Kommande
JÄRLÅSA - Järlåsa 30 - Järlåsa

Villa med dubbelgarage i Järlåsa kyrkby

Friliggande villa 101 kvm (+101kvm) 2492 kvm (tomtarea) 2 000 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Järlåsa 30 2 000 000 kr
Intresseanmälan

Villa med dubbelgarage i Järlåsa kyrkby

Rymlig villa med fina levnadsytor om 202 kvm boa fördelade på entrévåning och källarplan med totalt 6 rok och fina, ljusa extra utrymmen. Huset är omgiven av en prydlig trädgård och dubbelgarage med separata portar och vägg mellan enheterna, båda utrymmena kan värmas upp separat och det ena garageutrymmet nås via källarplanet i huset. På tomten finns även ett växthus och en stor förrådsbyggnad.

Huset erbjuder en trevlig entré under tak, här finns även ingången till den inglasade verandan på framsidan av huset. I hallen finns det gott om plats för upphängning av ytterkläder, ett förråd samt en gäst-wc. Vardagsrummet som ligger mot baksidan av huset har ett fint ljusinsläpp och utgång till en liten balkong i skyddat läge under tak. Från balkongen nås även ett av sovrummet och ett litet staket ramar in balkongen fint. Sen eftermiddag letar sig solen fram till den lilla uteplatsen och håller sig kvar långt in på kvällen. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffmöbler och matgrupp, på golvet ligger ett parkettgolv. Köket har utsikt ut mot entrén och trädgård, även här finns plats för matbord och gott om utrymme för umgänge och matlagning. Avskilt från gemensamhetsytorna ligger tre bra sovrum som har inbyggda garderober med tillhörande överskåp. Utöver gäst-wc i hallen finns även ett rymligt badrum med badkar.

Hela bostaden känns ljus och rymlig, även på källarplanet med alla dess utrymmen som har bra ljusinsläpp och ljusa materialval. På källarplanet ligger den stora tvättstugan, bastu med intilliggande dusch, förrådsutrymmen, hobbyrum och ett sovrum/gästrum med klädkammare, ett rum som hålls svalt under varma sommardagar. I den stora gillestugan finns en kamin och gott om utrymme för möbler för mys framför tv'n och brasan.


Området/Järlåsa
Vid de många intilliggande sjöarna kan man svalka sig med ett dopp i sjön eller ta en tur ut i båt och prova sin fiskelycka. Den närmaste sjön Bredsjön ligger endast en cykeltur bort och den lilla gömda stranden har fin eftermiddags- och kvällssol. Bygden har en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden, ett samhälle med fin gemenskap och fantastiska omgivningar för den som vill ut i naturen.

Samhället Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Täta bussförbindelser till Uppsala och Sala från samhället. Här finns även pizzeria, matbutik, café och bensinmack samt en aktiv brandstation. I området finns det gott om bär- och svampplockningsställen. Allt detta med endast 30 minuters resa till centrala Uppsala.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1968
Rum
5 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum
Boarea/biarea
101 m² + 101 m²
Tomtarea
2492 m²
Pris
2 000 000 Kr (eller högstbjudande)

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Järlåsa 1:70

Tomt

2492 m²

Uteplats

Uterum med morgonsol Balkong med eftermiddags och kvällssol

Bilplats

Garagedel med två separata garage. Båda enheterna har ett klinkergolv och ljusinsläpp från fönster. Ena delen av garaget är utrustat med verkstadsbänkar och utgång till husets baksida och ingång till huset finns. Hela infarten är asfalterad och erbjuder parkering för flertalet bilar.

Renovering

2010 - Värmepanna
Badrum
Tillbyggnad - garagedel

Byggnad/Storlek

1 plan med inredd källare, 101 kvm + 101 kvm (biarea) , 5 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1968

Byggnadssätt

Grund: Källare med betongplatta. Stomme: Betong/lättbetong. Bjälklag: Betong. Fasad: Kalksandsten och tegel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 2-glasfönster kopplade. Ventilation: Självdrag. Vatten och avlopp: Enskilt vatten - Borrad brunn Avlopp i gemensamhetsanläggning .

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luft/vattenvärmepump och eldstad.

Övriga utrymmenStor förrådsbyggnad med verkstadsdel och vedförråd. Infart finns även här för lätt åtkomst till förrådet och att ställa undan släp och annat.

Växthus i skyddat läge

Ekonomi

Pris: 2 000 000 kr (eller högstbjudande). Taxeringsvärdet är 1 587 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 238 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1968. Fastighetsskatt-/avgift: 9287 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 0 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2023-05-25. Förbrukning: 91 kWh/kvm år. Energiklass: D.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Järlåsa GA:4 ändamål: Avloppsanläggning

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

JÄRLÅSA - Järlåsa 30 - Järlåsa

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus