50
Såld
Herrhagen - Kiselvägen 2 - Uppsala

Modernt kedjehus på en lugn återvändsgata.

Friliggande villa 104 kvm (+7kvm) 315 kvm (tomtarea) 4 095 000 kr Slutpris 3 990 000 Kr
Kiselvägen 2 4 095 000 kr

Modernt kedjehus på en lugn återvändsgata.

Huset är besiktigat och ta del av information under dokument.

Modernt parhus i ett av områdets mest attraktiva lägen för dem som önskar trädgårdsutrymme. Den rymliga och privata hörntomten, tillsammans med uteplatsen intill entrén, erbjuder möjligheter till sociala aktiviteter i både morgon- och kvällssol. Denna välplanerade bostad ligger i det familjevänliga och eftertraktade Herrhagen med närhet till skolor och förskolor samt bekväma förbindelser genom Uppsalas stadsbussar.

På entréplanet möts du av en inbjudande hall som leder till ett stilrent kök med en trevlig matplats där du kan njuta av utsikten mot entrén. Här finns även ett smakfullt helkaklat badrum med angränsande förråd, samt ett rymligt vardagsrum med direkt tillgång till den generösa altanen. Uteplatsen är avskärmad från insyn och skapar en privat och trivsam miljö för både lek och sociala sammanhang.

På övervåningen finner du en hall med en rymlig klädkammare, tre bekväma sovrum och ett vackert helkaklat badrum. Badrummet är utrustat med ett fristående badkar och tvättmöjligheter för extra komfort. Intill huset finns en praktisk carport med tillhörande förråd samt utrymme för flera bilar på uppfarten.

Herrhagen är ett område intill naturen med närhet till det mesta. Handel i form av ICA Maxi, Willys, systembolag, apotek, elektronik, kläder, djurbutik och mycket mer. Här finns även ett gym och restauranger, goda möjligheter för löpning, curlinghall, fotbollsplaner mm. Blandade boendemöjligheter i form av bostadsrätter och fina gedigna villaområden.

I dag finns det flera dag- och fritidshem i både kommunal och privat regi samt även låg, mellan och högstadium i området. Att åka med bil till centrum tar några minuter, med buss och på cykel cirka 15 minuter.

Visa mer
Ludvig Tidblom
Ansvarig mäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2007
Rum
4,5 rum och kök
Boarea/biarea
104 m² + 7 m²
Tomtarea
315 m²
Pris
4 095 000 Kr

Planlösning

Hall:
Hall med plats för avhägningsmöjligheter. Klinkergolv och ljusa väggar.

Kök:
Från hallen når du köket. Här möts du av ett stort och rymligt kök med gott om förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med inbyggd mikro, ugn, kyl, frys, induktionshäll. Parkettgolv, mörkt kakel samt ljusa väggar och skåpsluckor.

Vardagsrum:
I angränsning till köket/hallen möts du av ett välplanerat vardagsrum. Här får du plats med en större soffgrupp samt tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når du en mysig uteplats. Parkettgolv och ljusa väggar.

Badrum:
Helkaklat badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med ny kommod, wc, handfat, spegelskåp dusch, samt ett förråd.

Masterbedroom (Övervåning):
Ljust och stor sovrum med plats för en fullstor säng och en stor garderobsvägg. Parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum:
Ljust sovrum med plats för säng samt tillhörande möblemang. Parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum:
Plats för säng samt tillhörande möblemang. Parkettgolv och ljusa väggar

Kontor/Klädkammare:
Mindre rum som i dagsläget används som kontor. Går att använda som klädkammare.

Badrum:
Helkaklat badrum med ljust klinker och vitt kakel. Ny tvättmaskin installerad, ny kommod och handfat, spegelskåp, wc samt badkar.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Berthåga 51:9

Tomt

315 m²

Byggnad/Storlek

2 plan, 104 kvm + 7 kvm (biarea) , 4,5 rum och kök . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2007

Byggnadssätt

Stomme: Trä. Fasad: Träpanel. Fönster: 2+1 isolerrutor. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme, vattenburet radiatorsystem

Övriga utrymmen

Carport + Förråd

Ekonomi

Pris: 4 095 000 kr . Taxeringsvärdet är 2 833 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 818 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2007. Fastighetsskatt-/avgift: 9525 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 3 225 750 kr.

Driftkostnad summa: 35 661 kr/år
Uppvärmning: 10 895 kr/år
El: 10 300 kr/år
Samfällighet: 9 020 kr/år
Försäkring: 5 446 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2016-06-01. Förbrukning: 61 kWh/kvm år. Energiklass: B.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan (2004-08-23).

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Berthåga GA:21 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Kvartersanläggning

Visa mer

Karta

Herrhagen - Kiselvägen 2 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus