RM+ - Mån 11/12 kl 17:30-18:10
Ryssbo - Rågvägen 37 - Enköping

Fritidshus med året runt standard med fint läge!

Friliggande villa 50 kvm 1000 kvm (tomtarea) 1 495 000 kr
Intresseanmälan
Rågvägen 37 1 495 000 kr
Intresseanmälan

Fritidshus med året runt standard med fint läge!

Fritidshus med kommunalt vatten och avlopp på en magisk tomt i ett mindre fritidshusområde, ett område där fler och fler väljer att bygga sin framtid i nybyggda villor och ombyggda stugor. Här i Ryssbo bor du med direkt närhet till Bredsand och Mälaren i ett lugnt och trivsamt område i utkanten av Enköping. Fastigheten är omgiven av en vacker natur som sträcker sig runt hela Mälardalen, ett aktivitetsrikt område för skogspromenader, idrott, djur och med direkt närhet till bad!


På den lummiga tomten står en charmig och väl omhändertagen liten stuga för året runt boende med eldstad i vardagsrummet. Även ute på altanen som ligger i ett skyddat läge står det en eldstad i hörnet. Köket har renoverats med fina ljusgrå luckor med krönlister och stilrena stänkskydd, på golvet ligger ett plankgolv. Badrum finns med plastmatta och dusch, förråd samt påbörjad bastu. Altanen på baksidan av huset nås via en altandörr i köket samt dubbeldörrar i vardagsrummet intill den murade spisen med kassett. Här ute på altanen finns en uteplats delvis under tak och med ett lågt räcke som skyddar mot vinden och håller mindre barn och djur hemma. Här från altanen har ni en utmärkt utsikt över ängarna där kvällssolen försvinner bakom trädlinjen på andra sidan fältet och skapar magiska solnedgångar!


Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visningsinformation.

KOMMUNIKATION
Enköping har goda kommunikationer oh närhet till flertalet flygplatser. Med tåget tar det bara 15 minuter till Västerås eller 40 minuter till Stockholm. Med bilen tar du dig snabbt via E18, väg 55 eller 70 till större delen av mellersta Sverige.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1967
Rum
2 rum och kök
Boarea
50 m²
Tomtarea
1000 m²
Pris
1 495 000 Kr

Planlösning

HALL:
Ingång till huset sker via en entré på framsidan av huset. I hallen finns plats för hallmöbel samt upphängning av ytterkläder. Direkt till vänster finns dörren in till badrummet och köket rakt fram. På golvet ligger ett furugolv som fortsätter in i köket, matplats samt sovalkov.

KÖK:
Renoverat kök med kyl/frys, häll, ugn, mikro samt fläkt. Matplats intill ett fönster och en altandörr vilket ger rummet ett fint ljus. På golvet ligger ett furugolv och väggarna är målade.

RUM:
Intill köket finns ett utrymme där matbord får plats samt en sovalkov.

VARDAGSRUM:
I vardagsrummet finns en murad spis med kassett. På golvet ligger ett plankgolv och väggarna är målade. Ut till altanen kommer ni via dubbeldörrar.

BADRUM:
Ett rymligt badrum med dusch, wc samt handfat. Här står även en tvättmaskin och rummet har ljusinsläpp från ett fönster. Här finns även en garderob/klädkammare samt att en del tas upp av ett rum för bastuuppbyggnad. På golvet ligger en plastmatta men väggar, bänk samt aggregat saknas.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Nynäs 4:65

Tomt

1000 m²

Renovering

2014

Byggnad/Storlek

1 plan, 50 kvm , 2 rum och kök . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1967

Byggnadssätt

Grund: Plintgrund och mindre sval/källarutrymme. Stomme: Timmer. Bjälklag: Trä. Fasad: Timmer. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 2-1-isolerglas. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el samt braskamin och luft/luftvärmepump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber finns i området dock ej indraget till huset.

Övriga utrymmen

Förrådsbyggnader

Ekonomi

Pris: 1 495 000 kr . Taxeringsvärdet är 1 508 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 785 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1967. Fastighetsskatt-/avgift: 9287 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 190 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan (2006-04-27).

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Enköping Nynäs GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Enköping Uppmyrby GA:1 ändamål: Vägar

Visa mer

Visningar

11

Mån 11/12 kl 17:30-18:10

Anmäl mig

Karta

Ryssbo - Rågvägen 37 - Enköping

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus