Såld
FLOGSTA-EKEBY - Noreens väg 65 - Uppsala

Gavelradhus i två plan med inredd källare, i barnvänliga och naturnära Ekeby/Flogsta.

Radhus 115 kvm (+69kvm) 208 kvm (tomtarea) 5 995 000 kr Slutpris 5 500 000 Kr
Noreens väg 65 5 995 000 kr

Gavelradhus i två plan med inredd källare, i barnvänliga och naturnära Ekeby/Flogsta.

Äntligen, ett gavelradhus på Noreens Väg i barnvänliga och naturnära Ekeby/Flogsta. Radhuset har tre våningar vilket gör det till ett ypperligt familjehus och inrymmer flera ytor för samvaro. Närheten till naturen gör läget exceptionellt med vandringsstråk bort och förbi Hågaby och längs hela Hågadalen. I huset finns idag 6 rum varav 5 potentiella sovrum. Köket ligger i fin anslutning till vardagsrummet vilket inbjuder till samvaro. Från vardagsrummet tar du dig ut på den lummiga tomten på baksidan där många fester och grillkvällar har avnjutits. I husets källare finns en traditionell gillestuga/lekrum/sovrum - det vill säga ett rum som kan användas till mycket. En bastu med dusch finns i källaren som passar bra efter en skidtur eller liknande i den närliggande Hågadalen.

Området Flogsta/Ekeby är ett barnvänligt område med många skolor och fina gångstråk som gör att området på många ställen är bilfritt. Närhet till Ica Väst gör att du har matvaruaffär på gång- och cykelavstånd. Ekebybruk ligger nära och där finner du Friskis och Svettis för den träningsglada och här finns även flertalet butiker och Apotek.

Golvad vind med gott om förvaring. Till huset hör ett garage i länga samt en p-plats. Förråd om 9 kvm på tomten.

Huset har genomgått en energideklaration så sammanställningen kommer att publiceras inom kort.

Visa mer
Anna Lindholm Eriksson
Ansvarig mäklare
Anna Lindholm Eriksson anna.lindholm@riksmaklaren.se
073-0635364
”Snyggt, proffsigt och trevligt är mina ledord.”

Sammanfattning

Objekttyp
Radhus
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1974
Rum
6 rum och kök, varav 4 - 5 sovrum
Boarea/biarea
115 m² + 69 m²
Tomtarea
208 m²
Pris
5 995 000 Kr

Planlösning

Hall:
Hall med plats för ytterkläder. Grått klinker på golv som övergår till parkettgolv. Målad tapet och ljus bröstpanel.

Rum/kontor:
Ett rum som antingen kan lämpas som kontor/gästrum eller annat efter behov. Parkettgolv och ljus tapet.

Kök:
Ljust kök med matplats för 6-8 personer vid köksfönstret. I köket finns gott om förvaring i skåp och luckor, samt bra med yta för matlagning på diskbänk samt ljus laminatskiva. Vitt kakel ovan köksbänk. Utrustat med spis med häll, fläkt, diskmaskin, två kombinerade kyl/frys. Ljusa väggar i övrigt och parkett på golv.

Vardagsrum:
Stort vardagsrum med gott om ljus från stora fönster. Här finns plats för både vardagsrumsmöbler och även större matbord ifall det skulle önskas. Stavparkett i vacker holländsk läggning och vita väggar. Här finns även utgång till altanen med plats för ytterligare sittgrupp.

Wc:
På entréplanet finns en wc och handfat. Blå våtrumstapet samt plastmatta.

ÖVRE PLAN:
En trappa upp nås sovrumsplanet. Här finns även en klädkammare och två inbyggda garderober. Den övre hallen har parkettgolv och tapeter.

Sovrum:
Största sovrummet med garderobsvägg bestående av fem garderober. Gott om plats för dubbelsäng. Parkett på golv och ljusblå samt vita väggar.

Badrum:
Två kaklade väggar i badrummet, resten målade och elektrisk golvvärme under klinker. Här finns bubbelbadkar, fönster, handfat med kommod, wc, handdukstork och skåpinredning som lämnas kvar.

Sovrum:
Sovrum med plats för säng. Här finns två inbyggda garderober. Beigea tapeter och parkettgolv.

Sovrum:
Större sovrum med plats för dubbelsäng, ljus tapet, parkettgolv och öppen garderob.

KÄLLARPLAN:
En trappa ned från entréplanet nås källarplanet. Under trappen finns förråd/matkällare.

GIllestuga:
Stor gillestuga med fem överfönster. Parkettgolv och ljusmålade väggar.

Tvättstuga/snickarbod:
Stort utrymme med linoleumgolv, gott om plats för förvaring och plats för någon typ av hobby. Runt hörnet finns även tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt tvättho. Här står även varmvattenberedaren.

Dusch/Bastu:
Klinker på golv och kakel på väggar vid duschen, övriga väggar är ljusa. Här finns handfat, wc och även en bastu.

Planlösning Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Flogsta 21:32

Tomt

Underbara lite smått exotiska växter på tomten som är lummig och fin. Härlig altan på baksidan med en pergola som sommartid har en markis på. Gräsmatta på både fram- och baksida. Plattlagd gång fram till huset.

Uteplats

En uteplats på fram- och baksidan.

Bilplats

Bilplats 1: Garage. Bilplats 2: P-plats. Under 2024 kommer det installeras uttag för el-laddning för bil i varje garage.

Renovering

Målat huset och förråd 2023. 3-glasfönster sattes in 2022.

Byggnad/Storlek

Radhus, 115 kvm + 69 kvm (biarea) , 6 rum och kök, varav 4 - 5 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1974

Byggnadssätt

Grund: Källare. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä och betong. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster utom källarplan med 2-glasfönster. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Fiber
Internetanslutning: Fiber

Övriga utrymmen

På entrésidan finns ett förråd om 9 kvm.

Övrigt

Samfällighetsföreningen har ett gemensamt cykelförråd nära huset. Det finns även ett gemensamt förråd där samfälligheten bl.a. har gemensamma arbetsredskap. Städdagar anordnas bl.a. av föreningen.

Ekonomi

Pris: 5 995 000 kr . Taxeringsvärdet är 3 601 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 983 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1974. Fastighetsskatt-/avgift: 9287 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 926 000 kr.

Driftkostnad summa: 53 389 kr/år
Uppvärmning: 17 203 kr/år
El: 10 467 kr/år
Vatten-avlopp: 5 904 kr/år
Samfällighet: 11 700 kr/år
Renhållning: 1 389 kr/år
Försäkring: 6 726 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd. Deklarationsdatum: 2023-11-10. Energiprestanda primärenergital: 65 kWh/kvm och år. Energiklass: B.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan (2002-05-30).

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Flogsta GA:3 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt

Allmänt om området

Här finner du allt som man kan önska sig i ett familjärt område som Flogsta. Skolor, parker, natur, matvaruaffärer, restauranger och fram för allt härliga omgivningar som är så gott som bilfria på vissa ställen. Friskis och Svettis ligger på gångavstånd i den i dag ombyggda bruket/fabriken Ekebybruk och för mer service finns Stenhagen centrum ca 3 km bort. Apotek och vårdcentral ligger i även det i Ekebybruk.

Flogsta är en stadsdel i Uppsala som ligger i västra delen av staden, cirka 3 km från centrum. Stadsdelen byggdes kring 1970 och har en blandad bebyggelse med rad-, par- och kedjehus, höghus med studentkorridorer och flerfamiljshus av olika storlek. Stadsdelen avgränsas norrut mot Berthåga och Rickomberga av Enköpingsvägen (väg 55). Väster och söder om Flogsta finns åkermark och naturreservat. Öster om Flogsta ligger Ekeby.

https://ekebyflogsta.org/

Kommunikationer

Cykelvägar tar dig till centrum, Västertorg och Stenhagen Centrum. Flertalet lokalbussar stannar på Flogstavägen och Ekebyvägen samt vid Flogstacentrum.

Visa mer

Karta

FLOGSTA-EKEBY - Noreens väg 65 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus