blir en naturlig plats att umgås kring. Inredningen från köket kommer från Marbodal med släta grå luckor och bänkskiva i kvartskomposit. Vitvaror från Siemens med integrerad diskmaskin, spishäll, spisfläkt, inbyggd ugn och micro samt hel kyl och frys. Infällda spotlights i tak och fönstersmyg med plejd funktion.

VARDAGSRUM:
Intill köket ligger vardagsrummet som ger plats för både matbord och soffgrupp. Här finns utgång till gjuten altan med sol hela dagen. Önskar du installera kamin finns en förberedd plats. Spotlights i fönstersmyg med plejd funktion.

WC MED DUSCH:
Stilrent helkaklat duschrum med vita väggar och stora, svagt marmorerade klinkerplattor på golvet. Utrustat med dusch med infällbara väggar, takdusch, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning samt toalett. Handdukstork. Infällda spotlights i tak och fönstersmyg med plejd funktion.

TVÄTTSTUGA:
Praktiskt tvättstuga med groventré utrustad med tvättho, tvättmaskin och torktumlare. Klinker på golvet. Spotlights i fönstersmyg med plejd funktion.

ÖVERVÅNING: ALLRUM:
Här möts du av ett rymligt allrum som blir en perfekt plats för barnen att vistas i när de ska titta på en film eller leka med kompisar.

4 SOVRUM:
Här finns fyra sovrum med garderober vara ett av sovrummen är ett föräldrasovrum om ca 14 kvm med spotlights i fönstersmyg med plejd funktion. Övriga sovrum är ca 10 kvm.

BADRUM:
Badrum som ger en lyxig känsla med dubbla tvättställ och dubbla badrumsskåp, toalett, duschvägg och handdukstork. Infällda spotlights med plejd funktion. Appstyrd och programmerbar komfortgolvvärme.

YTSKIKT:
Genomgående har huset målade väggar i alla rum samt vitlasaerad ekparkett på golvet.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Vaksala-Lunda 44:4

Tomt

Rymlig gräsyta med plats för lek och planteringar.

Uteplats

Rymlig uteplats i gjuten betong på 70 kvm, med utrymme för både matplats och loungemöbler. Önskar du i framtiden bygga ett uterum är den gjutna plattan en bra grund.

Bilplats

Uppfart med plats för fyra bilar samt isolerat garage med separat förrådsdel.

Byggnad/Storlek

2 plan, 145 kvm , 6 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2022

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Takpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump, vattenburet golvvärme- och radiatorsystem.

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Telias Öppna Fibernät

Övriga utrymmen

Isolerat garage med separat förrådsdel.

Ekonomi

Pris: 6 490 000 kr . Taxeringsvärdet är 4 309 000 Kr (fastställt avseende år 2023) varav byggnadsvärde 2 832 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2022. Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 4 100 000 kr.

Driftkostnad summa: 37 640 kr/år
El: 25 584 kr/år
Vatten-avlopp: 8 216 kr/år
Försäkring: 3 840 kr/år
Kommentar: VA-kostnad inkluderar även kostnad för renhållning via Uppsala Vatten (14 dagars tömning).

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2023-05-23. Förbrukning: 35 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 63 kWh/kvm och år. Energiklass: B.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan (2010-09-23).

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:15 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:16 ändamål: Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:17 ändamål: Kvartersanläggning

Visa mer

Visningar

03

Sön 3/12 kl 13:45-14:30

Välkommen att anmäla dig till visning via mäklarens hemsida!

Anmäl mig

Karta

LINDBACKEN - Vitmossvägen 75 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus